[quote='rozrabiaka' pid='1492407' dateline='1623506866']
Stawiam ,że zjeb.al transfer vesovica na ostatniej prostej
[/quote]
Parę lat temu odstawił numer obniżenia kontraktu zawodnikowi zza południowej granicy . Facet gdy zobaczył i porównał kwotę obiecaną z ta na papierze podziękował i tyle go "pan" bałdys i klub widział .
Może powtórka ?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Marcepanowy' pid='1492403' dateline='1623506777']
[quote='qtec' pid='1492371' dateline='1623502839']
https://twitter.com/TomS1906/status/1403696439839047686?s=19
Ciekawe kto się wysypał Vesovic czy Gruzin :D ?
[/quote]
Ciekawe co ten siusiek znowu odwalił....
[/quote]
Chyba to: https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/tomasz-baldys-czlonkiem-zarzadu-malopolskiego-zwiazku-pilki-noznej/
[quote='gbialas' pid='1492413' dateline='1623507602']
[quote='Marcepanowy' pid='1492403' dateline='1623506777']
[quote='qtec' pid='1492371' dateline='1623502839']
https://twitter.com/TomS1906/status/1403696439839047686?s=19
Ciekawe kto się wysypał Vesovic czy Gruzin :D ?
[/quote]
Ciekawe co ten siusiek znowu odwalił....
[/quote]
Chyba to: https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/tomasz-baldys-czlonkiem-zarzadu-malopolskiego-zwiazku-pilki-noznej/
[/quote]
Że jest członkiem to wiemy, oby nie odwalił jakiegoś numeru , w wyniku którego stracimy dobrego zawodnika albo co gorsze wyląduje on po niewłaściwej stronie Błoń .
Przypomina mi się , numer odwalony za kadencji trenera Szatałowa - kiedy zamiast OP zatrudnilismy skrzydłowego z Izraela a OP dał nogę !
[/quote]
Zlapal za dupe Tamare
Nic z transferem zwiazane...
[quote='Villa_KS' pid='1492415' dateline='1623507991']
[/quote]
Zlapal za dupe Tamare
[/quote]
a co na ten transfer powie Andrea?
królowa jest tylko jedna ;)
Vesovic i można rozpocząć przygotowania. Myślę, że powalczymy o podium !
[quote='Kibic44' pid='1492431' dateline='1623515436']
[/quote]
Nie przesadzajmy z tym podium nadal będziemy mieli kilka pozycji do wzmocnienia, przede wszystkim czekam na skrzydłowego
[quote='Kibic44' pid='1492431' dateline='1623515436']
[/quote]
Nie przesadzajmy z tym podium nadal będziemy mieli kilka pozycji do wzmocnienia, przede wszystkim czekam na skrzydłowego
Coś się dzieje pozytywnego w transferach, możliwe, że to jeszcze nie koniec dobrych wieści. Niestety wszystko na to wskazuje, że będzie prowadził ich Probierz. Jeżeli potrafi spojrzeć na siebie, zdiagnozować błędy jakie popełnił i wyciągnie z tego wnioski to jest jakaś nadzieja. Jeżeli będzie dalej uważał, że wszyscy są przeciwko niemu a on jest super hiper i w ogóle o co chodzi, to najlepsze transfery tu nic nie dadzą.
17 lat wszystkich w h..a robią a tu wystarczy kilka transferów i znowu część osób wierzy w sukces:)
ależ oczywiscie nie ma odpuszczania z powodu kilku niezłych transferów.
my to już nie raz przerabialiśmy.
jeżeli jakiś sukces będzie powodem do kolejnych wzmocnień, a nie zaciągania hamulca to się można zastanawiać czy wreszcie Biedakowi zależy na sukcesie
Będzie co będzie, to będzie co los da... Wygląda to obiecująco, ale mam przeczucie graniczące z pewnością, że większość z Nas bierze to na chłodno.
no przecież procesor powiedział na zakończenie ostatniego sezonu, ze zdobędziemy w koncu to mistrzostwo wiec następny sezon jest nasz i stad te transfery
Wymiana Pelle na Dunczyka nie zmieni nagle naszej gry czy wartości pomocy. Trzeba coś więcej do pomocy. Jest slaaaaaba. No i jest ogrodnik.
[quote='Diabel' pid='1492447' dateline='1623521012']
Wymiana Pelle na Dunczyka nie zmieni nagle naszej gry czy wartości pomocy. Trzeba coś więcej do pomocy. Jest slaaaaaba. No i jest ogrodnik.
[/quote]
Zgadzam się. I tu sprawa jest prosta akbo zatrzymujemy Pelle i mamy dwóch niezlłych zawodnikow w środku. Albo jeśli Pelle odejdzie to drugi Mathias, nikt gorszej jakości.
[quote='Villa_KS' pid='1492457' dateline='1623523749']
[quote='Diabel' pid='1492447' dateline='1623521012']
[/quote]
Zgadzam się. I tu sprawa jest prosta akbo zatrzymujemy Pelle i mamy dwóch niezlłych zawodnikow w środku. Albo jeśli Pelle odejdzie to drugi Mathias, nikt gorszej jakości.
[/quote]
Szanse na to że Pelle zostanie są baaaardzo niewielkie, mam tylko nadzieję że nie pójdzie śladami [s]Lopesa [/s]Judasza, bo niestety jest takie ryzyko.
Nie denerwuj człowieka..
[quote='zejniov' pid='1492445' dateline='1623519891']
no przecież procesor powiedział na zakończenie ostatniego sezonu, ze zdobędziemy w koncu to mistrzostwo
[/quote]
Tak, to będzie mistrzostwo post mortem, tylko nie wiem czyim.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)