.
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 7 kolejki
Robin się chyba zresetował
Szkoda, że nie mogłem oglądać tego lania - pieskom chyba poopadały ogony i w gardłach zachrypło od wycia .
Mójta to prawie jak talizman xD
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mójta to prawie jak talizman xD
I pomyśleć, że niektórzy z forum optowali za transferem tego zawodnika..:D
(na szczęście to nie byłem ja) :P
wy se z Mójty jaj nie róbta, bo wam Anton liścia sprzeda :P
a jak myślicie KTO [b]awansował[/b] z Viktorką Ż. w sezonie 2010/11 :? ?
potoczanka umie w [s]kinie[/s] Lubinie Łęcznej strzelać. Nie to co my...
...jak się ma Cernycha, to nie sztuka;)
fakt - my mamy "Szwejka" a nie "Bohuna"
i drugi Ukrainiec i 2:0
a spece z toho forum pysały szczo Łęczna jest mołodycia i nasz remys tam - to jak pobeda
tomex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> fakt - my mamy "Szwejka" a nie "Bohuna"
>
> i drugi Ukrainiec i 2:0
>
> a spece z toho forum pysały szczo Łęczna jest
> mołodycia i nasz remys tam - to jak pobeda
po drugiej straconej bramce Łęczna wprowadza tajną broń. Na banderowców - bandziora. Ale widzę, że na [s]Stana[/s] Tymińskiego jest zapis. Wyleciał z czerwienią po pół godzinie gry
już myślałem, że w potoku gra 3 pozaunijnych, ale Czernych ma także obywatelstwo litewskie
a tak ogólnie u Białorusów gra "aż" 4 Polaków. Tak genialnie rudy z przydupasami ustalili przepis o obco.
Zagłebia jest w tej chwili najchętniej oglądaną drużyną w TV. Stokowiec zrobił z tą drużyną niesamowitą robotę. W dzisiejszym meczu rozegrali miedzy sobą ponad 250 podań, ze skutecznością 83%. Zaczynam już sobie powoli odpuszczać wiele spotkań, takich jak wczoraj GTS czy dzisiejszy w Lublinie - bryndza.
"Gdzie jest napastnik, Rutkowski gdzie jest napastnik" - skandują trybuny Lecha
Jak widać, nie tylko u nas kibice nie są zachwyceni z polityki transferowej władz klubu ;)
Lech 2-0 Piast
Bramki Formella i Gajos :)
eee
A Bruk-Bet prowadzi...(:D
Cosmos z betona przegrywa 0:1 z niecieczą
Mam nadzieję, że w meczu z nami w bramce Lechii również pojawi się ten ogór ;)
Skąd oni go wytrzasnęli w ogóle? Widać, że Nowak ma niewiele do powiedzenia, o składzie decyduje agencja menedżerska :D
...dobry mecz zaliczył z Jagiellonią to dlatego dziś broni, natomiast Vanja Milinković-Savić, też ogór przedniej marki
Oglada ktos ruchaczy z naszymi rezerwami?? Jesli tak to wisi jakas szmatka z ubeckiej strony blon czy tylko folksdojczowskie szmaty??
Nasze rezerwy (made by Mielech;) wygrywają 1:0 z psychodebilami. I to jest dla nas dobry wynik
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)