Jak w taki sposób gramy o utrzymanie to nie mam pytań.
-
-
Górnik Łęczna - Cracovia 16.05.2017 godz. 18.00
Dudzic wróć! :D
[quote='awaria' pid='1242333' dateline='1494956664']
Taaaak napierdala.jcie na piłkarzy i trenera a te dwa cymbaly prezesy na samej górze sie wam w twarz śmieją.
[/quote]
Co do zasady zgoda ale kurwa sa granice. Łeczna sklecona z jakichś odpadów goli "gwiazdeczki" będące myślami w innych klubach. Owszem problem jest głębszy niż napierdalenie na piłkarzy, ale nie popadajmy w paranoje ze to chodzące święte krowy.
Po tym co dzis zobaczylem uwazam ze ta 1 liga nam sie nalezy ....
a to co prezentuja niektorzy pilkarze .. tu powinny sie posypac kary finansowe ... bo na nich nie dziala nic innego
Jak Wy chcecie, żebym ja poszedł na D, skoro będzie głaskanie grajków i trenera i gówno o zarządzie. Mam gdzieś takie podejście.
Mecz okrutny, niech lecą w cholerę. Może w pierwszej lidze też doping się zmieni.
[quote='sarmata' pid='1242342' dateline='1494956799']
[/quote]
przecież wraca z Sandecją :D
[quote='awaria' pid='1242333' dateline='1494956664']
Taaaak napierdala.jcie na piłkarzy i trenera a te dwa cymbaly prezesy na samej górze sie wam w twarz śmieją.
[/quote]
A to prezes gra z Łęczną czy te wkłady przy całej sytuacji na górze to te szmaciarze nie mają prawa przegrać z takimi kaszubami trójką, jeszcze w takim stylu.
W drugiej połowie zagrali nokturn a la Filipiak.
Mam nadzieje, że nikt nie wpadnie na pomysł założenia tematu OCEŃ PIŁKARZY :D
- Edytowany
[quote='macqoo1910' pid='1242347' dateline='1494956881']
[quote='sarmata' pid='1242342' dateline='1494956799']
[/quote]
przecież wraca z Sandecją :D
[/quote]
Żebyśmy się nie minęli...
O co tu chodzi ??? Budzinski,Steblecki DRAMAT !Z ruchem wygramy !
Ufff Koniec, przynajmniej się skończyła ta żenada
Leczna wygrala zasluzenie bo my zagralismy jak ostatnie ku*wy ... przykre to jest, ale niestety prawdziwe :s
kto jest lepszym trenerem. Nieokrzesany terener druzyny do spadku czy stabilnej sily ex???
[b]"Liga będzie ciekawsza."[/b]
NIE MA SENSU SIĘ WKUERWIAĆ - JUTRO LOSOWANIE HOKEJOWEJ LIGI MISTRZÓW. BĘDĄ EMOCJE :shy:
dobry wynik w Gdyni
Acha jeszcze żeby was dobić to Łęczna grała bez najlepszego piłkarza.
Arka też przegrała. Trochę to przykre, ale dla nas korzystne.
Nic sie nie stalo!!! Cracovio nic sie nie stalo.....Dzieki za walke Cracoviodzieki za walke....
Szkoda strzepic ryja na ta cala bucowe...
W piatek pojde opierdole kiebaske pogadam i nawet niepisne slowa do tych strzepow...
Mysle ze jakby dzis na boisku wyszlo za naszych kopaczy 11 shemali to by zagrali z wiekszym jajem od naszych wydmuszek....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)