[list=1][*]Piątek, [b]23 września 2016[/b]
[list][*][b]18:00[/b] Bruk-Bet Termalica Nieciecza [b]0:0[/b] Wisła Płock ([b]3851[/b] | [b]82,53[/b]%)[/list]
[list][*][b]20:30[/b] gts [b]0:0[/b] Legia Warszawa ([b]19 477[/b] | [b]58,79[/b]%)[/list][hr]
[*]Sobota, [b]24 września 2016[/b]
[list][*][b]15:30[/b] Pogoń Szczecin [b]1:1[/b] Górnik Łęczna ([b]4354[/b] | [b]24,15[/b]%)[/list][align=center]45' Śpiączka[/align]50' Murawski
[list][*][b]18:00[/b] Lechia Gdańsk [b]2:1[/b] Ruch Chorzów ([b]15 433[/b] | [b]36,36[/b]%)[/list]5' Peszko
13' F.Paixao[align=center]34' Grodzicki (k.)[/align]
[list][*][color=#7c7c7c][b]20:30[/b] Zagłębie Lubin [b]1:1 CRACOVIA[/b] ([b]6134[/b] | [b]38,13[/b]%)[/color][/list][color=#7c7c7c]24' Janoszka[align=center]31' Budziński[/align][/color][hr]
[*]Niedziela, [b]25 września 2016[/b]
[list][*][b]15:30[/b] Korona Kielce [b]1:2[/b] Jagiellonia Białystok ([b]6979[/b] | [b]45,03[/b]%)[/list]16' Palanca[align=center]68' Frankowski
71' Runje[/align]
[list][*][b]18:00[/b] Lech Poznań [b]0:0[/b] Arka Gdynia ([b]39 539[/b] | [b]92,30[/b]%)[/list][hr]
[*]Poniedziałek, [b]26 września 2016[/b]
[list][*][b]18:00[/b] Piast Gliwice - Śląsk Wrocław ([b][/b] | [b][/b]%)[/list][/list]
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 10 kolejki
Sprawiedliwi 1o kolejki :
http://www.90minut.pl/news/270/news2706715-10-kolejka-Lotto-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
Paczam jednym okiem na kaszana granego w polach kukurydzy i kurcze jedyne na co zwrocilem uwage to przykrotkawa malpa goryl na bramce Plocka... refleks i dosc skoczny ... jak narazie wybronil wszystko co lecialo w sito i to naprawde bardzo klarowne sytuacje...
Ogladal ktos wczesniej rzeke z Plocka??On w kazdym meczu tak dobrze broni?? Jakby mial z 10cm wiecej to gwiazda europejska ;)
Ja bardziej przecieram oczy ze zdumienia, jak taka druzyna jak Termalica mogla nam wpakowac 3 bramki?
Przecież nie wpakowali nam trzech ;)
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przecież nie wpakowali nam trzech ;)
Masz racje, w sumie to wygralismy w bramkach ten mecz. Powinny byc za to punkty pocieszenia:)
KruszynaKSC Napisał(a):
> Paczam jednym okiem na kaszana granego w polach
Ja też oglądam Cracovia - Jastrzębie [fajny bramkarz w Jastrzębiu - grał kilka meczów w EBL w Znojmie w tamtym sezonie]
ale w okienku puściłem sobie transmisję z Niecieczy. Ale nudna ta skopana ekstraklasa nawet w porównaniu z "plastikową";)
Khalid gdzie jest transmisja z hokeja?
no jak na czym?
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/comarch_cracovia__jkh_gks_jastrzebie_transmisja_live
Oficjalna już chyba od roku transmituje mecze z Siedleckiego na kanale Youtubowym
1-0 w 19m58s :)
...czyżbym pomylił wątki? a gdzie 10 kolejka EK:S
Khalid Napisał(a):
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Paczam jednym okiem na kaszana granego w polach
>
> Ja też oglądam Cracovia - Jastrzębie
> ale w okienku puściłem sobie transmisję z
> Niecieczy. Ale nudna ta skopana ekstraklasa nawet
> w porównaniu z "plastikową";)
U mnie to samo na dwa okienka idzie :) :) Dlatego jedno oko na Maroko drugie oko Pasiaste oko ;)
szuwarek Napisał(a):
> ...czyżbym pomylił wątki? a gdzie 10 kolejka
> EK:S
a kogo obchodzi jakaś Ekstraklasa jak Pasy grają ;D
Za godzinę wszyscy będziemy tfu. legionistami, no ale kto powiedział, że ma być lekko :D
janczer Napisał(a):
> Za godzinę wszyscy będziemy tfu. legionistami,
> no ale kto powiedział, że ma być lekko :D
TFU NA PSA UROK!:)-D
Słoniki-jaka liga taki lider!!!!
burków sie pojawilo dosc sporo
Tak przeważnie jest gdy Legia przyjeżdża.Powiedzmy sobie to szczerze.Inna sprawa,że jeszcze rok,dwa lata temu byłby komplet na ubeckiej arenie/stoczni/budzie.
Wojciech Jagoda na TT:
[i]Czym różnią się wejścia Pazdana od wejść Tosika, Panie Prezesie? Od wejść Tyminskiego, Rymaniaka, Plevy? Niczym. Są równie niebezpieczne!!![/i]
Ale ten cwks jest cienki. Chaos niczym w a-klasie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)