Od 60 min nie ma Cracovi na boisku... Nie wiem czy to brak ambicji walki o 3 ptk czy brak sil..Ale jak dalej pójdzie to Zagłębie coś wbije.
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 1:1
To kto teraz? Deleu? Za ... Cetnara? :)
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Od 60 min nie ma Cracovi na boisku... Nie wiem czy
> to brak ambicji walki o 3 ptk czy brak sil..Ale
> jak dalej pójdzie to Zagłębie coś wbije.
Na pewno nie przygotowanie, bo przeciez Santo mowil ze to nieprawda:)
Schodzi Janus! To dobrze!
Wchodzi Wdowiak
Wreszcie Centnar schodzi! Już kompletnie nie miał sił. Wdowiak!
Zagłębie w tym czasie zaczęło grać dwa razy szybciej ? Ciśniemy w 85min Zagłębie a tu opowieści o przygotowaniu wchodzą.
to juz rozumiem czemu Piątka nie ma w Zaglębiu :)
Nespor się rozstrzelał? ;)
ino, że Nespor kosztował 250, a Piątek 600
widzisz różnicę?
tomasz1963 Napisał(a):
> Schodzi Janus! To dobrze!
Ale, że nikogo nie pozdrowił.. Kto by pomyślał...
quentin Napisał(a):
> Zagłębie w tym czasie zaczęło grać dwa razy
> szybciej ? Ciśniemy w 85min Zagłębie a tu
> opowieści o przygotowaniu wchodzą.
Cisniemy? Naprawde?
Przypomne Ci,ze drewniany Plock ogral drewniane Zaglebie, wiec moze bez przesady:)
jakby Budzikowi strzał nie wyszedł - to by nie było Wam do żartów ;)
Ja mogę sobie odpuścić to "ciśniemy", wy dziś dajcie spokój z tym przygotowaniem. :)
tomex widzę różnice i przypomne o niej za rok, dwa lata ...
Tomex, weźże się już zamknij, bo wszyscy mają dosyć twojego p.ierdolenia.
1 punkt. Patrząc na naszą grę i okazje, straciliśmy kolejne 2 pkt. Patrząc na mizerię wyjazdową i konieczność gonienia wyniku, chwała za ten 1 punkt. Następne 2 mecze w Krakowie.- 6 punktów MUSI BYĆ!
Dobra gra, ale tylko 1 pkt.
Pierwsza polowa obiecujaca, nawet dobra, a druga to juz niestety bryndza. Przy czym Zaglebie mialo obie polowy slabe, byli do jebniecia, ale mowi sie trudno. Szkoda ze takiego wyniku z Gdynii nie przywiezlismy, byloby wtedy calkiem OK. Za Podola to my od 60 minuty biegalismy,a przeciwnik oddychal rekawami.
Kolejny mecz ktory powinnismy wygrac, a zaledwie remisujemy ... 8-) Po 1 polowie powinno byc 3:1 dla nas
6 meczy z rzedu bez zwyciestwa.
plan wykonany w 100%. W tej formie [i z tym trenerem ';)] na więcej nie było szans.
gratulacje.
ale,.skoro trend jest jaki jest (10/10) - to w ubr. 30 pkt po 30 meczach dałoby 15 pozycję
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)