[quote='ian thorpe' pid='1321639' dateline='1529694079']
nie chcę tłumaczyć naszych, bo zagrali dno-dna, ale może gdzieś tutaj był jakiś problem ? Brazylijczycy, którzy z naszymi mieszkają w Soczi, narzekają na tropikalne upały podczas treningów, narzekają pomimo że są przyzwyczajeni do takiej pogody.
Może w tych warunkach Nawałka źle dobrał godziny w jakich nasi mieli trenować ? Oni rzeczywiście grali jak gdyby nie mieli "speeda". Jak by im tlen odcięło. Powtarzam, nie chcę tłumaczyć, ale może jest coś, o czym nie wiemy, łatwo hejtowac tego czy owego. Może wybór Soczi był zły, ale kto przypuszczał, ze akurat w tym rejonie będą tropiki.
[/quote]
Mi się zawsze wydawało, że jak się trenuje w trudnych warunkach, to potem w mniej trudnych est łatwiej(np. treningi beztlenowe, bieganie w wysokich górach). Poza tym, to co grali Brazylijczycy, a co graliśmy my, to są dwie różne bajki. Na obsrane gacie (Cionek) i grę na alibi (Zieliński) żadne warunki nie wpływają.
Ps. Widzieliście co pokazywał Shaqiri po golu?
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
czary vary nie do wiary.
Niemiecki funkcjonariusz fifa, pokazał dziś w Królewcu jak się dyma brudnych biedaków z Bałkanów.
Cały świat widział, że modelowe wazari wykonane przez dwóch szwajcarskich obrońców musi zakończyć się rzutem karnym, nie widział tylko arbiter i jego pomagierzy w wozie.
Varciniak, wie co ma jutro zrobić.
W tym porąbanym kraju futbol to religia, zobaczcie sami
https://eurosport.interia.pl/raporty/raport-ms-rosja-2018/aktualnosci/news-mundial-2018-minuta-ciszy-w-studiu-telewizyjnym-po-klesce-ar,nId,2597356
Nie wiem co Pan Bóg sobie myśli o Argentyńczykach, ale dzisiaj znowu zesłał im szansę, dzięki wygranej Nigerii.
Argentyńczycy jednak są twardzi i myślę, że zesłaną szansę koncertowo spierdolą :@
Pokazywał to samo co jego kompan z drużyny po pierwszej bramce-ręce złożone w kształt lecącego ptaka.
Chyba nie doszukujesz się jakiegoś powiązania z polskimi orłami.
chyba z albańskim orłem?
[quote='sterby' pid='1321659' dateline='1529699055']
chyba z albańskim orłem?
[/quote]
Dokładnie, taką to oni mają reprezentację.
- Edytowany
Albańczycy wolą grać dla reprezentacji Szwajcarii, bo grają na turniejach międzynarodowych i zgarniają większą kasę. Tylko od czasu do czasu pokażą ptaka, co w tamtym narodzie jest widać dowodem wielkiego patriotyzmu. Zresztą sędzia też pokazał Serbom ptaka, to co się mieli krępować.
Jak orzeł albański to powinien się chyba obiema rękami złapać za fiuta, żeby był dwugłowy.
ŚWIEŻO MALOWANE
[img]http://img.wiocha.pl/images/5/9/59439539d2b193ed08737a51b90ac8f9.jpg[/img]
Belgowie pake maja straszna, oby sie nie wypstrykali za wczesnie bo super graja
Biedny Batshuayi :) ma chlop pecha..
Wczoraj po meczarniach naszymi chlopcami w fifa 18 (semi-pro), wzialem dla odmiany Belgie i z palcem w nosie siegnalem po MS.. musza tam koderzy wiedziec ze nasza repra to poza marketingowym produktem pilkarski bubel :D
Nasi dobrze grają w reklamach.
Finał Belgia-Chorwacja i mistrzostwa zaliczone na wielki plus! Resztę drużyn do wora ;)
No ... za jednych może Francja wskoczyć... też bym się nie obraził.
Zamiast Francji wolalbym Australię. A reszta się zgadza Kruszyno ;)
czyli dzisiaj Niemcy mogą już się pakować ;)
[quote='KruszynaKSC' pid='1321726' dateline='1529763153']
Finał Belgia-Chorwacja i mistrzostwa zaliczone na wielki plus! Resztę drużyn do wora ;)
No ... za jednych może Francja wskoczyć... też bym się nie obraził.
[/quote]
Stawiam dolary przeciwko kasztanom, że ani jednych, ani drugich nie będzie w czwórce :P
Dzisiaj chyba pierwszy raz w życiu będę kibicował Szwedom (oczywiście w piłce, bo w hokeju się zdarzało)
- Edytowany
Haha
Pchniecie, kopnięcie, a buce w studiu mówią, ze nic nie było.
Fan club varciniaka coraz wiekszy
Żewłakow go tłumaczy, No ale jak nie widział to ma przecież var
Pan Varciniak już drukuje dla Niemców. To nie jest piłka nożna.
Lysy skurwieniec
Varciniak w formie, a komentatorzy walą głupa.
Niemcy przegrywaja 1:0, a maja posiadanie pilki 80 % :D i na ten moment nie wychodza z grupy ...
Problemem Niemców jest brak napastnika. Klose i Podolski na emeryturze, a Lewandowski nie może ich reprezentować ;)
Niech Probierz patrzy czym kończy się gra bez napadziora
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)