To ostatni mecz rundy zasadniczej i nie ma znaczenia czy to Legia czy Skalnik Gracze. Nie mają teraz znaczenia punkty, jak dla mnie. Walka jest o prestiż i potrzebne jest zwycięstwo, zwłaszcza, że publika będzie szersza. Do boju Cracooovia!
-
-
Cracovia - Legia - sobota 22.04 g. 18.00
[quote='docent' pid='1235819' dateline='1492813062']
Trzeba będzie dać plastra Radovicowi i będzie dobrze. Nie mają czym gryźć.
[/quote]
Żadnych plastrów ani innej wazeliny ! Szybki wpierdol starej, podmiejskiej ladacznicy, a potem na grilla..
Goscie beda ?
- Edytowany
Witam ,czy jest szansa zeby ktos tu z obecnych kupił mi bilet na dzis? nie chce jechac w ciemno a mam dosyc daleko ,z góry dziekuje.
[quote='wrobelson' pid='1235871' dateline='1492851827']
Goscie beda ?
[/quote]
9 wagonów podobno..z facebooka.
[quote='jaca' pid='1235894' dateline='1492854554']
Witam ,czy jest szansa zeby ktos tu z obecnych kupił mi bilet na dzis? nie chce jechac w ciemno a mam dosyc daleko ,z góry dziekuje.
[/quote]
Bilet dostaniesz w kasie bez problemu zostało ok.3000.
[quote='piotrek67' pid='1235906' dateline='1492856569']
[quote='jaca' pid='1235894' dateline='1492854554']
[/quote]
Bilet dostaniesz w kasie bez problemu zostało ok.3000.
[/quote]
Jesli tak to spoko ,wielkie dzieki.
Ponoć legia zaczyna kombinowac, że może 2 miejsce lepsze: http://sport.interia.pl/klub-cracovia/news-cracovia-legia-warszawa-kalkulacje-odlozyc-na-bok,nId,2385487
Ktoś ma dobrego streama?
No i 0-1
Chujowo to wygląda..
Ktoś ogląda w C+? Był spalony czy nie?
Nie było Aston.
No to 12 miejsce zagrożone..
Piłkarsko jesteśmy o klasę gorsi niestety.
jedrzejczyk zrobil karnego jak zobaczyl ze z gry nie strzelimy heheh i wyglada na to ze lega tu nie chce wygrac
Hehe , brać go do kadry w siatkówce :D
Fakt, że od momentu strzelenia bramki Legia wręcz stanęła. Nie wiem dlaczego, ale trzeba to wykorzystać, tym bardziej, że Arka prowadzi i na ten moment spadamy na 13 miejsce
Boze jacy my k...jestesmy slabi...
- Edytowany
[quote='kinder' pid='1235955' dateline='1492879676']
jedrzejczyk zrobil karnego jak zobaczyl ze z gry nie strzelimy heheh i wyglada na to ze lega tu nie chce wygrac
[/quote]
Nie chce wygrac, a wygrywa 2:1. Szkoda ze my tak nie potrafimy :sleepy:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)