Kalus i Sykora MUSZĄ zostać!!!
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
Ale gramy!
dokładnie. niesamowity mecz !!!! brawo PASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No chyba się Tychom ciepło zrobiło.. A my jesteśmy na pełnej ...
Byle do niedzieli.
:)
Bravo Cracovia!
Wnioskuję o nadanie którejś z Krakowskich ulic imię Petra Kalusa.
TYLKO PASY! Fantastyczne widowisko
Kto bedzie misterzem??? Pasy. Kto? Pasy Pasy Pasy!!! Do boju...
szukam 2 miejsc do Tychów na niedzielę. Oczywiście, nic za darmo
Gratulacje !! kolejne świetne spotkanie w naszym wykonaniu !! Tyszanie jakby bez wiary ,albo już sił im brakuje?
formacja w której grają Sykora i Kalus robią sporą różnice !!
Najpierw ulicę Rohaczka!
Super walczy Kapica, taki hokejowy Kapustka.
Kalus i Sykora musza zostac bezwzglednie !!! PANOWIE JAZDAAAAAA
Ale petarda!
Nie będę narzekał na nic.
Kalus-MacPherson-Sykora-Dąbkowski-Zib - drugi mecz rządzą na lodzie. Cała formacja. Lód był znowu ich. Jeszcze raz Panowie. Jeszcze jeden wysiłek w niedzielę! I będzie najpiękniej, jak tylko może być.
I te dwa osłabienia 3/5 obronione. I miazga w trzeciej - Tychy nie widziały co grać, gubili się. I już chyba "rękawami oddychali". Petarda!
A teraz death or glory! Po Was choćby potop!
Jasne, a nie podpisanie z nimi kontraktów to będzie sabotaż... Halooo tu plastikowa!!! Przed nimi jeszcze parę lat grania w hokeja, grania, a nie ślizgania się od września do lutego w naszej jakże pięknej lidze. Ich możliwości hokejowe wykraczają daaaleko poza plastikową. Nawet gdyby Profesor dał im gwiazdorskie kontrakty... to sorry kolego, ale oni nie są z tej bajki. No, ale to dziś najmniej ważne...
Wow, ciężko się uspokoić dziś. Wielkie brawa, niezależnie od tego, jak to się skończy.
Nasi się rozkrecili na maksa!!! I wydawało mi się ze ostatnie 10 min to ogień fest !!!
Jestem już pod stołem i za chwilę będę odszczekiwał, to co napisałem o chłopcach ze stacji benzynowej w pobliżu Ostravy. ;)
[img]http://2.bp.blogspot.com/-Mv_7ija5pKU/UYy4FYvG8HI/AAAAAAAAahk/8bkRKOGQHfo/s1600/P1050671.JPG[/img]
REWELACYJNY mecz, może nie stricte hokejowo, bo element walki zdecydowanie przeważał nad finezją, ale emocje godne finału MP.
To naprawdę trudne do pojęcia, jak jedna piątka przypadkowo zebranych chłopaków postawiła się całej tyskiej maszynie, bo powiedzmy sobie szczerze pozostałe formacje były dziś marnym tłem. Czwarta, którą bardzo lubię pokazała, że jest jeszcze b. słaba i nie dźwiga ciężaru meczu, druga ogromne rozczarowanie, pierwsza, owszem coś tam dali drużynie, ale raczej z wątroby niż nadgarstka.
Do Tychów jedziemy w roli faworyta, my możemy oni muszą, a jak powszechnie wiadomo, musi to na Rusi.
Doping, decybelowo najlepszy od kilku lat, repertuarowo już lepiej.
Ciekawe czy doczekam takiej sytuacji, gdy będzie raz "był, będzie, jest", a potem już tylko Cracovia, niedobrze mi się robi od tego "głaskania po fiutach w naszym wykonaniu", przypomina mi się tragikomiczna sytuacja z Sosnowca sprzed wielu lat, gdy miny Arkowców był ważniejsze od Cracovii.
Właśnie wróciłem!
Jest moc!
Czuję Mistrza! Czuję go już w niedzielę!
Brawo Pasy jesteście bohaterami!
[quote='qsss' pid='1230387' dateline='1490991854']
Właśnie wróciłem!
Jest moc!
Czuję Mistrza! Czuję go już w niedzielę!
Brawo Pasy jesteście bohaterami!
[/quote]
Panowie
A co z biletami do Tych , da się jeszcze pojechać?
Cytując z pamięci, a propos dzisiejszego meczu - w styczniu nie da się wzmocnić bo na rynku same odpady ;)
Hehe a najlepsze jest to że nic z postu klekota się nie zmieniło, oczywiście kwestie sabotażu mógłby przemilczeć bo nie wypada opowiadać głupot co dobrze wypunktował sterby. Kolejny świetny mecz Sykory i Kalusa. Jeszcze jeden! Skończyły się ślizgawki i widać od razu Panów Hokeistów! Czy wypada coś zmieniać? W pierwszej piątce nic, w pozostałych jak najbardziej małe roszady mogą tylko pomóc. Ja dziękuje za sprowadzenie tego finału do siedmiu meczów. Co ma być to będzie, ale aktualny MP to nie jest chłopiec do bicia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)