[quote]#post1678402 Może jakiś zawodnik z wąsem 🤣[/quote]
Tak Pandolf Kittler znany Austriak, artysta środka pola 💪
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Wreszcie biały dym 😆 nasze modły wysłuchane teraz czas na spadanie z krzeseł
[quote]#post1678400 Jak tylko zobaczyłem, że się zbliża do kosza na śmieci to pomyślałem o "grzebaniu zakrzywionym hakiem". Forum ryje banie[/quote]
Inspektor Gadget ma hak na wysięgniku! Pomyśl sobie, jak to poszerza nam zasięg poszukiwań 😃
[quote]#post1678406 [quote]#post1678400 Jak tylko zobaczyłem, że się zbliża do kosza na śmieci to pomyślałem o "grzebaniu zakrzywionym hakiem". Forum ryje banie[/quote]
Inspektor Gadget ma hak na wysięgniku! Pomyśl sobie, jak to poszerza nam zasięg poszukiwań 😃[/quote]
już nie tylko spadkowiczów z ekstraklasy, ale i z 1 ligi? :D (taki żart sytuacyjny)
Grzebanie w śmietniku zakrzywionym hakiem? 😁
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-06/img-4480-jpeg-80459973.jpeg[/img]
[b]Edycja z 16.06.2025 o godz. 17:12 (scalono posty)[/b]
Mamy pierwsze zgłoszenie. Poszukiwany był widziany w kluczowym momencie, gdy drużynie groziła utrata bramki. Wykazał się niezwykłą szybkością i wytrzymałością, pojawiając się na skraju akcji i skutecznie ją zastopował. W decydującej interwencji zagrożenie zostało zneutralizowane.
Świadkowie opisują jego pojawienie się jako szybkie przesunięcie i krótką interwencję, po której nie było hałasu ani widowiska – liczył się tylko efekt. Jego skuteczność nie jest zresztą przypadkowa, co potwierdzają statystyki z zeszłego sezonu, gdzie zajął piąte miejsce w lidze pod względem wygranych pojedynków jeden na jeden. W naszym zespole uwolnimy jego potencjał w ofensywie, w przeszłości był szkrzydłowym. 📝
Sprawa trafiła do dalszego monitoringu. Wiele wskazuje na to, że nie był to przypadek. 🔎🕵️♂️
To co, Dominik PIła z Lechii? Był skrzydłowym. Nie wiem tylko, jak z jego pojedynkami w zeszłym sezonie...
https://x.com/eMJot23/status/1934632551878140123
[quote]#post1678413 https://x.com/eMJot23/status/1934632551878140123[/quote]
bardzo dobrze, Perkovic to kozak
No i tutaj mam dylemat - trochę mało patrząc na potencjał Filipa, ale z drugiej strony, jak na rok kontraktu nie jest źle. Fajnie, że jest % od przyszłego transferu. Bardzo cieszy zapowiedź tego, że Perković powinien u nas zostać, bo wyglądał świetnie wiosną, topowy transfer i oby został w Krakowie na stałe
[quote]#post1678406 [quote]#post1678400 Jak tylko zobaczyłem, że się zbliża do kosza na śmieci to pomyślałem o "grzebaniu zakrzywionym hakiem". Forum ryje banie[/quote]
Inspektor Gadget ma hak na wysięgniku! Pomyśl sobie, jak to poszerza nam zasięg poszukiwań 😃[/quote]
Wszystkie śmietniki nasze !!!!
- Edytowany
[quote]#post1678410 To co, Dominik PIła z Lechii? Był skrzydłowym. Nie wiem tylko, jak z jego pojedynkami w zeszłym sezonie...[/quote]
Piła nie ma 181 cm wzrostu. A tyle jest na grafice
Edit: aczkolwiek reszta opisu pasuje do niego i to zaznaczenie na mapie obejmuje Gdańsk
@rozrabiaka#646 Grafika obejmuje także Niemcy, Szwecję i Finlandię
Istotne pierwsze zdanie.
[b]Mamy pierwsze zgłoszenie[/b]
Oby więcej;)
@Rafi#57 - wg statystyk oficjalnych Piła w lidze był 4
[quote]#post1678420 [quote]#post1678410 To co, Dominik PIła z Lechii? Był skrzydłowym. Nie wiem tylko, jak z jego pojedynkami w zeszłym sezonie...[/quote]
Edit: aczkolwiek reszta opisu pasuje do niego i to zaznaczenie na mapie obejmuje Gdańsk[/quote]
Myślę, że to jest "7" na końcu, a to by się zgadzało z ofi Lechii: tam Piła ma 187 :)
[quote]#post1678420 [quote]#post1678410 To co, Dominik PIła z Lechii? Był skrzydłowym. Nie wiem tylko, jak z jego pojedynkami w zeszłym sezonie...[/quote]
Edit: aczkolwiek reszta opisu pasuje do niego i to zaznaczenie na mapie obejmuje Gdańsk[/quote]
Ale przy 181 jest znak zapytania więc tyle nie musi mieć:)
Tak czy siak z opisu wygląda że to wahadłowy, prawonożny czyli raczej prawe wahadło, a co do wzrostu Piły nie ma co się sugerować transfermarktem w rzeczywistości może być inny osobiście już dawno go u nas chciałem do rywalizacji z kakabadze byłby bardzo dobry, ale jeśli tym transferem nie jest Piła to wtedy raczej go u nas nie będzie bo dwóch zawodników na prawe wahadło nie sciagniemy
Dominik Piła w Cracovii:)!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-06/fb-img-1750093256462-jpg-22583267.jpg[/img]
Dominik Piła
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)