a potem Filipiak sprzeda za czapke gruszek jak Kapustke :)
-
-
Krzysztof Piątek żegnamy i powodzenia!
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a potem Filipiak sprzeda za czapke gruszek jak
> Kapustke :)
Byłem ostatnio na gruszkach ale jakoś tyle nie uzbierałem :D
Bo masz za małą czapkę.
eredin Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a potem Filipiak sprzeda za czapke gruszek jak Kapustke :)
>
>
> Byłem ostatnio na gruszkach ale jakoś tyle nie uzbierałem :D
alocha Napisał(a):
> Bo masz za małą czapkę.
Jak to się mówi "Za chudy w uszach" jesteś ;)
No fajnie i witamy, ale tą koszulkę (prywatną) to może ubieraj na inne okazje, a nie powitanie w Cracovii, bo kojarzy się tak średnio...
Tak chyba Gotze się ubrał w koszulkę Nike na powitanie w Bayernie. Później jednak srodze przepraszał. W ramach przeprosin walnij kilka bramek i będziemy kwita...
Powodzenia. (tu)
Mentny Napisał(a):
> No fajnie i witamy, ale tą koszulkę (prywatną)
> to może ubieraj na inne okazje, a nie powitanie w
> Cracovii, bo kojarzy się tak średnio...
> Tak chyba Gotze się ubrał w koszulkę Nike na
> powitanie w Bayernie. Później jednak srodze
> przepraszał. W ramach przeprosin walnij kilka
> bramek i będziemy kwita...
> Powodzenia. (tu)
Przepraszał bo Bayern ma Adidasa jako sponsora na wyłączność i nie przystawało po prostu pojawić się w koszulce konkurencyjnej firmy na prezentacji, za co na starcie dostał nawet kare jakąś finansowa jesli sie nie mylę. W Polsce raczej nie ma takich sytuacji wiec piłkarze noga się ubierać jak chcą, juz lepiej w koszulce Adidasa jak Piatek aniżeli byc "przebranym" za marynarza jak to Radomski gdy pojawił się na konferencji powitalnej. ;)
U nas wyłączności pewnie nie ma, ale adidas po prostu jest sponsorem konkurencyjnej drużyny jednak. To tak troszkę razi w oczy... :D
W takiej sytuacji domagam się jedynie kary umownej w postaci kilku bramek, a drużynie ubieranej przez adidasa szczególnie...
- Cracovia bardzo dobrze operuje piłką, szybko wymieniając podania. Na pewno pasuje mi styl gry, który preferuje ta drużyna - mówi Piątek na oficjalnej stronie krakowskiego klubu. - Rozmawiałem z Bartkiem Kapustką, z którym znam się z kadry. Mam z nim bardzo dobry kontakt. Bartek opowiedział mi o klubie, treningach i z pewnością to też w dużym stopniu wpłynęło na to, że zdecydowałem się dołączyć do Cracovii.
Mentny Napisał(a):
> U nas wyłączności pewnie nie ma, ale adidas po
> prostu jest sponsorem konkurencyjnej drużyny
> jednak. To tak troszkę razi w oczy... :D
> W takiej sytuacji domagam się jedynie kary
> umownej w postaci kilku bramek, a drużynie
> ubieranej przez adidasa szczególnie...
K mać.. muszę wymienić adidasy na inne buty... Tylko Legea butów do biegania nie robi :(
Witam w Krakowie - i nie ukrywam, że liczę na twoje dobre występy i gole chłopaku :)
kuźba, albo zostań piłkarzem (dobrym), załap się do Cracovii, walnij kilka bramek, szczególnie mile widziane te strzelone zespołowi sponsorowanemu przez Adidasa i też Ci odpuszczę....
Napisałem o tym Adidasie z przymrużeniem oka i "karą zdecydowanie umowną", a przyssali się do tego jak pijawki normalnie no... :X
Ech panowie, panowie...
A ja zdecydowanie unikam Adidasa i jestem dumny, że nie mam nic z tym logo... Tyskiego do dzisiaj nie piję (poza sporadycznymi przypadkami na stadionie, ale to nie piwo), jak kupowałem przewody, to musiałem kupić inny typ niż zamierzałem, ale musiał być innej produkcji niż wiadomo i bardzo dobrze się z tymi zboczeniami czuję... Jest tego zresztą więcej nieco. :D
Na razie nie będzie miał dużo czasu, by poznać nowych kolegów, bo wyjeżdża na zgrupowanie kadry U-21. Jest powołany na towarzyski mecz z Węgrami w Lublinie (6 września)
to kiedy się zgra z drużyną.?
Zawsze mogło być gorzej np. Mógłby przyjść w koszulce Armani Jeans :D :D
albo w tęczowej z napisem GENDER RULZ :P
Dobrze że w ogóle miał koszulkę. A czy miłą spodnie? bo na zdjęciu nie widać ?:D:D:D
Dajcie już luz.
Powodzenia Krzysztof !!!
#dychapiątka - zapraszam na Twittera na przyłączenie się do zakładu, na razie mamy dwie osoby które twierdzą że Piątek w tym sezonie strzeli dla Cracovii co najmniej 10 goli, i jedną która się z tym nie zgadza, przegrany wpłaca 500 zł na cele charytatywne ale można się też wkupić mniejsza stawką ;)
dangorka Napisał(a):
> #dychapiątka - zapraszam na Twittera na
> przyłączenie się do zakładu, na razie mamy
> dwie osoby które twierdzą że Piątek w tym
> sezonie strzeli dla Cracovii co najmniej 10 goli,
> i jedną która się z tym nie zgadza, przegrany
> wpłaca 500 zł na cele charytatywne ale można
> się też wkupić mniejsza stawką ;)
a co można wygraćB)
MP
za 500 zeta biore......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)