[quote='Les' pid='1492131' dateline='1623331875']
Martin Chudy na wylocie z Gornika - ponoc Jan Orban go nie lubliu :D
[/quote]
Po co nam 3 dobry bramkarz? Jeżeli nie odejdzie ktoś z dwójki Luksa Hrosso, Karol Niemczycki to transfer bez sensu
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Dcz1' pid='1492039' dateline='1623288427']
[quote='Villa_KS' pid='1492006' dateline='1623262381']
Jezu jak w płaczecie. Poziom frustracji na forum jest taki, ze przyszedłby naprawdę ktoś niezły i tak będzie płacz.
[/quote]
Już widzę ten płacz po zakontraktowaniu Jorge Felixa, Valencii, Kądziora, Biegańskiego, Schwarza czy Manneha... a nie, czekaj... wtedy nikt by nie płakal. Być moze dla Ciebie Ogorzaly to szczyt marzen, ja jednak jak wiekszosc forumowiczów mam dość tej bylejakości.
[/quote]
A Pitolisz Pan. Schwarz, Maneh czy Valencia miałby wywołać euforię na forum? To jest poziom kolesia z Danii, który do nas przychodzi.
Pardon, myślę że taki Swierczok nie wywołałby płaczu ;) natomiast Ogorzaly to nie jest mój szczyt marzeń, ale pewnie zapomniałeś że trzeba grać jakimś sensownym młodzieżowcem w sezonie Jorge Felix raczej się na tą pozycję nie załapie
[quote='Villa_KS' pid='1492140' dateline='1623332603']
Jezu jak w płaczecie. Poziom frustracji na forum jest taki, ze przyszedłby naprawdę ktoś niezły i tak będzie płacz.
[/quote]
Już widzę ten płacz po zakontraktowaniu Jorge Felixa, Valencii, Kądziora, Biegańskiego, Schwarza czy Manneha... a nie, czekaj... wtedy nikt by nie płakal. Być moze dla Ciebie Ogorzaly to szczyt marzen, ja jednak jak wiekszosc forumowiczów mam dość tej bylejakości.
[/quote]
A Pitolisz Pan. Schwarz, Maneh czy Valencia miałby wywołać euforię na forum? To jest poziom kolesia z Danii, który do nas przychodzi.
Pardon, myślę że taki Swierczok nie wywołałby płaczu ;) natomiast Ogorzaly to nie jest mój szczyt marzeń, ale pewnie zapomniałeś że trzeba grać jakimś sensownym młodzieżowcem w sezonie Jorge Felix raczej się na tą pozycję nie załapie
[/quote]
Jeżeli ten Habo ma być na poziomie Schwarza, Manecha czy Valencii (w formie z Piasta) to wydaje się bardzo dobry ruch, a wszyscy mówią, że nic nie potrafi.
[quote='HmIe7u' pid='1492142' dateline='1623332781']
[quote='Villa_KS' pid='1492140' dateline='1623332603']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Jeżeli ten Habo ma być na poziomie Schwarza, Manecha czy Valencii (w formie z Piasta) to wydaje się bardzo dobry ruch, a wszyscy mówią, że nic nie potrafi.
[/quote]
I bazują te opinie, że nic nie potrafi na profilu transfermarkt, paru filmikach z jutube i tym, że jego drużyna spadła z mocnej ligi oraz artykule jakiegoś idioty, który jest tendencyjny na maxa.
Dajmy mu pograć, ja też go nie widziałem. Ale nie wygląda na ogórka z ogórkowej ligi. To podstawowy zawodnik (wybrany NAJLEPSZYM) drużyny, która fakt spadła z ligi, ale znacznie mocniejszej niż Eklapa.
[quote='barney' pid='1492107' dateline='1623323382']
[quote='Diabel' pid='1492106' dateline='1623323246']
na parkingu na zbiorce ma byc dlugopis
[/quote]
z podmienioną kwotą netto / brutto...
[/quote]
Raczej z sympatycznym atramentem
[quote='KruszynaKSC' pid='1492100' dateline='1623322603']
Z tym Pikiem ostroznie czy bedzie...Negocjuje nowy kontrakt bo obecny tylko rok wazny... Zobaczymy czy na oboz pojedzie wogole... Jesli pojedzie znaczy sie ze sie dogadali.
[/quote]
Aj waj zaraz nie dogadają. Pik odkąd przyszedł więcej się leczy niż gra ::( Podobnie jak Pestka po kontuzji przyjmie dyktat jego ekscelencji JT.
Temat Śpiewaka jet czy nie ma?
[quote='Les' pid='1492175' dateline='1623393713']
Temat Śpiewaka jet czy nie ma?
[/quote]
podobno jest
No to Trener Palczewski w Lechu https://twitter.com/LechPoznan/status/1403296233813331970
Brawo kurwa.
kurwa ale lipa. Szkoda.
Czyli jednak innowacyjne podejście do szkolenia - baza bez trenerów.
[quote='Marcepanowy' pid='1492196' dateline='1623407213']
No to Trener Palczewski w Lechu https://twitter.com/LechPoznan/status/1403296233813331970
[/quote]
Kompletnie się mu nie dziwię ze odszedł z tak śmiesznie zarządzającego klubu
Pewnie Palczewski byl przeciwny przesunieciu Hrosso na skrzydlo to musial odejsc. Swoja droga to praca ze Smutnym Mackiem moim zdaniem magnesem do zmiany miejsca pracy raczej nie jest wiec chyba kasa...
[quote='Ogar2002' pid='1492203' dateline='1623410133']
[quote='Marcepanowy' pid='1492196' dateline='1623407213']
[/quote]
Kompletnie się mu nie dziwię ze odszedł z tak śmiesznie zarządzającego klubu
[/quote]
A trafił do zarządzanego profesjonalnie? ;;)
Szkoda, że bramkarzy nie mamy. Z tych karakanów dużo więcej już nie wyciśnie.
przecież wg Pottera to jest dyletant bo był słabym bramkarzem a wiadomo, że trenerami bramkarzy są tylko znakomicie bramkarze. co on może ich nauczyć jak sam nie potrafi?
Stawiam że nastepcą Palczewskiego będzie Marcin C :D.
[quote='Antoine' pid='1492213' dateline='1623412033']
[/quote]
Albo pójdą jeszcze bardziej po kosztach i Kurdziel bedzie mial dwie fuchy na raz. Co do Palczewskiego, to on rozwinał się jako trener i dla niego jest to na pewno awans sportowy i finansowy.
Tak przy okazji Tabisz Out Tabisz Won Tabisz wypierdalaj stąd
[quote='Antoine' pid='1492213' dateline='1623412033']
[/quote]
Michal Peskovic dostanie ta posade.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)