Witaj Tomasz w Cracovii !
-
-
Tomasz Brzyski - witamy w Cracovii!
Dynamicznych rajdów lewą flanką i wielu asyst. Bramkami też nie pogardzimy! ;)
udowodnij niedowiarką żeś nasz Cafu i żeby sobie na pesel paczali, powodzenia!
Powodzenia! Witamy
Powodzenia i liczę na rajdy lewą stroną oraz kapitalne bramki z dystansu!
Powodzenia i dobrej formy fizycznej bo o lewą nogę powinniśmy być spokojni :).
Witam i powodzenia , wreszcie gość lewonożny na lewą obronę .
Elegancko!
Witaj!
Byłem orędownikiem sprowadzenia Pana Tomasz do naszego klubu zaraz po doniesieniach prasowych, że zarząd Legii zrobił z niego kozła ofiarnego słabej formy drużyny przygotowanej przez albańca
Dla mnie to bardzo solidny i niezwykle doświadczony lewy obrońca, na pewno lepszy od Sylwestrzaka - którego Płock sprzątnął nam sprzed nosa
Wiem, że trener Zieliński czekał na ten transfer - więc tym bardziej witamy i życzymy powodzenia :)
Oby grał dobrze.
a dlaczego niby mam witać kogoś, kto już grał w pasiastej koszulce?
22.07.2009
mecz towarzyski. Sandecja - Cracovia 0:0
(I połowa) Marcin Cabaj - Łukasz Derbich, Piotr Polczak, Łukasz Tupalski, Tomasz Baliga - Mariusz Sacha, Dariusz Kłus, Konrad Cebula, Sławomir Szeliga, Tomasz Moskała - Bartosz Ślusarski.
(II połowa) Sławomir Olszewski - Przemysław Kulig, Michał Karwan [b](63. Tomasz Brzyski)[/b], Marek Wasiluk, Łukasz Uszalewski - Kamil Karcz, Arkadiusz Baran, Dawid Dynarek, Łukasz Szczoczarz, Szymon Kurbiel - Jakub Kaszuba.
Witaj Tomek ponownie. Płatka nie rzuciłeś na kolana, ale jesteś znowu
Dżizas... jak porównać te dwie kadry... ilu by się u nas do 23 załapało? Pięciu-sześciu, na głęboką rezerwę?
dddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dżizas... jak porównać te dwie kadry... ilu by
> się u nas do 23 załapało? Pięciu-sześciu, na
> głęboką rezerwę?
Polczak i Brzyski to nawet koło wyjściowej "11"
tomex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a dlaczego niby mam witać kogoś, kto już grał
> w pasiastej koszulce?
>
> 22.07.2009
>
> mecz towarzyski. Sandecja - Cracovia 0:0
>
> (I połowa) Marcin Cabaj - Łukasz Derbich, Piotr
> Polczak, Łukasz Tupalski, Tomasz Baliga - Mariusz
> Sacha, Dariusz Kłus, Konrad Cebula, Sławomir
> Szeliga, Tomasz Moskała - Bartosz Ślusarski.
> (II połowa) Sławomir Olszewski - Przemysław
> Kulig, Michał Karwan (63. Tomasz Brzyski), Marek
> Wasiluk, Łukasz Uszalewski - Kamil Karcz,
> Arkadiusz Baran, Dawid Dynarek, Łukasz
> Szczoczarz, Szymon Kurbiel - Jakub Kaszuba.
>
> Witaj Tomek ponownie. Płatka nie rzuciłeś na
> kolana, ale jesteś znowu
- zawsze mówiłem, że masz pamięć encyklopedyczną (tu) Dobrze, że nie byłeś moim uczniem, bo by się sprawdziło, ".......... przerósł mistrza" ;)
Witojcie, hej!
To ja żeby uzupełnić post Tomexa dodam, że temat Brzyskiego pojawiał się już dekadę temu, gdy grał jeszcze dla Radomiaka. Na Wielickiej sporo się mówiło o ściągnięciu go na Kałuży. Jak wyszło, sami wiecie. Mam nadzieję, że lepiej późno, niż wcale.
Tomasz Brzyski -"Myślę że mogę dać dużo CRACOVII"
Też jestem zaskoczony odejściem z CWKS-u
http://www.2x45.info/aktualnosci/44097/tomasz-brzyski-dla-2x45-tez-jestem-zaskoczony-odejsciem-z-legii-dowiedzialem-sie-dwa-dni-przed-koncem-okienka/
Bardzo sensowny wywiad, facet panuje nad nerwami - nie dał się namówić na wypowiedź o byłym pracodawcy, nie żalił się, nie narzekał itd. Pełna profeska.
No to mamy w kadrze dwóch najlepszych lewych obrońców ligi! Będzie ciekawie jak Paweł wyzdrowieje :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)