Podpisał Pan kontrakt do końca sezonu. Co dalej? Zobaczymy jak będzie. Gdy trener i właściciel zobaczą, że coś mogę dać tej drużynie to pewnie podpiszemy na kolejny rok albo pół. Nie jestem już młodym zawodnikiem, kontrakty na dwa lata nie wchodzą w grę.
Czytaj więcej: http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/tomasz-brzyski-ten-transfer-to-dla-mnie-dziwna-sytuacja,10592901/
-
-
Tomasz Brzyski - witamy w Cracovii!
LM z Cracovią!
z jednej strony to co mówi brzmi w 100% profesjonalnie, z drugiej strony śmierdzi mi to Szałachowskim BIS :|
RTX Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z jednej strony to co mówi brzmi w 100%
> profesjonalnie, z drugiej strony śmierdzi mi to
> Szałachowskim BIS :|
Śmierdzi nie śmierdzi... Nie oceniajmy zawodników po zapachu ;)
O Panie!!!Coś Pan robił przez ostatnie tygodnie?Obawiam się,że Pan zaczął w chchcuja walić wiedząc że nic z tego nie będzie.Podejrzewam,że na chwilę obecną to za Pana dzisiaj lepszy byłby były...noszowy Alex Mateczny,a na pewno wyżej by wrzucał piłkę.Jak Ci się wydaje Panie,że przyjechałeś sobie jako "star"to się mylisz.Trzeba zapierdalać,bo nikt Cię nie będzie nosił na rękach za bylejakość.Ty łaski nikomu nie zrobiłeś.
Wcale nie wystawiam złych ocen Brzyskiemu.Przynajmniej się starał.Błędem były dalekie wyjścia do przodu i brak w tym samym czasie ubezpieczenia przez kolegów.Mam nadzieją ,ze to nie była złośliwość zadomowionych w składzie partnerów.
Albert Napisał(a):
> Wcale nie wystawiam złych ocen
> Brzyskiemu.Przynajmniej się starał.Błędem
> były dalekie wyjścia do przodu.
Jak dla mnie-kwintesencja...Ale taki Deleu(chyba przez to napierdalanie na niego zaczynam go lubić bardziej ;) )-zagrał chyja...Nie starał się no i mniej zdrowia zostawił,bo go skurcze nie złapały ;) :)o
facet chciał grać w Lidze Mistrzów - w 55 minucie nie miał już sił grając z Lechią, w 65 zaczęły go łapać skurcze
Faktem jest, że w pierwszej połowie kilka groźnych akcji szło jego stroną. Facet źle się ustawiał, nie nadążał za przeciwnikiem, a kiedy wychodził do przodu nie wracał na czas. A dodatkowo jego dośrodkowania (czy tzw. wrzutki) też nie były najwyższej klasy.
Czarę goryczy przelały widoczne braki kondycyjne.
Nie można go jeszcze całkowicie przekreślać, ale nie są to dobre perspektywy na przyszłość.
Po prostu szrot, odpad.
Legia wiedziała ci robi. Po co nam on!?
toczycie pianę a Brzyski był jednym z pewniejszych zawodników meczu. Przynajmniej nie dawał dupy regularnie co w kontakt z piłką
19cracovia06 Napisał(a):
> toczycie pianę a Brzyski był jednym z
> pewniejszych zawodników meczu. Przynajmniej nie
> dawał dupy regularnie co w kontakt z piłką
Pomijając fakt,że cała lewa strona prosiła się o ...(wydymanie)...to gość z piłki stojącej (a z tego był/jest słynny)walił dośrodkowania na poziomie klatki piersiowej.O 66 min przemilczę...
wiadomo ze gosc ma kredyt zaufania, zobaczymy co dalej, ale ze niby nie mozemy grac na lewej z prawonoznym gosciem a gramy z facetem ktorego w 65min lapia skurcze?
haha żalosnie to wygladało
mowie jak jest
ronnie79 Napisał(a):
> 19cracovia06 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > toczycie pianę a Brzyski był jednym z
> > pewniejszych zawodników meczu. Przynajmniej
> nie
> > dawał dupy regularnie co w kontakt z piłką
>
>
> Pomijając fakt,że cała lewa strona prosiła
> się o ...(wydymanie)...to gość z piłki
> stojącej (a z tego był/jest słynny)walił
> dośrodkowania na poziomie klatki piersiowej.O 66
> min przemilczę...
zgadzam się z Tobą ale to co robił Brzyski było niczym wobec gry np. Wołodkiewicza. Niestety jakość gry całej drużyny była KOSZMARNA a fakt, że 34 letni spadek z cwelki był jednym z lepszych zawodników o świadczy o poziomie gry kopaczy
Dalekie wyjścia do przodu,krycie na radar,gdyby nie Grzesiu w bramce miał by na sumieniu co najmniej 1 bramkę..Fatalnie to wyglądało.Do tego profesjonalny piłkarz który w 65 nie ma sił kontynuować gry!pytam,co robił w okresie przygotowawczym :D
... nie nie leżą drużyny z Trójmiasta ;)
Mizera
szuwarek Napisał(a):
> ... nie nie leżą drużyny z Trójmiasta ;)
ciekawe że rok temu leżały. ;)
To był mój pierwszy mecz. Gdybym miał się sam ocenić, to wyszłoby na to, że było bardzo średnio. Muszę więcej popracować, by przynajmniej dojść do tej fizycznej formy - powiedział Brzyski.
dziwne, nasz trener stwierdził, że Brzyski jest przygotowany do sezonu - i komu tu wierzyć:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)