Czerkawski komentował bardzo w porządku. Ja mam wrażenie, że on 'wymaga' od Tychów dlatego jest wobec nich krytyczny i często komplementuje grę Cracovii. Nie szukajcie dziury w całym, Węgrzyn np. mógłby się sporo obiektywizmu od niego nauczyć.
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
A pod kasami na Kałuży na razie pustawo....
Na oficjalnej napisali, że bilety można kupić pod stadionem... Nie będzie możliwości kupienia pod lodowiskiem, gdzie w sumie mecz będzie rozgrywany...?
Ogólnie muszę się trochę nagimnastykować żeby podjechać pod stadion a jak Kraków popołudniami wygląda to wiadomo.. :/
Jedyna możliwość, zebyś nie mogł kupić przed meczem to taka, że wszystko sprzeda się dziś i jutro na stadionie w co wątpię.
Wiem jednak, że Tyskich kibiców parę setek przyjedzie, będą pod lodowiskiem wcześniej i sporo biletów kupią.
sterby
Nie powiedziałbym że gramy dobrze co drugi mecz. Pierwsze dwa w Tychach też byliśmy lepsi, losy meczu odwróciły kary. Bez nich już bylibyśmy MP
Jutrzejszy mecz wygrywamy, nie wiem tylko czy po dogrywce bądź karnych natomiast wszyscy udzielający się trochę bardziej - MUSIMY ZROBIĆ WSZYSTKO ABY ZMOBILIZOWAĆ CAŁĄ HALE DO DOPINGU. Nawet jeśli trzeba będzie wydrzeć ryja na kogoś. W dniu jutrzejszym nie będzie miało to znaczenia. Jutrzejszy mecz jest ostatnim w naszej hali w tym sezonie i każdy winień dopingować mniej lub bardziej ale dopingować.
Bez "siłowego" (nie mylić z fizycznym) nakręcania pozostałych kibiców, obecnych w hali i bez dopingu godnego finału, naszym zawodnikom będzie zwyczajnie przykro, że robią wszystko aby zdobyć złoty medal a mogli mieć już dzisiaj po sezonie...
[quote='NaD_Dka' pid='1229991' dateline='1490811013']
Kto to LL. Przepraszam za głupie pytanie ;/
[/quote]
[align=left][size=small][url=http://cracovia.krakow.pl/uzytkownik-leesior]Leesior[/url]
[url=http://cracovia.krakow.pl/uzytkownik-leesior][img=40x40]http://cracovia.krakow.pl/uploads/avatars/avatar_410.jpg?dateline=1476820069[/img][/url]
[size=x-small]Liczba postów:8,945[/size][size=x-small]Reputacja:[url=http://cracovia.krakow.pl/reputation.php?uid=410]90[/url][/size][/size][/align]
[size=small][size=x-small]Wczoraj, 20:16[/size][size=x-small][url=http://cracovia.krakow.pl/temat-play-off-2017-walczymy-o-12-te-zloto?pid=1229992#pid1229992]#1,020[/url][/size]
Linde-Lubaszenko [img]http://cracovia.krakow.pl/images/smilies/smile.png[/img]
Jeblem! Leze i kwicze :)[/size]
[quote='qsss' pid='1230095' dateline='1490870720']
Jedyna możliwość, zebyś nie mogł kupić przed meczem to taka, że wszystko sprzeda się dziś i jutro na stadionie w co wątpię.
Wiem jednak, że Tyskich kibiców parę setek przyjedzie, będą pod lodowiskiem wcześniej i sporo biletów kupią.
[/quote]
Bylem dzis pod hala po bilety i gosc mi powiedzial ze bilety na hali bedzie mozna kupowac w czasie slizgawek... dzis np ok godziny 20!!! takze jak ktos ma blizej pod hale to wieczorkiem spacerek po bilecik moze strzelic :)
Biletow jest sporo a ludzi przy kasach na Kaluzy ...wogole...
Jutro przyjadą Tyszanie i wykupią wszystko ! :s
Po wczorajszej porażce mam nadzieję, że Tyszanie stracą sporo ze swojej pewności - wszak wczoraj mieli świętować . I , że w oczy zaglądnie im strach . I liczę również na tak ambitną jak wczoraj grę naszych hokeistów .I oczywiście taktyka - nie należy o niej zapominać , Rudi powinien dla gości przygotować jakąś niespodziankę .
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ouz7natZFV0[/video]
Byłem po bilety 15 minut temu, obawiałem się że braknie dla mnie o tej godzinie a tutaj jeszcze wiele biletów czeka na swoich nabywców.. Wstyd, ostatni mecz u siebie w tym sezonie, gramy o mistrza, te bilety powinny się rozejść w parę godzin!
