Na razie są meile, tysiące meili...... a potem nie byliśmy klubem pierwszego wyboru
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Sir Pablo' pid='1441128' dateline='1595878610']
Na razie są meile, tysiące meili...... a potem nie byliśmy klubem pierwszego wyboru
[/quote]
Oby te najważniejsze nie poszły do spamu
Od Tabisza zawsze jest czytane.
Wg Filipiaka chcemy obrońcę (pewnie stopera), 6/8 i skrzydłowych.
Przed oczami wczoraj miałem jakiś "pierd" dziennikarski odnośnie - transferu z zespołu sąsiadki do nas. Ktoś coś wie? o kogo może chodzić? czy to totalna ściema?
Chyba błaszczykowski
ja coś słyszałem o Turgemanie...
Taaa Buksa :D żadne transfery od sąsiadki, wszystko pierdy
A czemu nie damy tych 400 tysięcy za tego Turgemana? Czy on się przypadkiem nie rozsypał?
Typ ma częściej kontuzje niż gra
ale w międzyczasie ładuje bramy aż miło
Ja bym Turgemana brał dla samego wkur.wienia zapchlonych, żeby im pokazać że dla nich kwoty nieosiągalne to dla Cracovii frytki. I rzeczywiście, trzeba oddać uczciwie, że jak już gra to strzela.
O to to. Kupimy se go za 400 i niech się leczy, siedzi na ławce albo gra w rezerwach. Jak ma się przydać na 2-3 mecze (może derby) to i tak sobie lekką ręką wydamy takie drobniaki. Podoba mi się taka wizja.
Jakby wpierdo...lił bramę na ubek arenie to samo to warte by było pół melona :) A potem wzmocnienie rezerw :d
[quote='Sir Pablo' pid='1441167' dateline='1595917034']
Chyba błaszczykowski
[/quote]
Ponoć ma się zajmować sprzedażą biletów, zawsze o tym marzył.
Ja bym wolał sprowadzić chłopaków młodych, Biegański z Tych środek pomocy, Sitek z Puszczy też przebojowy. Młyński moim zdaniem powinien być priorytetem, w Arce dawał rade to myślę że u Nas by jeszcze lepszy był. Nie zapomnijmy o Kanachu, który chyba wróci? z wypożyczenia, jemu też szanse bym dał, 32 mecze w I lidze. Wdowiak też tam był i wrócił do Nas i wiadomo jak to się skończyło dobrze
Słyszałem że psy ponoć robią/robili podchody pod Gola.
[quote='perkins007' pid='1441182' dateline='1595922062']
Jakby wpierdo...lił bramę na ubek arenie to samo to warte by było pół melona :) A potem wzmocnienie rezerw :d
[/quote]
Pewnie dać 400 tyś. ojro za gościa który właduje jedną bramkę w całym sezonie a potem będzie się leczył i grał w rezerwie. Nie ważne że zajmiemy w lidze 13 miejsce, ale najważniejsze, że derby wygramy.
I brałbym Niemczyckiego, bramkarza. NAC Breda, wypożyczony był do Puszczy gdzie naprawdę grał dobrze. Warto dodać że 2011-2014 grał u nas.
[quote='timez' pid='1441190' dateline='1595923806']
I brałbym Niemczyckiego, bramkarza. NAC Breda, wypożyczony był do Puszczy gdzie naprawdę grał dobrze. Warto dodać że 2011-2014 grał u nas.
[/quote]
Jak grał u nas to styknął się z korpo i w życiu już nie przyjdzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Arena, Niewidoczni (1), Goście (6)