[quote]#post1740513 W...a dziwko derby blisko XD[/quote]
Ktoś Ci konto przejął? jeszcze obrażanie kogoś ujdzie ale XD to niepojęte :)
[quote]#post1740630 Kownacki to będzie ulubieniec sztabu medycznego, co do Angielskiego to powinniśmy go dobrze wspominać.[/quote]
Bilans tylko 2 Bundesliga, aż tak dużo nie opuszcza.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787470086-465.png[/img]
[quote]#post1740930 Połamał się upadając nie na trawę, tylko na prawie beton, bo tzw. murawa na stadionie Widzewa była całkowicie zmrożona. Dla mnie to był skandal, który nie powinien był się tak rozejść po kościach. Gdyby to był Koulouris za ileś tam milionów, na pewno byłby smród na całą Polskę.[/quote]
Murawa nie była jakoś wyjątkowo zmrożona tylko nieprzygotowana do gry - po tych minusach w okolicy 20 stopni ją to zniszczyło. System ogrzewający działał ale błędem było pozwolenie na granie pierwszy kolejek przy -20. Wiele klubów zniszczyło sobie murawy i musieli wymieniać.
Przy -5 jak był ten mecz nie była zamrożona tylko nie było tam dużo trawy vs normalna płyta.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
https://x.com/i/status/2091315450852319480
Na X latają pierdy o tym Viunyku,jakoby do nas miałby trafić....
Gość sam napisał że chce do legi.
Mnie nie przekonuje. Klaskać uszami nie będę.
Przecież cwelka go chce i on sam chce isc do nich o czym sam powiedział głośno, ale nie sa w stanie zapłacic tyle co chcą Betony.
Legii nie stać, poza tym mają obsadzony atak. Możliwe że to gra z jego otoczenia. Do nas też chciał iść. Do korony może z uwagi na miasto w którym miałby żyć nie chce. Dla piłkarzy to też ważne. A jemu Wszyskto jedno czy pójdzie do nas taniej niż do korony która daje więcej, pensja zawodnika tu i tu będzie podobna.
[quote]#post1741624 ... leszeczek#49711 W...a dziwko derby blisko XDKtoś Ci konto przejął? jeszcze obrażanie kogoś ujdzie ale XD to niepojęte :)...[/quote]
Sam się zastanawiałem kiedy coś takiego napisałem, ale to było w kontekewentualnego sprowadzenia do nas Angielskiego, więc trochę bekowo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (14 użytkowników)
Goście (14)