[quote='rozrabiaka' pid='1223681' dateline='1488566717']
W perspektywie walki o górną ósemkę świetny wynik w Kielcach...
W perspektywie walki o utrzymanie fatalny wynik w Kielcach...
[/quote]
i w przeciągu 5 minut ten wpis się zdezaktualizował. I to całkowicie. Teraz powinno być
[size=small]W perspektywie walki o górną ósemkę fatalny wynik w Kielcach...[/size]
[size=small]W perspektywie walki o utrzymanie świetny wynik w Kielcach...[/size]
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 24 kolejki
tomex - a na co Ty liczyłeś? Korona w tym sezonie to drużyna środka tabeli, a nie jakaś tam Łęczna, pod dyrygentem Smudą
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1223689' dateline='1488567947']
Jak gdzie? Kielb był na ostrym kącie i miał piłkę na lewej nodze więc chyba logiczne ze poszedł do krótkiego słupka. Ja nie wiem jak można postrzegać piłkę tak łopatologicznie
[/quote]
Zobacz powtorke jeszcze raz, jak go nawinal na zamach, to mial na prawej, a obronca blokowal krotki slupek rzucajac sie wslizgiem, a bramkarz w tym momencie zrobil ruch na krotki slupek, wystarczylo by stac.
Wlasciwie to ten bramkarz stal, zatoczyl sie w prawo bez zadnej proby interwencji.
Tylko mi nie mow,ze nie mial szans, bo mysle ze Sandomierski by to na luzie wybronil;)
[quote='szuwarek' pid='1223697' dateline='1488569573']
tomex - a na co Ty liczyłeś? Korona w tym sezonie to drużyna środka tabeli, a nie jakaś tam Łęczna, pod dyrygentem Smudą
[/quote]
szuwarku - to jest piłka nożna. Więc można liczyć na to, że drużyna, która z nami zremisowała i to nawet dwa razy - wymęczy 1:0 z drużyną, którą roznieśliśmy 6:0 ;).
zapomniałem że "sędziuje" raczkowski...
Tomex wybiorczy jak zwykle. Danielewicz wszedł przy 1-1
- Edytowany
ech. ekspert mnie złapał. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Faktycznie Krezyś D. wszedł po stracie gola. To czy wszedł przed czy po golu wyrównującym miało tak olbrzymi wpływ na wyniki meczu, że przyćmiewa nawet kapelusz "wybitnego sędziego" R.
Aha, wszystkim eskpertom nadal chwalącym tego słabiutkiego "arbitra" pragnę przypomnieć tylko jeden mecz
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1139057
gdyby nie kapelusz tego złamasa - bylibyśmy spokojnie na podium
choć może i więcej kapeluszy tego osobnika by się znalazło
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=959226
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=959362 (tu akurat wyniku nie wypaczył, bo nam też dał lewego karnego)
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=783419 (nastrzelona ręka Nykiela)
....
a tymczasem (nie będę oryginalny, ale nie mogę się powstrzymać ;))
w Lubinie do przerwy:
- świetny wynik z punktu walki o "8"
- fatalny wynik z punktu walki o utrzymanie (mimo wszystko lepiej grać z Koroną niż z Lubinem, chociaż może "sędzia" R. nie będzie sędziowal ani jednym ani drugim.
A w Lubinie dobry mecz ,po 62 min 1-1 , cwelka może zgubić kolejne punkty.
Lubin wyrównał po dobrze wykonanym rzucie rożnym, co nieciekawie nastraja przed 13 marca :(
ale ten STARZYŃSKI rzuca piłki.
Lubin za tydzien jest do grania ale trzeba zagrac skuteczniej niz w Gdansku
Przybył to jest fajny gość, tylko już tak ma, że jak jeden spalony odgwiżdże, to drużynie przeciwnej takiego samego już nie. Tak już po prostu musi.
Tymczasem Nieciecza robi wszystko by śmieRdziele strzeliły bramkę,a sami robią wszystko by nie strzelić.Naprawdę tak to wyglada.
- Edytowany
jeden z komentarzy do meczu nieciecza - kioskarze: (nie mogłem się powstrzymać ;))"
[i]niech jeszcze Michniewicz weźmie Wdowczyka na asystenta, to całą ligę mają wygraną z takim sędziowaniem[/i]
mecz w Niecieczy skończył się wynikiem klozetowym
jest dobrze: Ruch nic do nas nie nadrobił, a nasza strata do Termaliki pozostała taka sama :P
Ruch w tym roku zdobył już 7 punktów...a tak wielu już go zdegradowało
Jaki wynik dla nas najkorzystniejszy w nastepnym dzisiejszym meczu - za kim kibicowac ? :huh:
za kim kibicować z tej pary? Co to za pytanie? za nikim
a za jakim wynikiem kibicować? Chyba jednak remis. O ile znów sędzia nie będzie chciał kontynuować kabaretu - jak miał miejsce w czterech dotychczasowych meczach
Czarnowiejskie kurwiszcze prowadzi w Gliwicach....
Przynajmniej nie będzie już derbów w tym sezonie.
- Edytowany
z pozycji walki o utrzymanie to prostytutka zza Błoń zrobiła nam przysługę. Nadrobiliśmy punkt nad Piastem
Z drugiej strony:
po 8 kolejce mieliśmy sześć punktów przewagi nad gts
po 24 kolejce mamy 8 punktów straty do nich
mistrzostwo świata
JACEK ZIELIŃSKI KLASK, KLASK, KLASK
uczmy się od gts jak wygrywa się mecze z drwalami będąc lepszą drużyną.
nie potrafimy się utrzymać sami, to niech te kurwy leją naszych przeciwników.
kolejny bankrut pokazuje Filipiakowi miejsce w szeregu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)