[quote]#post1659432 Ale żeby nawet psa z kulawą nogą nie załatwić.[/quote]
Żadnego psa !!!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1659351 Oby miał dwie nogi...[/quote]
I mocno na nich potrafił stać, tyłem do bramki
[quote]#post1659446 [quote]#post1659351 Oby miał dwie nogi...[/quote]
I mocno na nich potrafił stać, tyłem do bramki[/quote]
Ale to napadzior musi być
Człowieka chce krew zalać jak się w ostatniej chwili przegrywa walkę o obrońcę o 60 tyś euro.Żeby o taką kwotę to zj bać to jakiś żart.
Nawet nie będę tego komentował 😉 Jest większy cyrk jak za Janusza
Nie przypuszczałem że w temacie transferów może być gorzej niż za Filipiaka. TRAGEDIA!!!
To są jakieś kurwa żarty.. rzeczywiście brak słów.
Bylem umowiony na kawe z Alisha Lehmann, ale w ostatniej chwili wybrala kogos innego... nie ma za to tego zlego co by na dobre nie wyszlo... i obejrzalem mecz 1 ligi na Jamajce. G. Taylor z Arnett Gardens - duzy, silny Afroamerykanin, wchodzi w 58 minucie i strzela dwa gole. Zawodnik kompletny - pierwszy ze stalego fragmentu gry, drugi z akcji. Podejrzewam, ze gdyby mial wiecej czasu strzelilby jeszcze glowa i moze z roznego nawet.
[quote]#post1659466 Nie przypuszczałem że w temacie transferów może być gorzej niż za Filipiaka. TRAGEDIA!!![/quote]
Serio ????? Nie spodziewałeś się ????? 😂 A ja tak .... Przynajmniej w przeciwieństwie do Was szanowni forumowicze nie jestem zawiedziony rozczarowany i zrozpaczony 🤣
Myślę że to było celowe działanie a teraz jest opowiadanie że się nie udało! Najważniejsze że do utrzymania pozostało jakieś 4-5 pkt. To się fartem zdobędzie! jest dobrze!
[quote]#post1659464 Człowieka chce krew zalać jak się w ostatniej chwili przegrywa walkę o obrońcę o 60 tyś euro.Żeby o taką kwotę to zj bać to jakiś żart.[/quote]
Jak już masz takiego super newsa to napisz o jakiego obrońcę chodziło , bo tak naprawdę puściłeś zwykłego pierda.
cześć, witamy na forum
Chłop przed każdą rundą ma przecieki że jutro ,,ktoś” przyjdzie.
[quote]#post1659474 Chłop przed każdą rundą ma przecieki że jutro ,,ktoś” przyjdzie.[/quote]
akurat nie jest no name i siedzi tu od lat, więc wie co i jak.
a co do transferów, które lubią cisze. tym razem nawet cisza chyba nie pomoże i jeśli będzie 1 transfer to będzie dobrze.
[quote]#post1659393 Od rana stoję na lotnisku w Balicach x tabliczką "Środkowy najlepszy obrońca witamy w Cracovii". A tu nic. Moze przekierowali samolot na inne lotnisko,bo u nas za ładna pogoda?[/quote]
Halo Balice! Jaka sytuacja!
[quote]
Halo Balice! Jaka sytuacja![/quote]
Piękna słoneczna pogoda, można lądować 😸
54 dni mija od ostatniego meczu
W tym czasie ubywa 3 solidnych zmiennikow
Ławka była krótka, jest już bardzo krótka
Zero transferów przychodzących
"Bujanie w obłokach" i mowa o pucharach
Mało komfortowe warunki pracy dla trenera w takim skladzie piłkarskim
Kto wezmie za to odpowiedzialność?
Następny odpada
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-01/1000001165-jpg-00902080.jpg[/img]
5 miejsce w lidze gadanie o pucharach żeby przyciągnąć zawodników do drużyny, ale niestety oprócz kibiców żaden zawodnik się na to nie nabrał :D
Takiej sytuacji winny jest tylko i wyłącznie Prezes złotówa..Gambal musi szukać w wyznaczonej kwocie i tu jest problem bo w takich ochłapach pieniężnych nie pozyskasz dobrych grajków. W Rakowie miał lepiej bo miał budżet większy.
wyzwanie jest różne w zależności od miejsca gdzie pracujesz. być może zawodnicy, których my dzisiaj chcemy i na których byłoby stać Raków, nie byliby na tyle dobrzy by być opcją dla Rakowa. Być może Raków rywalizował z większymi od nas w tamtym momencie a ofertę też miał słabszą pod względem infrastrukturalnym. Trudno więc porównywać w ogóle te tematy. Gambal jest profesjonalistą i robi to co się da w tych warunkach. A Dróżdż nie ma kasy, ale nie chodzi i nie opowiada o niebotycznym majątku. Musimy być bardzo sprytni na rynku, żeby coś zgarnąć w swoich realiach. A że nie chcemy brać byle frajera to świetnie. Lepiej wtedy nie brać nikogo i grać Wójcikiem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)