[quote]#post1520227 [quote]#post1520208 Ja już dawno przestałem się łudzić .Będzie jak ma być , tak jak zarządził odpowiedzialny za sportowe wyniki .[/quote]
Podobno blisko transferu napastnika jesteśmy[/quote]
Coś więcej możesz napisać?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Podobno to cygan na oko umarł . Uwierzę jak zobaczę .
- Edytowany
Jak czytam, że jesteśmy blisko transferu napastnika, to jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że jakiś napastnik przychodzi do gts, Garbarni , Hutnika lub ewentualnie Puszczy.
Dawid Baldyga z Siarki to napastnik... dzis znalazlem taki artykul...
"Kibice Siarki wciąż pytają co dalej z Dawidem Bałdygą? 19-letni napastnik może zamienić trzecią ligę na ekstraklasę, bo ostatnio głośno było o zainteresowaniu tym piłkarzem przez Cracovię.
- Nadal możliwe jest odejście Dawida. Oferta Cracovii nie jest jedyna. Dlatego musimy być gotowi na to, że ten transfer zostanie sfinalizowany.
- uzupełnia prezes Siarki.
https://korso24.pl/sport/dariusz-dziedzic-prezes-siarki-tarnobrzeg-temat-odejscia-dawida-baldygi-nadal-jest-aktualny/EAjDU7IwXNRHCQAyxtxU?fbclid=IwAR0FMQFWI2rLe44m97n7c6ROdXPXY9ehJ_yktoxt1X4UwwZ_7U9aoWmm-fs
Po co nam ten Małolat Bałdyga? Nawet gola w ekstraklasie nie strzeli.. Chyba że do rezerw to niech robią co chcą.
To może dlatego na deser gramy ze Spartakie a potem pohandlujemy
" Największymi gwiazdami zespołu są ofensywny pomocnik - Lazar Tufegdzic oraz napastnik - Nemanja Nikolic, którzy łącznie w obecnych rozgrywkach uzyskali w klasyfikacji kanadyjskiej 16 punktów "
- Edytowany
https://www.transfermarkt.pl/nemanja-nikolic/profil/spieler/260543
https://www.transfermarkt.pl/lazar-tufegdzic/profil/spieler/257466
Ten pomocnik wydaję się sensowny ale wątpliwe czy dadzą za niego tyle kasy.
[quote]#post1520268 Ten pomocnik wydaję się sensowny ale wątpliwe czy dadzą za niego tyle kasy. [/quote]
Z tego co kojarzę nie tak dawno był blisko Udinese więc wątpię, że to w ogóle możliwe
Umowa do końca roku więc Spartak ma ostatnią szansę na zarobek. Pytanie ile chciałby zarabiać.
No juz to widzę jak processor daje kasę transfer za kilkaset tysięcy Eur.🤣
Nie ma szans . Nas/prezesa/ na tańszych nie stać !
Jednak nie pohandlowali
A Kolega jeszcze się łudził ? Bo ja już nie !
Chyba już mało kto ma nadzieje.Domena Filipiaka jakoś to będzie byle się utrzymać.
15 spotkań do końca sezonu... Zero wzmocnień... Praktycznie tyle samo do podium co do strefy spadkowej... Dobrze wiedzieć w którą stronę patrzymy...
Trzeba jeszcze pamiętać o planowanych odejściach latem bo odejścia Niemczyckiego,Rodina,Siplaka,Pelle i Pestki są badzzo możliwe. Kolejny dowód na to jaki bałagan jest u nas i na to ze Filipiak od strony sportowej nie ma pojęcia o prowadzenia klubu
Skoro Niemczycki ma od nas odejść w lecie to po uj go wstawiać do bramki w pierwszym składzie?
brak transferów , nowe forum w którym nie mogę się odnaleźć... nie pamiętam tak 'suchego' okresu jak od 20 lat jestem z Pasami. Cóż jako nie praktykujący, a wierzący składam ręce do modlitwy 😬
oczywiście karnet kupiony obowiązkowo
[quote]#post1520444 brak transferów , nowe forum w którym nie mogę się odnaleźć... nie pamiętam tak 'suchego' okresu jak od 20 lat jestem z Pasami. Cóż jako nie praktykujący, a wierzący składam ręce do modlitwy 😬
oczywiście karnet kupiony obowiązkowo [/quote]
Dawaj na hokej!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)