Dawać go!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1630069 [quote]#post1630066 [quote]#post1628931 w tym tygodniu oglosza dwa transfery. [/quote]
To było 6dni temu
Chyba się zmieściłem w obietnicy
😏 [/quote]
Liczyłem że ogłoszą dwa przychodzące, a tak ogłosili oprócz Ravasa ogłosili odejście Makucha[/quote]
No nie, ja mowilem o transferach do klubu.
Niecierpliwość ludzka jest irytująca. Jak ta niecierpliwość przechodzi w napierdal@nie jest wkurwiająca, jak w rzyganie na klub to niewybaczalna.
Wystarczyło zająć się żoną, dziewczyną , pojechać na ryby, odpocząć od telefonu.
Dać czas ludziom na pracę.
A po czasie ich pracę ocenić.
- Edytowany
[quote]
Szukamy kogoś jeszcze?[/quote]
Tak , ŚP.
Jeden się wysypał, szkoda, bo byśmy mieli już na lige.
- Edytowany
Umarł ktoś?
[quote]#post1630096 Umrł ktoś? [/quote]
Tak, ton obrzygiwania klubu się schował i dogorywa. Przynajmniej na chwilę.
- Edytowany
Spokojnie, spokojnie zaraz będzie że Ravas tak naprawdę nie jest lepszy od Hrosso, van Buren słabszy od Makucha a Lachowicz skoro nie grał w pierwszych drużynach Legii ani Spezii to powinien iść do Grębałowianki a klub transferem się chwali jakby przychodził Pedri 🥱🥱🥱
[quote]#post1630097 [quote]#post1630096 Umrł ktoś? [/quote]
Tak, ton obrzygiwania klubu się schował i dogorywa. Przynajmniej na chwilę.[/quote]
Na razie to na TT zapowiadają "element zaplecza". Nie brzmi jak zawodnik do pierwszej jedenastki. :P
Ancymon 21 lat to nie wystarczający czas na cierpliwość ? Żona się zestarzała, dzieci studia skończyły, sąsiadowi wątroba wysiadła.Zostało tylko robienie ciśnienia na klub;-) ;-)
To jeszcze został do ogłoszenia Holender i to koniec chyba...
Podobno trwają dalsze polowowania, wiec myslę, że holender nie będzie naszym ostatnin zawodnikiem pozyskanym w tym okienku.
[quote]#post1630112 Ancymon 21 lat to nie wystarczający czas na cierpliwość ? Żona się zestarzała, dzieci studia skończyły, sąsiadowi wątroba wysiadła.Zostało tylko robienie ciśnienia na klub;-) ;-)[/quote]
A próbowałeś łowić ryby?!
😁
Podobno jeszcze szukamy środkowego pomocnika.
[quote]#post1630112 Ancymon 21 lat to nie wystarczający czas na cierpliwość ? Żona się zestarzała, dzieci studia skończyły, sąsiadowi wątroba wysiadła.Zostało tylko robienie ciśnienia na klub;-) ;-)[/quote]
Ucz sie cierpliwosci od Anglikow, od 1966 nie moga nic wygrac :) a my w tym czasie juz PP i SPP zdobylismy! Nie marudz ;)
[quote]#post1630124 ... Ucz sie cierpliwosci od Anglikow...[/quote]
Na początek zacznij chodzić najebany po Rynku.
[quote]#post1630119 Podobno jeszcze szukamy środkowego pomocnika. [/quote]
Widziałem gdzieś wpis że B Pawłowski
Niech nikomu w klubie nie przyjdzie kupowanie Harrego K.
Z nim w składzie to już bankowo nic nie zdobędziemy....
Ale może coś przegramy na finiszu, bądź w finale :D
[quote]#post1630126 [quote]#post1630119 Podobno jeszcze szukamy środkowego pomocnika. [/quote]
Widziałem gdzieś wpis że B Pawłowski [/quote]
Totalna bzdura. W maju Pawłowski zerwał więzadło i może byc tak że wróci do treningów dopiero w styczniu. Poza tym Widzew przedłużył z nim umowę do 2026 roku i dał mu rekordową pensję.
Brałbym Nowaka z Rakowa, szkoda że nie pomyślano o nim przy okazji sprzedaży Makucha.
[quote]#post1630134 [quote]#post1630126 [quote]#post1630119 Podobno jeszcze szukamy środkowego pomocnika. [/quote]
Widziałem gdzieś wpis że B Pawłowski [/quote]
Brałbym Nowaka z Rakowa, szkoda że nie pomyślano o nim przy okazji sprzedaży Makucha.[/quote]
Nowak w GKS Kat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)