Cetnar strzela jakby od tygodnia nic nie jadl .. Piontek tez narazie nie pokazuje nic dobrego .. ale ogolnie gra wyglada dobrze ..Skutecznosc, skutecznosc i jeszcze raz skutecznosc ..
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 1:1
Drugi dobry mecz z rzędu. Poprzednio mimo tego porażka. Mam nadzieję, że nieszczęścia nie chodzą parami...
Proszę dajcie link Panowie bo mi się rwie strasznie.
Rwie strasznie są najgorsze.
Na meczyki.pl sportslive na komórce dziala
Mam nadzieje ze to nie bedzie kolejny mecz, ktory powinnismy wygrac (cisniemy przeciwnika) a w rzeczywistosci zremisujemy, albo nie daj Boze przegramy. [b]TYLKO ZWYCIESTWO[/b]
BTW, ten koles w studiu wyglada jak Edward Norton, ten z fight club:)
Perykles Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Proszę dajcie link Panowie bo mi się rwie
> strasznie.
drhtv robi dobre transmisje... Ja ogladam zawszena weeb tv chyba ze maja jakies problemy to korzystam z wspomnianego drhtv
Hehe każdy piłkarz ofensywy Cracovii a pewnie i obaj boczni obrońcy, gdyby dostali taką piłke jak Cetnar (ta druga akcja) to wjechaliby do bramki z piłką mając daleko za sobą obrońce. Niestety był tam Cetnar, trudno mu zarzucić że nie chciał że nie ma formy. On tak ma. Sprinterem nigdy nie był to i dał się dogonić a strzał oddał ...
Generalnie świetna pierwsza połowa i tylko mam jedną uwagę utrzymać to (jakość gry) w drugiej.
Panie Piotrze dziękuje i po sezonie się żegnamy. 30 lat i dalej problemy z ustawieniem. Tego się już nie poprawi a problemów z tego co mecz.
A ja z innej beczki ,po raz kolejny stwierdzam oglądając i słuchając na c+ M.Murawskiego że przyjemnie się Gościa słucha i po raz kolejny dobrze mówi o naszej Cracovii!
Slapi1988 Napisał(a):
> Cetnar strzela jakby od tygodnia nic nie jadl ..
> Piontek tez narazie nie pokazuje nic dobrego ..
> ale ogolnie gra wyglada dobrze ..Skutecznosc,
> skutecznosc i jeszcze raz skutecznosc ..
Piontek może i gra słabo, ale Piątek wszystkie główki wygrywa z obrońcami Zagłębia
Jendrisek za świetnego dzisiaj Szczepaniaka? Poważnie?
Bardzo dziwna zmiana! Czy Cetnarski wytrzyma następne minuty????!!!
Tej zmiany to akurat nie rozumiem, pierwotnie wygladalo to ok, zlazi Cetnar i ruszamy na nich, a tak, to jednak schodzi gosc, ktory przynajmniej ma sile absorbowac obroncow, a zostaje "stojanow".
Co w niej dziwnego, zamiana 1 do 1 bez ryzyka. Cetnarski i tak pewnie zostanie zdjęty, ale za chwile.
quentin Napisał(a):
> Co w niej dziwnego, zamiana 1 do 1 bez ryzyka.
> Cetnarski i tak pewnie zostanie zdjęty, ale za
> chwile.
I wejdzie za nie Stebel,zeby kreowac gre:)
Tak na marginesie, to niech Cetnarski odpusci stale fragmenty i zostawi je Budzikowi,bo jemu dzis pilka siedzi.
[quote=quentin]
Co w niej dziwnego, zamiana 1 do 1 bez ryzyka. Cetnarski i tak pewnie zostanie zdjęty, ale za chwile.
[/quote]
Dziwne w niej jest to, że totalnie niewidoczny Piątek zostaje na boisku a jeden z najlepszych dziś u nas Szczepaniak z niego schodzi.
Zdecydowała kwestia "pozycji" na boisku i tego co mamy "najlepszego" na ławce. Tak to widzę, przynajmniej od strony trenera.
Kluczowe minuty teraz, obie druzyny praktycznie stoja-ekstraklapa:)
Przygotowanie fizyczne...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)