może posondujemy na nowo?????
-
-
SONDA TRENERSKA
[quote='awaria' pid='1203609' dateline='1480890460']
może posondujemy na nowo?????
[/quote]
z nową sondą należy zaczekać tydzień :P
za tydzien to już nie potrzebna bedzie sonda , choć zapewne po porażce mimo przewagi w statystykach z meczu dalej znajdą sie tacy co bedą bronić cyferek.
Jest to tylko gdybanie ale gdyby wczoraj nasi "strzelcy" mieli należycie ustawione celowniki o zmianie trenera nie byłoby mowy .
Dokładnie. Gdyby po 5 minutach było 2:0 (a powinno) to byłyby ochy i achy. Zespół wyszedł dobrze nastawiony tylko to co jeszcze niedawno wpadało teraz nie wpada nawet w 10%.
Panowie bez jaj czy to trener ma wejść na boisko i kopnąć piłkę tak by padł gol ?Z Łęczną to kolejny mecz co sytuacji jest sporo a nic nie wpada .A jak już wpada to tracimy kuriozalne gole .Mamy kaleki w obronie i tu jest problem .Nie ma Malarczyka nie ma pół stopera w drużynie .Polczak i Wołąkiewicz to tykające 2 bomby w każdym meczu walą knoty .Od tego trzeba zacząć -od obrony ale kogo tam wstawić na stoperze .Bejan najlepszy z nich ale też nie w formie bo brak rytmu meczowego robi swoje .Ale przynajmniej do główki wyskoczy i mu się chce grać .
Trzeba wytrzymać ciśnienie i nie zależnie od tych 2 meczy nie zwalniać trenera tylko wypieprzyć na zbity pysk przynajmniej 7 karykatur którym ktoś wmówił że jest ekstra klasowym profesjonalnym piłkarzem .Na wczoraj potrzebujemy dyrektora sportowego ale takiego co się zna na robocie (moja kandydatura Płatek ).Niech wyczyszczą raz na zawsze to bagno .Zieliński jest bardzo dobrym trenerem -kryzys może dopaść każdego .My nie gramy na tyle źle jak wskazują wyniki .Gramy bez szczęścia kompletnie i bez obrony .Tu nam potrzeba wzmocnień bo jednym Malarczykiem ligi nie ogramy .Złapał kontuzje i sami widzicie ile traci drużyna .
Zapisuje się zdecydowanie, no przynajmniej w tej kwestii do frakcji Harrego.
potter, kto przygotuje drużynę motorycznie do morderczej walki o utrzymanie na wiosnę?
jak napiszesz, że Mirota to dostanę zajadów.
[quote='squier strat' pid='1203979' dateline='1481047591']
potter, kto przygotuje drużynę motorycznie do morderczej walki o utrzymanie na wiosnę?
jak napiszesz, że Mirota to dostanę zajadów.
[/quote]
Zieliński :D:D:D
Nr 1
Marcin Dorna !
Ja bym brał Kmiecika. W końcu nasz wychowanek i ostatnio mu dobrze idzie :D
a i matka może by się przerzuciła ;)
P.S.Ciekawi mnie jakie serce ma Andrzej Bahr?Tak z czystej ciekawości,bo jakoś za łebka odbierałem go jako pasiaka,ale...
Po jego reakcjach na ławce trenerskiej gts-u uważam że to arcypies.
1) ma zostac
[quote='Mr.Crowley' pid='1204375' dateline='1481226111']
[/quote]
[i]Andrzej aleś się sprzedał, aleś się sprzedał :D [/i]
[quote='sterby' pid='1204382' dateline='1481230442']
[/quote]
[/quote]
he, też to słyszałeś?
wtedy co nam arabus na 0:1 władował?
- Edytowany
P.S.Ciekawi mnie jakie serce ma Andrzej Bahr?Tak z czystej ciekawości,bo jakoś za łebka odbierałem go jako pasiaka,ale...
... zwykła kurwa
Kiedyś spierdalal na sam dach " starego budynku" przed Strażakiem :)
[quote='squier strat' pid='1204388' dateline='1481232299']
[quote='sterby' pid='1204382' dateline='1481230442']
[/quote]
[/quote]
he, też to słyszałeś?
wtedy co nam arabus na 0:1 władował?
[/quote]
wszyscy to słyszeli. Wielokrotnie.
Ja wieze - 1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)