[quote='SaNtO' pid='1297598' dateline='1514836204']
To pa Krzysiek. Fajnie było
[/quote]
Oj tam... Zegarek to trzy razy strzelał, Marcin B. podobnie...
A Krzysiek pewnie odejdzie.... po udanych MŚ w Rosji, do Realu Madryt za 50 mln EUR :D:D:D
-
-
Krzysztof Piątek żegnamy i powodzenia!
15mln funtów i nara w lipcu :-P
7 dni później
PS
Szefowie Lecha złożyli również ofertę na Krzysztofa Piątka z Cracovii, ale w tym przypadku szanse na zatrudnienie 22-letniego napastnika również są nikłe .
W tym tygodniu do Cracovii ma się przenieść Deniss Rakels. Łotysz zostanie wypożyczony do krakowskiego zespołu z angielskiego Reading, skąd wypożyczył go również Kolejorz.
10 dni później
- Edytowany
Brawo Piona, pierwsza brameczka w sparingu to był kosmos. Życzę tobie i Rakelsowi żebyście się na boisku podczas meczów ekstraklasy tak rozumieli jak w tym sparingu!
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=11914]@Pasiak.1906.KSC[/url] Ksywy... nazwiska...imiona zawodnikow Cracovii pasowalo by pisac z duzej litery...
[quote='KruszynaKSC' pid='1300485' dateline='1516449465']
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=11914]@Pasiak.1906.KSC[/url] Ksywy... nazwiska...imiona zawodnikow Cracovii pasowalo by pisac z duzej litery...
[/quote]
Mówisz, masz :) pisane na szybko, dlatego nie zwróciłem uwagi
A jeszcze pare stron temu byl lament, ze Piatek to drewno i potrafi strzelac gole tylko z karnych .... :cool:
Z karnych ok. 100% skuteczności ale strzela beznadziejnie ;D
Jeśli odejdzie za mniej niż 3mln ojro to będzie skandal!
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1300510' dateline='1516455674']
[/quote]
Gratuluję samopoczucia i wiedzy o rynku transferowym.
Żeby było w tych okolicach musiałby zostać nie tylko królem strzelców, ale i załapać się do reprezentacji na Mundial. Ja osobiście w to nie wierzę.
To załóżmy się o dobrą flache -ja mówie że pójdzie za więcej niż 3 bańki np.5 mln.Eu pytanie tylko co my z tego jako Klub Sportowy i kibice będziemy mieli ?!
Za 3 mln to możemy sprzedać Wilka w pakiecie ze Stępniowskim.
Śmieszy mnie to sprzedawanie zawodników przez forowiczow. A jeszcze śmieszniejsze są te ceny. Ma ważny kontrakt.sa chętni? Ok 10 milionów.
Większe drewna idą za takie pieniądze a my całe życie będziemy robić z siebie durniów u których się kupuje piłkarzy za frajer
- Edytowany
[quote='piotrek67' pid='1300519' dateline='1516458339']
To załóżmy się o dobrą flache -ja mówie że pójdzie za więcej niż 3 bańki np.5 mln.Eu pytanie tylko co my z tego jako Klub Sportowy i kibice będziemy mieli ?!
[/quote]
Zakład stoi.
Normalnie się nie zakładam, ale z imiennikiem, rówieśnikiem, grzech odmówić.
Max to 3 mln i uznajmy, że przy tej kwocie nikt nie wygrywa. Więcej - masz flachę, mniej - Ty stawiasz :)
PS: Zakład ma charakter także dydaktyczny, żeby potem nie było gadań o sabotażu i frytkach (SaNtO już o 10 mln opowiada). Za większe pieniądze to z Polski wychodzili tylko Jańczyk i Teodorczyk - w okresie wariactwa finansowego na wschodzie. Teraz Ukraina w ogniu a w Rosji też już stopują.
[quote='konserwa' pid='1300527' dateline='1516459164']
[quote='piotrek67' pid='1300519' dateline='1516458339']
[/quote]
Zakład stoi.
Normalnie się nie zakładam, ale z imiennikiem, rówieśnikiem, grzech odmówić.
Max to 3 mln i uznajmy, że przy tej kwocie nikt nie wygrywa. Więcej - masz flachę, mniej - Ty stawiasz :)
PS: Zakład ma charakter także dydaktyczny, żeby potem nie było gadań o sabotażu i frytkach (SaNtO już o 10 mln opowiada). Za większe pieniądze to z Polski wychodzili tylko Jańczyk i Teodorczyk - w okresie wariactwa finansowego na wschodzie. Teraz Ukraina w ogniu a w Rosji też już stopują.
[/quote]
No to stoi ! :)
p.s.Kapi poszedł za 5 mln.Eu :)
[quote='konserwa' pid='1300518' dateline='1516458096']
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1300510' dateline='1516455674']
[/quote]
Gratuluję samopoczucia i wiedzy o rynku transferowym.
Żeby było w tych okolicach musiałby zostać nie tylko królem strzelców, ale i załapać się do reprezentacji na Mundial. Ja osobiście w to nie wierzę.
[/quote]
Kownacki poszedł za 4mln ojro. Jako król strzelców? Grał na mundialu?
Santo - ja nie sprzedaję Krzyśka ale chodzą plotki że odchodzi w lecie stąd stwierdziłem że za mniejszą kwotę to będzie skandal. Czytaj ze zrozumieniem. Ja poprostu wziąłem poprawkę na ludzi w klubie. Osobiście uważam że cena Kownackiego do przebicia
Bednarek poszedł za 6 baniek.
Najpierw niech rozegra u nas rundę życia a później pomówmy o ewentualnym transferze .
jedno jest pewne, żadnego rodzimego klubu na Piątka nie będzie stać. Dzisiaj pokazał klasę, i nie ma znaczenia ze przeciwnik z ligi niżej, bo akcje były po prostu wypracowane.
A ja mysle ze Piatek jeszcze co najmniej jeden sezon poza tym u nas zagra
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)