Jak w czerwcu pisałem o widmie w tym sezonie spadku to traktowano mnie jak wariata :D
Ale od czerwca trochę się w drużynie pozmieniało na plus i teraz jedyne czym powinniśmy się martwić to walka nie o utrzymanie tylko o awans do pierwszej ósemki.
-
-
Lechia - CRACOVIA [23] - 25.02.17 sobota 18'00
[align=left]Cracovia rozegrała 23 mecze i wygrali całe 5 meczów a Zieliński jak przyszedł do nas to drużynę przygotował mu kondycyjnie Podoliński tego nikt nie podważy. Tego w ciągu 4 dni nie da się zrobić. Natomiast niedawno wrócili z obozu i taki np. Budzinski niestety nie zdążył zblokowac strzału Borysiuka po stracie piłki bo kondycji brakuje.[/align]
- Edytowany
[quote='Żarko' pid='1222805' dateline='1488210724']
Jak w czerwcu pisałem o widmie w tym sezonie spadku to traktowano mnie jak wariata :D
Ale od czerwca trochę się w drużynie pozmieniało na plus i teraz jedyne czym powinniśmy się martwić to walka nie o utrzymanie tylko o awans do pierwszej ósemki.
[/quote]
Kolego Żarko. Tu [b]każdego[/b] kto o tym wspomni traktuje się jak wariata. Bo obowiązującą w TWA mantrą jest
JACEK ZIELIŃSKI KLASK, KLASK, KLASK
czy wygrywasz czy też nie....
ale za to jak pięknie przegrywamy, aż "chce się" to bez końca oglądać
[quote='Sympatyk 1906' pid='1222832' dateline='1488219813']
[align=left]Cracovia rozegrała 23 mecze i wygrali całe 5 meczów a Zieliński jak przyszedł do nas to drużynę przygotował mu kondycyjnie Podoliński tego nikt nie podważy. Tego w ciągu 4 dni nie da się zrobić. Natomiast niedawno wrócili z obozu i taki np. Budzinski niestety nie zdążył zblokowac strzału Borysiuka po stracie piłki bo kondycji brakuje.[/align]
[/quote]
Pleciesz bzdury drogi Sympatyku. Budziński należał do naszych najlepszych zawodników w tym meczu i z pewnością nie "grzeszył" brakiem kondycji
Podziwiam Twoją "umiejętność" stawiania diagnozy i pewności sądów w sprawach przy których nie byłeś bezpośrednio zaangażowany.
[quote='tomex' pid='1222836' dateline='1488220539']
[quote='Żarko' pid='1222805' dateline='1488210724']
[/quote]
Kolego Żarko. Tu [b]każdego[/b] kto o tym wspomni traktuje się jak wariata. Bo obowiązującą w TWA mantrą jest
ale za to jak pięknie przegrywamy, aż "chce się" to bez końca oglądać
[/quote]
Tylko Kolego tomex role się teraz odwróciły tzn. ja tych co piszą o naszym spadku traktuję jako niespełna rozumu :D
Ale luz,to tylko forum,więc piona ;)
[quote='tomex' pid='1222836' dateline='1488220539']
[/quote]
Nie wszystkich "drogi" Tomexie, ale tych, co bez ustanku hejtuja wszystko, co się w klubie dzieje [i](ze szczególnym nasileniem tych hejtów w stosunku do trenera[/i]) - z pewnością i to zupełnie słusznie TAK.
Ja rozumiem i zgadzam się, że nie wszystko jest tak jak byśmy chcieli i krytyka jest jak najbardziej wskazana, ale trzeba jednak pewnego poziomu intelektualnego, aby nie mylić krytyki z krytykanctwem.
Śmieszy mnie teza stawiana o brak kondycji. To już nie jest krytyka to jest debilne walenie w trenera.
Ja też nie mogę ciągle dojść do siebie po tym meczu. Tak roznyslam i Budzik mógł pojechać na szpadzie to by może zblokowal Borysiuka. 0-1 do przerwy nie wiem jak by się skończyło Ale coś mi mówi że lepiej..
[quote='Może ostrożniej z krytykowanie innych ponieważ nie masz wiedzy co ktoś może robić i wiedzieć. A szczególnie czy ktoś uczestniczy w pewnych zdaze nich. Proponuje ogladnij jeszcze odnotuj ile np. Razy nasz kreujacy gre rozgrywajacy strzelil na bramke albo od której minuty zaczął sie popierać bo rekawkami zaczal oddychac itp. Przez ostanie trzy mecze i przedstaw argumenty które przekonaja tych którzy ogladali mecz ze mna w sporej liczbie i mieli podobne spostrzeżenia.' pid='1222839' dateline='1488220818']
[quote='Sympatyk 1906' pid='1222832' dateline='1488219813']
[/quote]
Pleciesz bzdury drogi Sympatyku. Budziński należał do naszych najlepszych zawodników w tym meczu i z pewnością nie "grzeszył" brakiem kondycji
Podziwiam Twoją "umiejętność" stawiania diagnozy i pewności sądów w sprawach przy których nie byłeś bezpośrednio zaangażowany.
[/quote]
[quote='SaNtO' pid='1222852' dateline='1488222169']
Śmieszy mnie teza stawiana o brak kondycji. To już nie jest krytyka to jest debilne walenie w trenera.
Ja też nie mogę ciągle dojść do siebie po tym meczu. Tak roznyslam i Budzik mógł pojechać na szpadzie to by może zblokowal Borysiuka. 0-1 do przerwy nie wiem jak by się skończyło Ale coś mi mówi że lepiej..
[/quote]
Słyszałem z "w miarę" pewnego źródła - lepsze niż kuzyn Frodo, że Budzik myślami jest w innym klubie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)