mecz wygraliśmy dzięki odpowiedzialności w obronie - nareszcze udało nam się zagrać w obronie porządnie - nawet lepiej niż w emocjonującym spotkaniu z soboty, bramki tyszan...może dało się uniknąć bo dalej irytujące jest czekanie na to co zrobi wjezdzajacy w tercje napastnik zamiast przeszkadzać mu od razu na niebieskiej, no ale Ko(t)lorzowi wyszedł strzał a przy pierwszej bramce Radzik przysnal - niestety to już któras taka sama bramka...dziwne trochę no ale moeze moment dekoncentracji...
Atak z Kalusem i Sykora - super, naprawdę robia sporo wiatru i realne zagrozenie - druga bramka zagrana tak jakby cwiczyli to niewiadomo jak długo, z premedytacja nabite lyzwy, Sykora wiedział ze ma się po prostu nie ruszac i będzie dobrze :)
zamieszanie pod bramka tez idealnie wykorzystane, ze spokojem przelozony krazek i do bramki...
mieszanie kolejnoscia atakow wyszlo na plus, pary obroncow chyba tez dobrze ze zmienily kolejność, dobrze wszystko zagralo wczoraj.
Zib mogl nie strzelac, ale mimo ze jest wolny to doświadczenie robi swoje - przecież trafil w sam srodek bramki, nie przypadkiem. Zagrajmy spokojnie w piątek i niedziele i będzie ok - najgorzej jak robi się u nas nerwowo i pojawiają się kary
bol dupy największy to mieli wlasnie eksperci w przerwie - tylko Jobczyk probowal wyjść z twarza i stwierdzić ze jednak Cracovia była lepsza, Rutkowski chciał po pierwszej tercji isc do domu, napic się w smutku chyba
oby tak dalej Panowie
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
Zgadzam się, że tyscy będą obawiać się meczu nr 7, ale z drugiej strony w ich podświadomości na pewno zostanie, że porażka w piątek niczego jeszcze nie przesądza, dlatego IMHO nie rzucą na lód wszystkich sił, co nie znaczy, że na pewno wygramy, bo nasza gra jest dobra co drugi mecz, a teraz niestety prawem serii kolej na mecz słabszy.
Mam nadzieję, że forma już jest ustabilizowana, bo wczorajszy meczyk to było mistrzostwo pod względem dyscypliny taktycznej. Czerkawski płakał, że Tyscy grają fatalnie taktycznie i próbował dorabiać filozofię do zastosowanych przez nich rozwiązań.
Czerkawski komentował bardzo w porządku. Ja mam wrażenie, że on 'wymaga' od Tychów dlatego jest wobec nich krytyczny i często komplementuje grę Cracovii. Nie szukajcie dziury w całym, Węgrzyn np. mógłby się sporo obiektywizmu od niego nauczyć.
A pod kasami na Kałuży na razie pustawo....
Na oficjalnej napisali, że bilety można kupić pod stadionem... Nie będzie możliwości kupienia pod lodowiskiem, gdzie w sumie mecz będzie rozgrywany...?
Ogólnie muszę się trochę nagimnastykować żeby podjechać pod stadion a jak Kraków popołudniami wygląda to wiadomo.. :/
Jedyna możliwość, zebyś nie mogł kupić przed meczem to taka, że wszystko sprzeda się dziś i jutro na stadionie w co wątpię.
Wiem jednak, że Tyskich kibiców parę setek przyjedzie, będą pod lodowiskiem wcześniej i sporo biletów kupią.
sterby
Nie powiedziałbym że gramy dobrze co drugi mecz. Pierwsze dwa w Tychach też byliśmy lepsi, losy meczu odwróciły kary. Bez nich już bylibyśmy MP
Jutrzejszy mecz wygrywamy, nie wiem tylko czy po dogrywce bądź karnych natomiast wszyscy udzielający się trochę bardziej - MUSIMY ZROBIĆ WSZYSTKO ABY ZMOBILIZOWAĆ CAŁĄ HALE DO DOPINGU. Nawet jeśli trzeba będzie wydrzeć ryja na kogoś. W dniu jutrzejszym nie będzie miało to znaczenia. Jutrzejszy mecz jest ostatnim w naszej hali w tym sezonie i każdy winień dopingować mniej lub bardziej ale dopingować.
Bez "siłowego" (nie mylić z fizycznym) nakręcania pozostałych kibiców, obecnych w hali i bez dopingu godnego finału, naszym zawodnikom będzie zwyczajnie przykro, że robią wszystko aby zdobyć złoty medal a mogli mieć już dzisiaj po sezonie...
