[quote='Kibic44' pid='1517272' dateline='1640549751']
Transfer Souzy do trenowania narodowej reprezentacji i oszukańcze jego posunięcia dają mi odpowiedź skąd taki Portugalczyk Rafa Lopes miał nieszczere pomysły gdy odchodził do Legii, mają to we krwi. Warto w przyszłości uważać na import z tego kraju !
[/quote]
To tak jak ostrzegać przed Polakami na podstawie Probierza i Hajty.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='gronix' pid='1517276' dateline='1640555627']
[quote='Kibic44' pid='1517272' dateline='1640549751']
Transfer Souzy do trenowania narodowej reprezentacji i oszukańcze jego posunięcia dają mi odpowiedź skąd taki Portugalczyk Rafa Lopes miał nieszczere pomysły gdy odchodził do Legii, mają to we krwi. Warto w przyszłości uważać na import z tego kraju !
[/quote]
To tak jak ostrzegać przed Polakami na podstawie Probierza i Hajty.
[/quote]
Tak, wszyscy Portugalczycy :D tylko jeden (Paixao) się z[size=small]asiedział w PL :) [/size]
[quote='CUkRowya' pid='1517252' dateline='1640515257']
Skoro chcemy napastnika to może
https://www.transfermarkt.pl/jakov-puljic/profil/spieler/217751
Chłop w naszej lidze parę bramek strzelił i był najlepszym zawodnikiem Jagielloni w tamtym okresie
[/quote]
Ponoć przymierzany do cwelki .
Ponoc Cwelka chce Rossiego z Radomiaka - bardzo slabo go kojarze... Nadalby sie do Nas?
Rossi to prawdopodobnie najlepszy stoper w tej lidze. Jak ktoś chciałby się kłócić to po wielu postach mógłbym się zgodzić, że to top 3. Wcale mnie to zainteresowanie nie dziwi.
Skonczy sie pewnie na Śpiączce ;)
Tak w sumie to bym sie nie obraził gdybyśmy pozyskali napastnika z umiejętnościami strzelania bramek, może być Śpiączka a nawet Drżączka - byleby strzelał .
A np. Damian Kądzior nie byłby dobrą opcją transferu? Wiem, że gość kilka lat temu był już właściwie dopięty tylko uciekł przed Probierzem.
Nie widzę żadnych postów pod tym tematem🤔
Piast po jednej rundzie raczej go nie puści.
[quote]#post1517540 Nie widzę żadnych postów pod tym tematem🤔[/quote]
Tez tak miałem ale teraz działa, przeciążenie
Działa.
Ważne dni. Może nawet dziś poznamy efekt rozmów z zawodnikiem pochodzenia Niemieckiego. Oby się udało.
[quote]#post1517645 Ważne dni. Może nawet dziś poznamy efekt rozmów z zawodnikiem pochodzenia Niemieckiego. Oby się udało. [/quote]
srsly? jeżeli Hofmann to nie rozumiem jak mamy zyskać kreatywność i technikę zawodnikiem ze 195 cm wzrostu
[quote]#post1517645 Ważne dni. Może nawet dziś poznamy efekt rozmów z zawodnikiem pochodzenia Niemieckiego. Oby się udało. [/quote]
FEJK
Też mi się tak wydaje , dajemy jakiś sygnał a działamy w zupełnie innym miejscu . Odnośnie Hofmanna nawet gdyby przyszedł za darmo to na 15 tysiach PLN tygodniowo by sie nie skończyło .
Jako ciekawostka to jego wartość to około 1,8 miliona Euro , podobnie jak Pellego .
Hofmann się ostrzy na Bundesligę po sezonie, wiec mozemy miec ciezko. Trzebaby mocno brutto-netto grac.
Nikt nigdzie nie piszę o Hofmannie, po prostu komuś na forum się nudziło i stwierdził, że wymyśli sobie taką plotę. Jestem w stanie się założyć, że Hofmann do nas nie przyjdzie.
napiszę jeszcze raz, to zwykły pierd kółka różańcowego z tt,
- Edytowany
https://dziennikpolski24.pl/prezes-cracovii-janusz-filipiak-hokeisci-zasluzyli-na-premie-wkrotce-jeszcze-wzmocnimy-zespol-takze-ten-pilkarski-rozmowa/ar/c2-15974397
Wywiad z naszym "dobrodziejem": wzmocnień w sekcji piłkarskiej prawdopodobnie nie będzie ale on i Stefan będą ostro prowadzić obserwacje w Turcji. Generalnie mamy stawiać na młodych Polaków z naszych rezerw i z drużyny CLJ.
Czyli jak co roku te same obiecanki cacanki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)