pożyjemy zobaczymy, jeżeli zrobi coś większego niż wyjście z grupy na ME to go docenię, a jak nie to nie będzie się różnił od pana M
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
[img]https://scontent-fra5-2.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/327132832_561874912522136_9111256199155314221_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=I13A1rr1XrEAX__Siro&_nc_ht=scontent-fra5-2.xx&oh=00_AfBU-pia_KC_28a9XpjBM6yMr-gy_Ull8Oeg2Ke5zQjsyQ&oe=63D7DEE8[/img]
420 dni później
"Tak na spokojnie, zewniaczek..." WTF??????
Ja pierdolę,zapłaciłbym ppv żeby móc mecz oglądać bez słuchania tych dwóch jełopów...
W apce tvpsport, przełączyłem na transmisję "z atmosferą stadionu" a tam te dwie pizdy również gadają....
Wyłączyć głos i puścić transmisję z radia. Jedynka chyba mecze transmituje 😉
I to "Eesti" w tle.
Żałosne są te mecze kadry .55tys ludzi ,którzy nie wiedzą po co tam są
Probierzowi zdecydowanie brakuje Rapy na prawej stronie za mało dośrodkowan. Kiedyś powiedział że żeby grać piękny footbol to musi mieć dobrych graczy. Najwyraźniej takich nie zastał w Reprezentacji.
3-0. Zajebiście gra ten Piotrowski.
Łoż w mordę,ale gość ma pytę w nodze, bez rozbiegu haha
Nie ma już Polski. Jest Foto Higiena ze stolicą w Warszawie.
Jeszcze tylko Walię pykniemy i jedziemy na ME
Nas tam w ogóle nie powinno być
[quote]#post1610261 Nas tam w ogóle nie powinno być [/quote]
To co?
Napiszesz też że Cracovii nie powinno być w ekstraklasie???
Jeszcze wpierdol od Walii i wakacje!
Trener Estonii nie wiedział chyba że my nie mamy obrony i postanowił murować przeciwko Lewandowskiemu i spółce.
Walia szybko obudzi nas pressingiem.
[quote]#post1610263 [quote]#post1610261 Nas tam w ogóle nie powinno być [/quote]
To co?
Napiszesz też że Cracovii nie powinno być w ekstraklasie???[/quote]
się czepiasz awario ;)
Myślę, że Bartkowi chodziło o fakt, że eliminacje zakończyliśmy całkowitą kompromitacją a tylko dziwactwu regulaminowemu związanemu z Liga Narodów zawdzięczamy te baraże.
Jest to wielka żenada, choć przyznam ze zdziwieniem, pierwszy raz od daaaaaawna odpaliłem mecz repry i cały obejrzałem (oprócz MŚ ofc), może post mi dobrze zrobił ;)
Przyznaj że się po prostu stęskniłeś za Cyganem z Bytomia i jego wrzutkami.
[quote]#post1610295 Przyznaj że się po prostu stęskniłeś za Cyganem z Bytomia i jego wrzutkami. [/quote]
Najlepsi sa ci co to niby sie pilka interesuja i maja pretensje ze Polska gra na wrzutki. No kurwa, zatrudniając Probierza to przecież wiadomo jak gra będzie wyglądać, byle tylko była skuteczna. To tak jakby sie dziwic ze w listopadzie pada deszcz
[quote]#post1610265 Jeszcze wpierdol od Walii i wakacje! [/quote]
E tam. ŁYKNIEMY Walię jak angole w XV wieku i nawet się nie obliżemy jak miśki po miodzie
[quote]#post1610249 I to "Eesti" w tle.
Żałosne są te mecze kadry .55tys ludzi ,którzy nie wiedzą po co tam są[/quote]
Bo domowe mecze kadry to jest zlot Januszy i influencerów.
Prawdziwy test formy i umiejętności będzie we wtorek z Walią bo postawią opór na boisku o jakieś 10 razy większy niż Estonia....
[quote]#post1610305 [quote]#post1610265 Jeszcze wpierdol od Walii i wakacje! [/quote]
E tam. ŁYKNIEMY Walię jak angole w XV wieku i nawet się nie obliżemy jak miśki po miodzie[/quote]
Jak Cię Khalid lubię :) ... zobaczymy, pożyjemy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)