[quote='ancymon' pid='1416257' dateline='1579287967']
klubowy twitter już daje sygnały czyli klepnięta niespodzianka
[/quote]
Jakie? Ja tylko widzę swietny wpis o tym jakiego Thiago wybraliśmy :D
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
nigdy nie uwierzę, że dadzą 300k skoro mogą go mieć w lipcu za free.
na mistrzostwie zależy tylko nam, dla nich może być tylko mało znaczącym dodatkiem
Zależy wszystkim.taka nowość u nas.
[quote='squier strat' pid='1416259' dateline='1579288044']
nigdy nie uwierzę, że dadzą 300k skoro mogą go mieć w lipcu za free.
[b]na mistrzostwie zależy tylko nam[/b], dla nich może być tylko mało znaczącym dodatkiem
[/quote]
To trza jakieś sos_czos ( czy jakoś tam) zorganizować i kupić z pięciu naj-kotów
W przeciwnym wypadku, nam tak samo nie zależy ...
ja nie pchałem się na prezesa i właściciela, a to chyba zobowiązuje.
czy może nie?
Nigdzie się nie pchał a został zaproszony lub jakoś przekonany do zainwestowanie w Cracovię
Comarch by nie zginął bez inwestycji w Cracovię
Za to Cracovia by gniła w III lidze z 300 osobnikami na trybunach
Trochę szacunku dla sponsora który robi co może by było coraz lepiej.
A pomówienia,że mu nie zależy, są doprawdy nie na miejscu
[quote='squier strat' pid='1416264' dateline='1579289926']
czy może nie?
[/quote]
A masz się z czym pchać ?
[quote='janczer' pid='1416241' dateline='1579282386']
Czyli kocura nie ma, jest co najwyżej kiciuś :D
Chociaż zawsze lepszy Filemon niż Bonifacy :)
[/quote]
Koty szybko rosną;)
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1416264' dateline='1579289926']
czy może nie?
[/quote]
Doprawdy nie mam pojęcia do czego zobowiązuje "nie pchanie się" na prezesa i właściciela. Myślę, że jednak do niczego Cię to nie zobowiązuje.
Śmieszy mnie spisywanie na straty Thiago. Widziałem go w kilku meczach w tym sezonie na Polsacie Sport i powiem, że będę bardzo zdziwiony jeśli nie zaskoczy wszystkich in plus. Jest szybki zwrotny, ma niezły balans i kiwkę. Szuka gry, nie chowa się za plecami. Więcej powściągliwości proponuję, bo o ile rozumiem, że można być rozgoryczonym brakiem transferów graczy z imponującym cv, to pamiętajmy, że mówimy o lidze w której gwiazdami są 3 ligowi Hiszpanie ( w tym emeryt Angulo, proponuję spojrzeć w jego statsy przed Gornikiem). Swego czasu różnice w Widzewie robił murzynek z drugiej ligi maltańskiej(zapomniałem nazwiska).
Brakuje nam zawodników technicznych, którzy zrobiliby różnice 1 na 1, wychodzili do gry na jeden kontakt, takich, którzy dadzą alternatywę w takim meczaxh jak jesienne wyjazdy do Łodzi i Kielc.
Jakby go ogłosili do gts to byłby u nas płacz że oni potrafią wyciągnąć grajka z I ligi a my nie.
- Edytowany
Twitterowy Franek napisał, że to nie koniec wzmocnień w tym miesiącu :)
EDIT: Są duże szanse że to będzie Alvarez :)
Moim zdainem chodzi o kogoś niezależnie od Alvareza.
Polubił potem post Dangorki o tym, że Alvarez od lutego + dobry skrzydłowy będą dobrym okienkiem :)
[quote='Kamaz' pid='1416296' dateline='1579298190']
Polubił potem post Dangorki o tym, że Alvarez od lutego + dobry skrzydłowy będą dobrym okienkiem :)
[/quote]
Jak polubił, to już poważna sprawa.
Będzie tygrys.
Ja Wam mówię (piszę) kupujcie karnety póki są jeszcze wejściówki. Jak przeczytam potem płacz, że kolejki, że coś tam, to zabiję śmiechem na forum. Zbliża się zajebisty czas...
Ian popieram!;)
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Całe życie z wariatami
Kocham Was
Przejrzałem z ciekawości nasze kadry runda po rundzie.
Forum generalnie zgadza się, że powinniśmy mieć w polu dwóch przyzwoitych zawodników na każdą pozycję, co daje 20 zawodników z pola.
Od 15 lat gramy każdą rundę 14-16 zawodnikami + 2-3 minimalne ilości (jak Cecaric, Rubio czy Rakoczy teraz). I nie dlatego, że trener kogoś nie lubiał tylko nie miał kto więcej grać. Często nawet ci regularni grajkowie byli na poziomie Cecarica.
To może być pierwsza runda w której pod względem wyrównania kadry wejdziemy na wyższy poziom.
Dla ciekawych - najszerszą kadrę mieliśmy za Ulatowskiego.Ale to różnice na poziomie jednego zawodnika.
[quote='Trapez' pid='1416243' dateline='1579282823']
[quote='tom2ksc' pid='1416234' dateline='1579280998']
Jak co roku mydlenie oczu o transferach o dochodzi szrot ....
[/quote]
Jak cię ktoś nazwie ćwierćinteligentem tego forum ? - będzie ci miło ?
Wqu.rwiające jest takie jechanie po zawodnikach Cracovii...
Wyraź swoją opinie, ale nie obrażaj...
100% Popieram.
[/quote]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)