Panie Filipiak zamienić kontrakty Hokeistów z kontraktami pykaczy żelowych !!!!
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
MIŚIAELLL KOLARZ - POZDROWIENIA! ;))
[quote='koldarx' pid='1231310' dateline='1491163705']
Przepraszam nie wierzylem.. Szkoda mi Tyskich,,, ale CRACOVIA CRACOVIA MISTRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Idze Idze Bajoku ;)
Ci co składali przedwczesne gratulacje Tyszanom powinni odbyć jakąś pokutę (czas jest stosowny). A ja ze spokojem gratuluję Mistrzom - tym prawdziwym! No a Rohaczek to rzeczywiście prze-sukin-kot!!!!!!!!!!
Mamy to!!!! A wiara w to mistrzostwo po 1-3 topniała jak śnieg w maju. Drużyna ma charakter ma Trenera, na podsumowania czas przyjdzie ale dziś oprócz ogromnej radości z dwunastego złota niech w piersi uderzą się ci którzy nie raczyli bywać nawet sporadycznie na meczach Hokeistów w sezonie. Hej hej Cracovia!!!
Popłakałem się, wzruszenie odbiera mi mowę! Panowie, jesteście NAJLEPSI!!! Przywitajcie naszych hokeistów ode mnie, ja nie dam rady się zjawić. :(
- Edytowany
[quote='KamilloLce' pid='1231332' dateline='1491164426']
Popłakałem się, wzruszenie odbiera mi mowę! Panowie, jesteście NAJLEPSI!!! Przywitajcie naszych hokeistów ode mnie, ja nie dam rady się zjawić. :(
[/quote]
Przywitamy, Ja nie mogłem 4 lata temu po wygranej w Jastrzębiu. Następnym razem będziesz Kamillo :)
Lepiej piszcie o ktorej godzinie byc pod hala
Ja się przyznam że nie wierzyłem w Mistrzostwo po pierwszych 2 meczach w Tychach..Radość niesamowita..Gratulacje jeszcze raz. Dobrze jak by w przyszłym sezonie więcej osób chodziło na hokej.
Mistrz jest tylko jeden - [b]Maxima debetur Cracoviae reverentia![/b]
- Edytowany
GRATULACJE. JESTEŚCIE WIELCY. Pokazaliście tym nażelowanym ciućmokom co to znaczy walczyć za Cracovię.
nie ukrywam, ze przy 1:3 miałem chwile zwątpienia. Przepraszam Pana Trenera i Panów hokeistów ;)
a Panu Sinaglowi dziękuję za zimną krew. Wielu by się w takiej sytuacji zagotowało
Tak na marginesie: to 50 drużynowe mistrzostwo zdobyte przez Cracovię w historii. Dogoniliście Panowie najbardziej utytułowane w historii Klubu szczypiornistki.
zajebiście być Pasiakiem
nie mam siły czytać wcześniejszych wpisów ale czy ktoś już pisał o magii dwunastki w dniu dzisiejszym?
jak ktoś sobie też poskładał to jest nas dwóch :)))
CRACOVIAAAAAAAAAAA
Hej, heja, heja, Cracovia Mistrzem hokeja !!!!! [WHITE SMILING FACE][CROWN][WHITE SMILING FACE][CROWN][WHITE SMILING FACE][CROWN]
- Edytowany
jurassic, a spróbuj nie założyć tematu za rok ... ;)
Stowarzyszenie na FB- Zapraszamy kibiców pod hale przy Siedleckiego. Przed 24 czekamy na Naszych Mistrzów!!!!
Przyjdź i podziękuj!!! Hokeiści walczyli dla Ciebie!!!
Piękny dzień dla Pasiastego hokeja! Tylko Tyszan żal, cóż ale tak to jest gdy w bramce ma się Radzika a nie Stefana a całością dowodzi Rudolf a nie Jirzi ;)
Należało Wam się ;)
[img]http://9.s.dziennik.pl/pliki/10029000/10029178-zawodnicy-comarch-cracovii-swietuja-900-586.jpg[/img]
- Edytowany
Wydaje mi sie ze to mistrz osigniety z najmniejszym zapasem w historii. Mozna przeskoczyc poprzeczke z zapasem polmetrowyn, 10 cm, 5. Ale w tym roku to przeszlismy o kilka mikronow. Wszystko super - ale czy nie mozna tego robic z wiekszym zapasem jak dawniej ?????
WIELKIE brawa dla chłopaków.Szkoda tylko że nie mogę podjechać na Siedleckiego i osobiście im podziękować za walkę.Mistrz mistrz CRACOVIA!!!!
Mogły być jeszcze karne po 20 minutowej dogrywce, tak że nie przesadzajmy :P To było spokojne 5 cm nad poprzeczką i wystarczy :cool:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)