ciekawi mnie, dlaczego nie było Stebleckiego, czyżby...
-
-
TRENING NOWOROCZNY 2017
[quote='ian thorpe' pid='1208726' dateline='1483292150']
[/quote]
...przeszedł operacje
Będzie normalnie biegał? Super.
[quote='torreador' pid='1208729' dateline='1483293527']
Będzie normalnie biegał? Super.
[/quote]
...to nie ta część ciała, na pewno będzie lepiej oddychał - dużo zdrowia Sebastian !!!
[quote='ian thorpe' pid='1208726' dateline='1483292150']
[/quote]
Był w placnowy1, nie kulał i nie był na kacu.
Wojtek Mucha na tt...nie wiem co miał na myśli, ale...
" Trening Noworoczny na Cracovii i idące za tym spotkania w podgrupach to zło "
wnoszenie na murawę Drumlaka to samo dobro.
tak sobie tylko pomyślałem i zgodziłem z opinią jednego ze znajomych kibiców, że tak piłkarsko, to w rezerwach nie widać zawodnika do gry. Napierdzielam nieraz na Adamczyka, ale u niego nawet w takiej zabawie jak dzisiaj widać niesamowitą technikę...natomiast rezerwy, to takie dzieci we mgle...Ja wiem, ze to był czas poświąteczny, posylwestrowy, TN to zabawa, ale i w niej pewne rzeczy widać.
[url=https://www.wikipasy.pl/Galeria:2017-01-01_Trening_Noworoczny][b][size=large][color=#333399]WikiPasy.pl zdjęcia z Treningu Noworocznego[/color][/size][/b][/url]
[quote='ian thorpe' pid='1208767' dateline='1483306272']
tak sobie tylko pomyślałem i zgodziłem z opinią jednego ze znajomych kibiców, że tak piłkarsko, to w rezerwach nie widać zawodnika do gry. Napierdzielam nieraz na Adamczyka, ale u niego nawet w takiej zabawie jak dzisiaj widać niesamowitą technikę...natomiast rezerwy, to takie dzieci we mgle...Ja wiem, ze to był czas poświąteczny, posylwestrowy, TN to zabawa, ale i w niej pewne rzeczy widać.
[/quote]
...użyłeś zbyt poważnego słowa "rezerwy".............................połowa drużyny to juniorzy, a jeżeli nie junior to zawodnik, który nie mieści się w II Cracovii.
[quote='ian thorpe' pid='1208751' dateline='1483300918']
[/quote]
A kto to jest ten Wojtek Mucha?......podgrupy towarzyszą nam przez całe życie
W stolycy tyle nie pija co w Królewskim Krakowie, wiec mu ciezko tak bez treningu po treningu jak go widzialem wychodzac. ;)
Jedyny zgrzyt na TN, to kundel na na środku boiska........ były v-ce prezes GTS-u :@
- Edytowany
[quote='szuwarek' pid='1208787' dateline='1483350142']
[/quote]
[/quote]
Wojtek M. to przerzucony z gts producent pamiątek, przez jakiś czas pomocnik gniazdowego, wnosiciel niejakiego D. na boisko i wielbiciel lewaków z GW. To ostatnie mu zostało, dalej wielbi lewaków tylko tych bardziej bolszewickich ;). Obecnie salonowy celebryta na dziko:). Napisałbym więcej ale wtedy mnie zjedzą że politykuję :P
[quote='szuwarek' pid='1208787' dateline='1483350142']
[/quote]
[/quote]
To zasłużony kibic, który lata temu opuścił Kraków ze względów zawodowych. A spotkania w podgrupach to tradycyjna pomeczowa integracja przy napojach, od spożywania których kiwa się głowa.
Nic groźnego nie miał na myśli, z jego słów wynika raczej, że dobrze się bawił.
Nie znam człowieka, ale jeśli zdanie "Trening Noworoczny na Cracovii i idące za tym spotkania w podgrupach to zło" ma być wyrażeniem przez zasłużonego kibica, że się dobrze bawił na TN, to mój umysł jest zbyt prosty by to ogarnąć.
Chyba, że chłopa dopadł kac gigant po TN, ale nawet w takim przypadku to zdanie jest o jeden człon za długie.
Tomex.... rozwaliles na lopatki.... salonowy celebryta na dziko :) :) :) :D :D :D
Nie moge sie ogarnac takamnie smiechawa dopadla :) :)
Pozdro Akustyk!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)