[quote='NaD_Dka' pid='1229991' dateline='1490811013']
Kto to LL. Przepraszam za głupie pytanie ;/
[/quote]
[align=left][size=small][url=http://cracovia.krakow.pl/uzytkownik-leesior]Leesior[/url]
[url=http://cracovia.krakow.pl/uzytkownik-leesior][img=40x40]http://cracovia.krakow.pl/uploads/avatars/avatar_410.jpg?dateline=1476820069[/img][/url]
[size=x-small]Liczba postów:8,945[/size][size=x-small]Reputacja:[url=http://cracovia.krakow.pl/reputation.php?uid=410]90[/url][/size][/size][/align]
[size=small][size=x-small]Wczoraj, 20:16[/size][size=x-small][url=http://cracovia.krakow.pl/temat-play-off-2017-walczymy-o-12-te-zloto?pid=1229992#pid1229992]#1,020[/url][/size]
Linde-Lubaszenko [img]http://cracovia.krakow.pl/images/smilies/smile.png[/img]
Jeblem! Leze i kwicze :)[/size]
[quote='qsss' pid='1230095' dateline='1490870720']
Jedyna możliwość, zebyś nie mogł kupić przed meczem to taka, że wszystko sprzeda się dziś i jutro na stadionie w co wątpię.
Wiem jednak, że Tyskich kibiców parę setek przyjedzie, będą pod lodowiskiem wcześniej i sporo biletów kupią.
[/quote]
Bylem dzis pod hala po bilety i gosc mi powiedzial ze bilety na hali bedzie mozna kupowac w czasie slizgawek... dzis np ok godziny 20!!! takze jak ktos ma blizej pod hale to wieczorkiem spacerek po bilecik moze strzelic :)
Biletow jest sporo a ludzi przy kasach na Kaluzy ...wogole...
Jutro przyjadą Tyszanie i wykupią wszystko ! :s
Po wczorajszej porażce mam nadzieję, że Tyszanie stracą sporo ze swojej pewności - wszak wczoraj mieli świętować . I , że w oczy zaglądnie im strach . I liczę również na tak ambitną jak wczoraj grę naszych hokeistów .I oczywiście taktyka - nie należy o niej zapominać , Rudi powinien dla gości przygotować jakąś niespodziankę .
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ouz7natZFV0[/video]
Byłem po bilety 15 minut temu, obawiałem się że braknie dla mnie o tej godzinie a tutaj jeszcze wiele biletów czeka na swoich nabywców.. Wstyd, ostatni mecz u siebie w tym sezonie, gramy o mistrza, te bilety powinny się rozejść w parę godzin!
[quote='KruszynaKSC' pid='1230113' dateline='1490877702']
[quote='qsss' pid='1230095' dateline='1490870720']
[/quote]
Bylem dzis pod hala po bilety i gosc mi powiedzial ze bilety na hali bedzie mozna kupowac w czasie slizgawek... dzis np ok godziny 20!!! takze jak ktos ma blizej pod hale to wieczorkiem spacerek po bilecik moze strzelic :)
Biletow jest sporo a ludzi przy kasach na Kaluzy ...wogole...
[/quote]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]Nie ma informacji, że jest sprzedaż dziś na lodowisku.[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]"W dniu dzisiejszym bilety na piątkowe #StarcieMistrzów można nabyć w kasach przy stadionie (ul. Józefa Kałuży 1) w godzinach 10:00-20:00. Uwaga! Jedna osoba może kupić maksymalnie 5 biletów"[/font][/size][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=x-small]https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bilety_na_piatkowy_final_hokejowy_juz_w_sprzedazy_nie_czekaj_na_ostatnia_chwile[/size]
[/font][/color]
- Edytowany
Jazda po bilety!!!!
Jak najszybciej, żeby jutro żadni zagraniczni studenci, nie mający co robić w piątek wieczór gówniarze i inni tego typu "fani" nie mieli czego szukać.
Dawać ekipę z młyna na doping, a nie młodzież (z całym szacunkiem) i jedziemy na petardzie przez cały mecz.
Tychy pewnie bilety już kupiły (są dobrze zorganizowani), a te co zostały jeszcze w kasach są dla nas :(
[quote='axe' pid='1230183' dateline='1490898105']
Tychy pewnie bilety już kupiły (są dobrze zorganizowani), a te co zostały jeszcze w kasach są dla nas :(
[/quote]
Są jeszcze bilety? Jeżeli są, to pewnie przed samym meczem przy lodowisku, ale może ktoś wie czy rano da się gdzieś kupić - stadion/lodowisko? Wolałbym nie czekać do ostatniej chwili, a dzisiaj nie mogłem podjechać na stadion.
Ludzie, czytanie nie boli!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)