Na razie są meile, tysiące meili...... a potem nie byliśmy klubem pierwszego wyboru
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Sir Pablo' pid='1441128' dateline='1595878610']
Na razie są meile, tysiące meili...... a potem nie byliśmy klubem pierwszego wyboru
[/quote]
Oby te najważniejsze nie poszły do spamu
Od Tabisza zawsze jest czytane.
Wg Filipiaka chcemy obrońcę (pewnie stopera), 6/8 i skrzydłowych.
Przed oczami wczoraj miałem jakiś "pierd" dziennikarski odnośnie - transferu z zespołu sąsiadki do nas. Ktoś coś wie? o kogo może chodzić? czy to totalna ściema?
Chyba błaszczykowski
ja coś słyszałem o Turgemanie...
Taaa Buksa :D żadne transfery od sąsiadki, wszystko pierdy
A czemu nie damy tych 400 tysięcy za tego Turgemana? Czy on się przypadkiem nie rozsypał?
Typ ma częściej kontuzje niż gra
ale w międzyczasie ładuje bramy aż miło
Ja bym Turgemana brał dla samego wkur.wienia zapchlonych, żeby im pokazać że dla nich kwoty nieosiągalne to dla Cracovii frytki. I rzeczywiście, trzeba oddać uczciwie, że jak już gra to strzela.
O to to. Kupimy se go za 400 i niech się leczy, siedzi na ławce albo gra w rezerwach. Jak ma się przydać na 2-3 mecze (może derby) to i tak sobie lekką ręką wydamy takie drobniaki. Podoba mi się taka wizja.
Jakby wpierdo...lił bramę na ubek arenie to samo to warte by było pół melona :) A potem wzmocnienie rezerw :d
[quote='Sir Pablo' pid='1441167' dateline='1595917034']
Chyba błaszczykowski
[/quote]
Ponoć ma się zajmować sprzedażą biletów, zawsze o tym marzył.
Ja bym wolał sprowadzić chłopaków młodych, Biegański z Tych środek pomocy, Sitek z Puszczy też przebojowy. Młyński moim zdaniem powinien być priorytetem, w Arce dawał rade to myślę że u Nas by jeszcze lepszy był. Nie zapomnijmy o Kanachu, który chyba wróci? z wypożyczenia, jemu też szanse bym dał, 32 mecze w I lidze. Wdowiak też tam był i wrócił do Nas i wiadomo jak to się skończyło dobrze
Słyszałem że psy ponoć robią/robili podchody pod Gola.
[quote='perkins007' pid='1441182' dateline='1595922062']
Jakby wpierdo...lił bramę na ubek arenie to samo to warte by było pół melona :) A potem wzmocnienie rezerw :d
[/quote]
Pewnie dać 400 tyś. ojro za gościa który właduje jedną bramkę w całym sezonie a potem będzie się leczył i grał w rezerwie. Nie ważne że zajmiemy w lidze 13 miejsce, ale najważniejsze, że derby wygramy.
I brałbym Niemczyckiego, bramkarza. NAC Breda, wypożyczony był do Puszczy gdzie naprawdę grał dobrze. Warto dodać że 2011-2014 grał u nas.
[quote='timez' pid='1441190' dateline='1595923806']
I brałbym Niemczyckiego, bramkarza. NAC Breda, wypożyczony był do Puszczy gdzie naprawdę grał dobrze. Warto dodać że 2011-2014 grał u nas.
[/quote]
Jak grał u nas to styknął się z korpo i w życiu już nie przyjdzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)