[quote='rozrabiaka' pid='1492407' dateline='1623506866']
Stawiam ,że zjeb.al transfer vesovica na ostatniej prostej
[/quote]
Parę lat temu odstawił numer obniżenia kontraktu zawodnikowi zza południowej granicy . Facet gdy zobaczył i porównał kwotę obiecaną z ta na papierze podziękował i tyle go "pan" bałdys i klub widział .
Może powtórka ?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Marcepanowy' pid='1492403' dateline='1623506777']
[quote='qtec' pid='1492371' dateline='1623502839']
https://twitter.com/TomS1906/status/1403696439839047686?s=19
Ciekawe kto się wysypał Vesovic czy Gruzin :D ?
[/quote]
Ciekawe co ten siusiek znowu odwalił....
[/quote]
Chyba to: https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/tomasz-baldys-czlonkiem-zarzadu-malopolskiego-zwiazku-pilki-noznej/
[quote='gbialas' pid='1492413' dateline='1623507602']
[quote='Marcepanowy' pid='1492403' dateline='1623506777']
[quote='qtec' pid='1492371' dateline='1623502839']
https://twitter.com/TomS1906/status/1403696439839047686?s=19
Ciekawe kto się wysypał Vesovic czy Gruzin :D ?
[/quote]
Ciekawe co ten siusiek znowu odwalił....
[/quote]
Chyba to: https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/tomasz-baldys-czlonkiem-zarzadu-malopolskiego-zwiazku-pilki-noznej/
[/quote]
Że jest członkiem to wiemy, oby nie odwalił jakiegoś numeru , w wyniku którego stracimy dobrego zawodnika albo co gorsze wyląduje on po niewłaściwej stronie Błoń .
Przypomina mi się , numer odwalony za kadencji trenera Szatałowa - kiedy zamiast OP zatrudnilismy skrzydłowego z Izraela a OP dał nogę !
[/quote]
Zlapal za dupe Tamare
Nic z transferem zwiazane...
[quote='Villa_KS' pid='1492415' dateline='1623507991']
[/quote]
Zlapal za dupe Tamare
[/quote]
a co na ten transfer powie Andrea?
królowa jest tylko jedna ;)
Vesovic i można rozpocząć przygotowania. Myślę, że powalczymy o podium !
[quote='Kibic44' pid='1492431' dateline='1623515436']
[/quote]
Nie przesadzajmy z tym podium nadal będziemy mieli kilka pozycji do wzmocnienia, przede wszystkim czekam na skrzydłowego
[quote='Kibic44' pid='1492431' dateline='1623515436']
[/quote]
Nie przesadzajmy z tym podium nadal będziemy mieli kilka pozycji do wzmocnienia, przede wszystkim czekam na skrzydłowego
Coś się dzieje pozytywnego w transferach, możliwe, że to jeszcze nie koniec dobrych wieści. Niestety wszystko na to wskazuje, że będzie prowadził ich Probierz. Jeżeli potrafi spojrzeć na siebie, zdiagnozować błędy jakie popełnił i wyciągnie z tego wnioski to jest jakaś nadzieja. Jeżeli będzie dalej uważał, że wszyscy są przeciwko niemu a on jest super hiper i w ogóle o co chodzi, to najlepsze transfery tu nic nie dadzą.
17 lat wszystkich w h..a robią a tu wystarczy kilka transferów i znowu część osób wierzy w sukces:)
ależ oczywiscie nie ma odpuszczania z powodu kilku niezłych transferów.
my to już nie raz przerabialiśmy.
jeżeli jakiś sukces będzie powodem do kolejnych wzmocnień, a nie zaciągania hamulca to się można zastanawiać czy wreszcie Biedakowi zależy na sukcesie
Będzie co będzie, to będzie co los da... Wygląda to obiecująco, ale mam przeczucie graniczące z pewnością, że większość z Nas bierze to na chłodno.
no przecież procesor powiedział na zakończenie ostatniego sezonu, ze zdobędziemy w koncu to mistrzostwo wiec następny sezon jest nasz i stad te transfery
Wymiana Pelle na Dunczyka nie zmieni nagle naszej gry czy wartości pomocy. Trzeba coś więcej do pomocy. Jest slaaaaaba. No i jest ogrodnik.
[quote='Diabel' pid='1492447' dateline='1623521012']
Wymiana Pelle na Dunczyka nie zmieni nagle naszej gry czy wartości pomocy. Trzeba coś więcej do pomocy. Jest slaaaaaba. No i jest ogrodnik.
[/quote]
Zgadzam się. I tu sprawa jest prosta akbo zatrzymujemy Pelle i mamy dwóch niezlłych zawodnikow w środku. Albo jeśli Pelle odejdzie to drugi Mathias, nikt gorszej jakości.
[quote='Villa_KS' pid='1492457' dateline='1623523749']
[quote='Diabel' pid='1492447' dateline='1623521012']
[/quote]
Zgadzam się. I tu sprawa jest prosta akbo zatrzymujemy Pelle i mamy dwóch niezlłych zawodnikow w środku. Albo jeśli Pelle odejdzie to drugi Mathias, nikt gorszej jakości.
[/quote]
Szanse na to że Pelle zostanie są baaaardzo niewielkie, mam tylko nadzieję że nie pójdzie śladami [s]Lopesa [/s]Judasza, bo niestety jest takie ryzyko.
Nie denerwuj człowieka..
[quote='zejniov' pid='1492445' dateline='1623519891']
no przecież procesor powiedział na zakończenie ostatniego sezonu, ze zdobędziemy w koncu to mistrzostwo
[/quote]
Tak, to będzie mistrzostwo post mortem, tylko nie wiem czyim.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Dawid34, Goście (7)