Co tu tak cicho ? 😉
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Czekamy na zwiedzanie 😁
Dobrze kojarzę, że jutro ostatni dzień, czy jednak w poniedziałek?
Szczerze pisząc nie wierzę już w żadne zwiedzanie.
Poniedziałek 23.59 kończymy okno.
[quote]#post1662673 Poniedziałek 23.59 kończymy okno.[/quote]
My już skończyliśmy.
Nie wierze,ze nie ma ani jednego gościa do wyjecia do środka pomocy.
[quote]#post1662677 [quote]#post1662673 Poniedziałek 23.59 kończymy okno.[/quote]
My już skończyliśmy.[/quote]
Wstrzymaj się jeszce przez chwilę..
[quote]#post1662684 [quote]#post1662677 [quote]#post1662673 Poniedziałek 23.59 kończymy okno.[/quote]
My już skończyliśmy.[/quote]
Wstrzymaj się jeszce przez chwilę..[/quote]
Ale z czym się mam wstrzymać...?
Z osądem, że u nas okno już skończone.
[quote]#post1662691 Z osądem, że u nas okno już skończone.[/quote]
Na ile się mam wobec tego wstrzymać?
Po meczu z Koroną prezes napisał na X (16 lutego) rzecz następującą: "Robimy wszystko, aby zespół jeszcze wzmocnić i aby kolejni zawodnicy trafili do naszej drużyny". Użyto liczby mnogiej, a na razie przyszedł jeden. Co będzie, zobaczymy, ale to nie brzmi jak sygnał, że na kolejny transfer nie można liczyć.
[quote]#post1662697 Po meczu z Koroną prezes napisał na X (16 lutego) rzecz następującą: "Robimy wszystko, aby zespół jeszcze wzmocnić i aby kolejni zawodnicy trafili do naszej drużyny". Użyto liczby mnogiej, a na razie przyszedł jeden. Co będzie, zobaczymy, ale to nie brzmi jak sygnał, że na kolejny transfer nie można liczyć.[/quote]
Rozumiem że Ty wierzysz w tą liczbę mnogą. Masz do tego prawo. Tak samo jak i mam prawo nie wierzyć w te zapewnienia. Bo słynne "transfer wysypał się na ostatniej prostej" jest dla mnie zbyt łatwym wytłumaczeniem. Swoją niewiarę ubieram w kulturalne słowa i będąc na forum, mogę swoje zdanie wyrazić. Więc ja osobiście w to nie wierzę. Ale gdy rzeczywistość będzie zgoła odmienna, oczywiście za niewiarę przeproszę.
[quote]#post1662697 Po meczu z Koroną prezes napisał na X (16 lutego) rzecz następującą: "Robimy wszystko, aby zespół jeszcze wzmocnić i aby kolejni zawodnicy trafili do naszej drużyny". Użyto liczby mnogiej, a na razie przyszedł jeden. Co będzie, zobaczymy, ale to nie brzmi jak sygnał, że na kolejny transfer nie można liczyć.[/quote]
Napisał "robimy wszystko", a nie każde działanie kończy się sukcesem. Oczywiście jakaś tam nadzieja, która wszak umiera ostatnia, jest, ale ja już jej nie mam.
[quote]#post1662701 ... mam prawo nie wierzyć w te zapewnienia. Bo słynne "transfer wysypał się na ostatniej prostej" jest dla mnie zbyt łatwym wytłumaczeniem...[/quote]
I tutaj się też nie zgodzę. "transfer wysypał się na ostatniej prostej" jest czesto prawdziwym tłumaczeniem. Oczywiście zależy jak przyjąć ostatnią prostą. Ale zakładam, że owego 16 lutego, jeszcze ktoś był w grze, a już go nie ma. Może jestem naiwny, ale ja z kolei nie wierze, by prezes tak bezczelnie kłamał.
Myślę, że ani nie trzeba tłumaczyć się z wiary, ani przepraszać za niewiarę. Zresztą to chyba słowa mało adekwatne w kontekście polityki transferowej klubu piłkarskiego. Napisałem tylko, co w tej sprawie przeczytałem. Ani od tego nie będzie się dewotem, ani nie zostanie ateistą.
[quote]#post1662695 [quote]#post1662691 Z osądem, że u nas okno już skończone.[/quote]
Na ile się mam wobec tego wstrzymać?[/quote]
Nie wstrzymuj oddechu bo Jagi nie dożyjesz.
- Edytowany
Nie no na pozycję 6/8 wypadałoby kogoś dołożyć i sądze że ktoś pewnie jest w drodze.
edt : różnie można odbierać działania transferowe(największy żal mam o Rakiego, zj@bany temat po całości), ale raczej architektura drużyny tworzona jest z głową, jesli coś nie udaje się to finalizacja, bądź trafiają się zapychacze jak Janasik. Ale [s]wreszcie [/s] widać że ktoś nad tym myśli, a nie jest to emocjonalne podejście prezesa czy zawodnik z agencji syna trenera.
Na X-ie był sygnał o 2 Bułgarach, napastniku i pomocniku . Z napastnikiem strzał w dziesiątkę , o pomocniku na razie cisza .
- Edytowany
@hank#159 był też komentarz że podpisał gdzieś indziej
[quote]#post1662713 Na X-ie był sygnał o 2 Bułgarach, napastniku i pomocniku . Z napastnikiem strzał w dziesiątkę , o pomocniku na razie cisza .[/quote]
Obu mozna bylo szybko zidentyfikowac po wpisie na tt. Kostadinov podpisal ze Slavia Sofia.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-02/1000001477-jpg-06050452.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!