2:1 dla nas :)
-
-
[3] Podhale Nowy Targ vs Cracovia | piątek, 16.09.2016, godz. 18:00
2-2 i radzik show heheh
3:2 :)
ale nie dokładność u nas porażająca!!!!!!
szkoda bez sensu walka Kapicy pod koniec 1 tercji ,bo kara meczu!!!!! Taki zawodnik nie powinien walczyć ,on ma inne zadania !!
[i]"zespół Tatłyskiego Podhala przegływa z zespołem Komałsz Kłakowii dwa do czech"[/i] - Gabłyś ma chyba ambicję przebić Szpakowskiego. Ale jedno mu trzeba przyznać - dziś jest na trzeźwo i pod tym względem słychać łóżnicę.
no wreście przebudzenie 1 formacji wszystkie ich gole w 2 tercji ich!!
Lepiej to wygląda ,nie rozumie dlaczego gramy tak kombinacyjnie ,koronkowo, ?
zamiast 2-3 podania i strzał .Trudno powiedzieć dlaczego taka jest u nas niedokładność w podaniach czy to wina lodu ? czy zawodników ? czy ??
mamy nowego zawodnika, napastnik nazywa się Siangl !!! :D
Co to za Petra mamy z numerem 90 :D
to jest właśnie Siangl :D
ja tam nie marudzę na relację (choć słabiutka) bo wolę nawet taka ,niż żadną !!;)
Bardzo ładna nasza akcja i 4-2 prowadzimy !!Jencik!!
Czyli dziś wszystkie gole dla nas zdobyli obcokrajowcy.
Gratulacje wreście jakaś wygrana 4-3 i przerwanie fatalnej serii przegranych !!
Szkoda tego gola straconego w ostatniej sekundzie ,tym buduje się przeciwnika z którym gra się ważny mecz za dwa dni!!
Cieszy ze 1 formacja coś strzela ,a nie tylko gra !!
Zagraniczni (poza Chovanem) tez na plus
fajna gra Jencika ,Wróbla i Drzewieckiego
zawiedli (przynajmniej mnie ) wszyscy ex- Nowotarżanie ,ale to było do przewidzenia !!
o Superpuchar będziemy musieli zagrać lepiej,!!
Tylko jak tu posadzić nowotarżan...
:(
Wg. mnie trzeba pochalić też Paczkowskiego który walczył i byl aktywny.
No, nasi górale emocjonalnie rozdarci są. Ale ja to mówiłam już w poprzednim sezonie. Nie wygląda to fajnie.
Mecz wygrany na stojąco. Być może to efekt lodu, być może kwestia że tylu wychowanków Podhala w zespole Pasów, ale to nie zmienia faktu że graliśmy potencjalnie z trzecią siłą ligi i nie trzeba było wiele by ich pokonać u nich na lodzie. Jak tu się zmobilizować na kolejne mecze, gdzie tylko Tyszanie stanowią realne zagrożenie i ambicjonalnie podchodzą do pojedynków z uczestnikiem CL. Parę osób na forum piłkarskim porównywało ostatnio piłkę do hokeja, proponuje im oglądnąć ten mecz w całości i poważnie się zastanowić czy jest w ogóle co porównywać. Aż się prosi o reformę rozgrywek i rozbudowanie PP, ale to dla związkowych chyba za trudne. Kadencja się skończy, pieniążki się weźmie, przyjdą kolejni będą się martwić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)