[quote]#post1659432 Ale żeby nawet psa z kulawą nogą nie załatwić.[/quote]
Żadnego psa !!!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1659351 Oby miał dwie nogi...[/quote]
I mocno na nich potrafił stać, tyłem do bramki
[quote]#post1659446 [quote]#post1659351 Oby miał dwie nogi...[/quote]
I mocno na nich potrafił stać, tyłem do bramki[/quote]
Ale to napadzior musi być
Człowieka chce krew zalać jak się w ostatniej chwili przegrywa walkę o obrońcę o 60 tyś euro.Żeby o taką kwotę to zj bać to jakiś żart.
Nawet nie będę tego komentował 😉 Jest większy cyrk jak za Janusza
Nie przypuszczałem że w temacie transferów może być gorzej niż za Filipiaka. TRAGEDIA!!!
To są jakieś kurwa żarty.. rzeczywiście brak słów.
Bylem umowiony na kawe z Alisha Lehmann, ale w ostatniej chwili wybrala kogos innego... nie ma za to tego zlego co by na dobre nie wyszlo... i obejrzalem mecz 1 ligi na Jamajce. G. Taylor z Arnett Gardens - duzy, silny Afroamerykanin, wchodzi w 58 minucie i strzela dwa gole. Zawodnik kompletny - pierwszy ze stalego fragmentu gry, drugi z akcji. Podejrzewam, ze gdyby mial wiecej czasu strzelilby jeszcze glowa i moze z roznego nawet.
[quote]#post1659466 Nie przypuszczałem że w temacie transferów może być gorzej niż za Filipiaka. TRAGEDIA!!![/quote]
Serio ????? Nie spodziewałeś się ????? 😂 A ja tak .... Przynajmniej w przeciwieństwie do Was szanowni forumowicze nie jestem zawiedziony rozczarowany i zrozpaczony 🤣
Myślę że to było celowe działanie a teraz jest opowiadanie że się nie udało! Najważniejsze że do utrzymania pozostało jakieś 4-5 pkt. To się fartem zdobędzie! jest dobrze!
[quote]#post1659464 Człowieka chce krew zalać jak się w ostatniej chwili przegrywa walkę o obrońcę o 60 tyś euro.Żeby o taką kwotę to zj bać to jakiś żart.[/quote]
Jak już masz takiego super newsa to napisz o jakiego obrońcę chodziło , bo tak naprawdę puściłeś zwykłego pierda.
cześć, witamy na forum
Chłop przed każdą rundą ma przecieki że jutro ,,ktoś” przyjdzie.
[quote]#post1659474 Chłop przed każdą rundą ma przecieki że jutro ,,ktoś” przyjdzie.[/quote]
akurat nie jest no name i siedzi tu od lat, więc wie co i jak.
a co do transferów, które lubią cisze. tym razem nawet cisza chyba nie pomoże i jeśli będzie 1 transfer to będzie dobrze.
[quote]#post1659393 Od rana stoję na lotnisku w Balicach x tabliczką "Środkowy najlepszy obrońca witamy w Cracovii". A tu nic. Moze przekierowali samolot na inne lotnisko,bo u nas za ładna pogoda?[/quote]
Halo Balice! Jaka sytuacja!
[quote]
Halo Balice! Jaka sytuacja![/quote]
Piękna słoneczna pogoda, można lądować 😸
54 dni mija od ostatniego meczu
W tym czasie ubywa 3 solidnych zmiennikow
Ławka była krótka, jest już bardzo krótka
Zero transferów przychodzących
"Bujanie w obłokach" i mowa o pucharach
Mało komfortowe warunki pracy dla trenera w takim skladzie piłkarskim
Kto wezmie za to odpowiedzialność?
Następny odpada
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-01/1000001165-jpg-00902080.jpg[/img]
5 miejsce w lidze gadanie o pucharach żeby przyciągnąć zawodników do drużyny, ale niestety oprócz kibiców żaden zawodnik się na to nie nabrał :D
Takiej sytuacji winny jest tylko i wyłącznie Prezes złotówa..Gambal musi szukać w wyznaczonej kwocie i tu jest problem bo w takich ochłapach pieniężnych nie pozyskasz dobrych grajków. W Rakowie miał lepiej bo miał budżet większy.
wyzwanie jest różne w zależności od miejsca gdzie pracujesz. być może zawodnicy, których my dzisiaj chcemy i na których byłoby stać Raków, nie byliby na tyle dobrzy by być opcją dla Rakowa. Być może Raków rywalizował z większymi od nas w tamtym momencie a ofertę też miał słabszą pod względem infrastrukturalnym. Trudno więc porównywać w ogóle te tematy. Gambal jest profesjonalistą i robi to co się da w tych warunkach. A Dróżdż nie ma kasy, ale nie chodzi i nie opowiada o niebotycznym majątku. Musimy być bardzo sprytni na rynku, żeby coś zgarnąć w swoich realiach. A że nie chcemy brać byle frajera to świetnie. Lepiej wtedy nie brać nikogo i grać Wójcikiem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
DareCki, Goście (11)