[quote='KruszynaKSC' pid='1230113' dateline='1490877702']
[quote='qsss' pid='1230095' dateline='1490870720']
[/quote]
Bylem dzis pod hala po bilety i gosc mi powiedzial ze bilety na hali bedzie mozna kupowac w czasie slizgawek... dzis np ok godziny 20!!! takze jak ktos ma blizej pod hale to wieczorkiem spacerek po bilecik moze strzelic :)
Biletow jest sporo a ludzi przy kasach na Kaluzy ...wogole...
[/quote]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]Nie ma informacji, że jest sprzedaż dziś na lodowisku.[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]"W dniu dzisiejszym bilety na piątkowe #StarcieMistrzów można nabyć w kasach przy stadionie (ul. Józefa Kałuży 1) w godzinach 10:00-20:00. Uwaga! Jedna osoba może kupić maksymalnie 5 biletów"[/font][/size][/color]
[color=#333333][font=Arial, sans-serif][size=x-small]https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bilety_na_piatkowy_final_hokejowy_juz_w_sprzedazy_nie_czekaj_na_ostatnia_chwile[/size]
[/font][/color]
- Edytowany
Jazda po bilety!!!!
Jak najszybciej, żeby jutro żadni zagraniczni studenci, nie mający co robić w piątek wieczór gówniarze i inni tego typu "fani" nie mieli czego szukać.
Dawać ekipę z młyna na doping, a nie młodzież (z całym szacunkiem) i jedziemy na petardzie przez cały mecz.
Tychy pewnie bilety już kupiły (są dobrze zorganizowani), a te co zostały jeszcze w kasach są dla nas :(
[quote='axe' pid='1230183' dateline='1490898105']
Tychy pewnie bilety już kupiły (są dobrze zorganizowani), a te co zostały jeszcze w kasach są dla nas :(
[/quote]
Są jeszcze bilety? Jeżeli są, to pewnie przed samym meczem przy lodowisku, ale może ktoś wie czy rano da się gdzieś kupić - stadion/lodowisko? Wolałbym nie czekać do ostatniej chwili, a dzisiaj nie mogłem podjechać na stadion.
Ludzie, czytanie nie boli!
[quote='qsss' pid='1230210' dateline='1490909170']
Ludzie, czytanie nie boli!
[/quote]
To do mnie? Jak tak, to gdzie widzisz odpowiedz? Wiem, ze w czwartek były bilety na Kałuży, wiem, ze pewnie będą przed meczem na lodowisku, ale się pytam czy w piątek do południa będzie gdzieś można kupić bilety. Ja takiej informacji nigdzie nie widzę
To se poczytaj oficjalną ! [WINKING FACE]
No cóż wykorzystaliśmy prezenty od tyszan a sami nie rozdawaliśmy takowych z wyjątkiem jednej bramki zawalonej przez Radzika z udziałem Dutki zresztą taka prawidłowość przy wszystkich 3 bramkach straconych w finale przez 4 formacje zawsze udział ma Dutka taki zbieg okoliczności...
Niestety nie podzielam optymizmu, jestem pesymistą zgodnie z definicją iż pesymista to dobrze poinformowany... optymista.
Wg mnie nie da się wygrać dwóch meczów z rzędu jeśli jedna piątka chce a dwie następne nie potrafią a ta która winna ciągnąć drużynę nic nie gra.
Mamy jedną piątkę sami imigranci i jeden rodzynek Bartosz Dąbkowski, który naprawdę gra bdobry play off od początku od meczów z Unią, wg mnie to mało, jedną piątkę to tyszanie zneutralizują albo jutro poubijają a w niedzielę wykończą, choć chciałbym się mylić.
Pierwsza piątka która winna ciągnąć drużynę ewidentnie gra poniżej swoich możliwości, co do Dziubińskiego to każdy widzi że ten zawodnik gra poniżej możliwości, a uważni obserwatorzy widzą że on gra przeciwko Cracovii...
Teraz ta piątka nic nie straciła ale też nic nie zdobyła bilans na zero ale jedna sytuacja mi pozostała w pamięci z 2 tercji..., 11:55 min do końca tercji prowadzimy 2:1 odzyskujemy gumę w naszej tercji pod tyskim boksem i Dziubek, nie atakowany przez nikogo lobem niby wyrzuca gumę z tercji ale na środek na niebieską, gdzie stoi tyszanin i próbuje ręką zgasić krążek, na szczęście nie zdołał go złapać i wychodzi Sinagl z kontrą ale strzela nad bramką.
Obejrzałem mecz dwa razy tę sytuację kilka razy, to nie było wyrzucenie z tercji, to było podanie do tyskiego obrońcy, który jakby złapał gumę spuścil ją sobie na lód to pozostało by zapytać Radzika w który róg chce dostać, nie mam wątpliwości że Dziubiński gra przeciwko Cracovii, nie podał po lodzie bo to byłoby zbyt ordynarne, cwaniackie wybicie lobem a tak naprawdę podanie do tyskiego gracza.
