Podoba mi się ten chłopak coraz bardziej.
Gra kreatywnie, odważnie, zdecydowanie, bez kompleksów.
Zapowiada się bardzo dobrze.
Tak trzymać Michał!
-
-
Michał Rakoczy kolejny wielki talent-powodzenia !
W kolejnym meczu zagrał dobrze , wygląda na stabilizacje formy . Moim zdaniem więcej daje drużynie niż zagraniczny zaciąg / Sadiković czy Hebo / .trzeba inwestować w młodych Polaków , jak widać po grze Michała, Knapa czy Myszora - warto !
Kolejny mecz, w którym oceniłem go najwyżej. Szkoda tylko, że nie jest w stanie grać na takim poziomie do końcówek spotkań.
[quote='ian thorpe' pid='1509572' dateline='1635630549']
Kolejny mecz, w którym oceniłem go najwyżej. Szkoda tylko, że nie jest w stanie grać na takim poziomie do końcówek spotkań.
[/quote]
Bardzo jestem ciekaw jak się sytuacja rozwinie .Czy Michał utrzyma niezła formę czy nie .
7 dni później
Dałeś młody radę w derbach - spoko gra, jako nieliczny z drużyny...
Jako jeden z nielicznych pokazałeś, że piłka ci w grze nie przeszkadza .
[quote='hank' pid='1510601' dateline='1636320305']
[/quote]
W nagrodę został ściągnięty z boiska. Kur.wa jaja.
[quote='qtec' pid='1510656' dateline='1636324110']
[quote='hank' pid='1510601' dateline='1636320305']
[/quote]
W nagrodę został ściągnięty z boiska. Kur.wa jaja.
[/quote]
Nie tylko on , Piszczek też ! To taka Michałkowa taktyka :(
Informacyjnie, podobno Rakoczy sam poprosił o zmianę z racji na jakieś problemy zdrowotne
W tym całym gównie naprawdę fajny mecz zagraleś.
Naprawdę dobrze się to oglądało, bo kiedyś po Chrobrym w Ciebie zwątpilem przyznam.
Tak trzymaj!
Meczu nie wytrzymał, ale widać było, że gość gra derby, a nie PP z Pcimianka.
Kiedyś Trener Lenczyk powiedział o Klichu ze jakby miał takich 11 to nie martwiłby się Cracovie. Tak samo można powiedzieć o Rakoczym, według mnie gra o rok za późno w podstawie
[quote='morata' pid='1510794' dateline='1636357838']
Kiedyś Trener Lenczyk powiedział o Klichu ze jakby miał takich 11 to nie martwiłby się Cracovie. Tak samo można powiedzieć o Rakoczym, według mnie gra o rok za późno w podstawie
[/quote]
No jemu na pewno zależy na Cracovii, ale poziom to jakiś super nie jest. Robi wiatr na skrzydle i to na razie tyle. A może aż tyle?
Michał to klasyczna dziesiątka a gra na skrzydle ponieważ w okresie transferowym szanowny pan nadtrener zapomniał sprowadzić skrzydłowych .Poza Ogorzałym, który nie może się oderwać od ławki rezerwowych!
[quote='hank' pid='1510840' dateline='1636367434']
Michał to klasyczna dziesiątka a gra na skrzydle ponieważ w okresie transferowym szanowny pan nadtrener zapomniał sprowadzić skrzydłowych .Poza Ogorzałym, który nie może się oderwać od ławki rezerwowych!
[/quote]
Pełna zgoda, ale na 10 to aktualnie najlepiej spisuje się Pele, więc dopóki on jest w drużynie to miejsce Rakoczego będzie na skrzydle.
W ostatnich meczach Pelle gra jak pozorant, niewiele wnosi do gry ofensywnej a o defensywie nawet szkoda mówić . Pewnie to jego ostatnie chwile w Krakowie i nie chce złapać jakiejś kontuzji ale . Ale przyzwyczaił do lepszej gry a nie piętek do rywala .
20 dni później
Dramat Michał co Ty dzisiaj zrobiłeś na tym boisku. Dwie takie patelnie dostałeś i w obu zachowałeś się jak amator. Ogromne rozczarowanie, powinieneś nam dzisiaj dać minimum punkt. Za tydzień ławka, Myszor do pierwszego składu.
Tak to jest jak na siłę się kogoś promuje.Dużo strat w każdym meczu a dzisiaj nie wykorzystana 100% sytuacja.Myszor jest dużo lepszy.
Niestety z Rakowem stłamszony zupełnie, dzisiaj w pierwszej połowie same straty, w drugie zmarnowana setka. Dużo pracy przed nim, ale jest potencjał, z Legią pewnie ławka, ale ogólnie niech gra jak najwięcej.
[quote='mariusz' pid='1513808' dateline='1638106952']
Tak to jest jak na siłę się kogoś promuje.Dużo strat w każdym meczu a dzisiaj nie wykorzystana 100% sytuacja.Myszor jest dużo lepszy.
[/quote]
Myszor wszedł na zmęczonego przeciwnika, ma też inne atuty od Rakoczego, ale ty już jednoznacznie potrafisz ocenić, że Myszor jest dużo lepszy. Dzisiaj Rakoczy słabiej, ale pisanie o promowaniu na siłę jest strasznie śmieciowym zachowaniem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)