Jeśli do tego dodamy ordynarne dwie kary w 3 tercji w niedzielę to nie da się tego logicznie wytłumaczyć, jak świadome osłabianie zespołu, który ma do odrobienia dwie bramki.
Jak Galant wczoraj rzucił na bandę Wajdę, od razu Czerkawski powiedział "błąd, nieprzemyślany błąd" i zwrócił uwagę że Galant miał do swojej bramki 60 metrów czyli nie robi się takich fauli w walce o krążek w tercji ataku to co powiecie o faulach i karach naszych graczy w niedzielę ?
Wajda zachacza Zigardiego w tercji ataku...
Dziubiński uderza w łapaczkę Zigardiego i zachacza kolanem w tercji ataku...
Dziubiński uderza tyszanina 3 min do końca meczu w tercji ataku
Kapica uderza Zigardiego w raka jak ten już zamroził krążek w tercji ataku...
Sinagl wali jak cepem tyskiego gracza w tercji ataku...
Domogała zachacza kijem tyskiego o głowę w tercji ataku ( ta kara jeszcze wynikała z jakiejś walki)...
Słaboń uderza łokciem tyszanina w głowę w tercji ataku, na szczęście sędziowie nie gwiżdżą...
Jak nazwać te bezsensowne kary i faule, błędy nieprzemyślane ? przypadkowe zdarzenia ?
I to zobaczcie komu się one przytrafiają, doświadczonym graczom, reprezentantom kraju i dalej...
Wajda wyrzuca krążek nie atakowany przez nikogo w trybuny i powoduje podwójne osłabienie,
Rompkowski gubi prosty krążek w naszej tercji, który był do wybicia,
Sinagl nie kryje Kubosa w osłabieniu w prostej czytelnej sytuacji...
Radzik dostaje szału w Tychach w drugim meczu po karze Dziubińskiego, robi podwójne osłabienie, ba dalej wali kijem Kolusza w krocze, w kroczu zostawia mu kij i tracimy gola !!!
Ile bramek Radzik zwalił w tym finale ? Przy ilu ma swój udział ? na 15 straconych wg mnie 7 obciąża jego konto tj. prawie połowa
To są przypadki ? oglądajcie uważnie mecze najlepiej jeszcze w domu w TVP, na spokoju, to są porażające fakty !!!!
Pół drużyny robi kardynalne błędy i kary, niby grają, strzelają i nagle podają rękę przeciwnikowi, zresztą tak było od początku play off !!!!
I wy wierzycie w złoto ? Zaiste macie wielką wiarę albo jesteście naiwni...czas pokaże
Nie wiem co się stało z tą drużyną w ostatnim meczu tzn. jak przeszła taką pozytywną metamorfozę...
Może w szatni ktoś paru grajków złapał za twarz ? A może jacyś kibice byli na treningu i zamiast lokomotywy zrobili cos innego ?
Choć gołym okiem widać, że gra jedna piątka, a reszta nic nie wnosi do gry !!!
Pierwsza cała piątka słabo, Novajowski dostosował się do kolegów, Słaboń nie istnieje, Wajda no comments, Radzik z Dutką ewidentna bramka na kontakt dla tyszan.
K...wa za dużo prostych, błędów i kar w tym finale, ba w całym tym play off...też bym chciał aby ten ostatni mecz nie był tylko przerywnikiem ale widzę za dużo zawodników którzy robią błędy a za mało tych co ciągną grę takie są fakty, jakby by było inaczej to już byśmy świętowali Majstra i to nie są fantas magorie. Oddaliśmy 3 mecze tyszanom taka prawda i nie dlatego że jesteśmy słabo przygotowani tylko robimy za dużo niewymuszonych błędów oraz łapiemy za dużo niepotrzebnych kar, które są konsekwencją wielu niezrozumiałych zachowań naszych graczy.
PS1 do Kruszyny oglądałem mecz z Podhalem dwa razy i za drugim razem zacząłem liczyć strzały Pasiuta i McCauleya,
PS2 komentarz Czerkawskiego mi się podobał, rzeczowy, krytyczny wobec tyszan jak robili błędy, Sejba to nie jest jego trener, pochwały dla nas za dobrą grę, pozytywnie o Rohacku ( a przecież Czerkawa wywalił go z reprezentacji, tak naprawdę d...a go zabolała dopiero jak Zib strzelił,
PS3 na tle Czerkawy, przykro to pisać ale Romek Steblecki słabiutko, ma jakiś żal do Klubu, nie umie ocenic że zawodnicy łapią nie potrzebne kary
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)