Ronan kocur ale chyba z Wolves więć nierealny
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='ian thorpe' pid='1388390' dateline='1562929030']
Transfer kreatywnego pomocnika, z dryblingiem jakim wczoraj czarowali czasem piłkarze DAC, z umiejętnościami uderzenia piłką z za pola karnego, potrzebny na wczoraj. Nie interesuje mnie za ile, czy wolny, czy z III ligi dowolnego kraju, musi być taki transfer
[/quote]
hokus pokus co na to focus ? ;)
Brać Cmelika i Kalmara z DAC :)
Kalmar do nas i kazdy zapomina o Javim ;) Ale 2 mln ojro troche sporo jak nasz rynek ale Janusz bogaty to go stac ;)
Kurcze a widzieliscie tych dwoch ciemnoskorych co weszli?? ale maja szybkosc i "balagan" w nodze tez calkiem poprawny ...
Nigeryjczyk na szczęście nie miał wiele okazji do zrobienia nam krzywdy, ale Czarny Człowiek siał popłoch w naszej obronie.
Wczoraj jak chwilę gadałem z Węgrami to sami byli w szoku, że Kalmara udało im się utrzymać tak długo, że zagra w dwumeczu z nami. Krzyczą sobie nierealną dla nas sumę za niego, ale zdecydowanie to najlepszy zawodnik DAC i bardzo ktoś taki by nam się przydał..
[quote='KamilloLce' pid='1388439' dateline='1562943454']
Wczoraj jak chwilę gadałem z Węgrami to sami byli w szoku, że Kalmara udało im się utrzymać tak długo, że zagra w dwumeczu z nami. Krzyczą sobie nierealną dla nas sumę za niego, ale zdecydowanie to najlepszy zawodnik DAC i bardzo ktoś taki by nam się przydał..
[/quote]
Brać Kalmara, nie stracimy finansowo, sportowo tylko zyskamy.
Jeżeli marzymy o dalszej karierze w LE, to faktycznie transfer do ataku wydaje się konieczny.
Ale Kalmar mnie nie przekonuje, ten jego strzał z wolnego był do d.upy, poza nieczystym strzałem na 1:1 nic nie pokazał, jak dla mnie, a gwiazdorzył strasznie. Myślę, że taki gość popsułby atmosferę w szatni w tydzień.
Czmelik już w polskiej lidze grał, nie byłoby żadnego kwasu, bo wie co i jak..
- Edytowany
Palermo zostalo zdegradowane. Co myslicie o Szyminskim i Murawskim?
[quote='docent' pid='1388441' dateline='1562943886']
Jeżeli marzymy o dalszej karierze w LE, to faktycznie transfer do ataku wydaje się konieczny.
Ale Kalmar mnie nie przekonuje, ten jego strzał z wolnego był do d.upy, poza nieczystym strzałem na 1:1 nic nie pokazał, jak dla mnie, a gwiazdorzył strasznie. Myślę, że taki gość popsułby atmosferę w szatni w tydzień.
Czmelik już w polskiej lidze grał, nie byłoby żadnego kwasu, bo wie co i jak..
[/quote]
Cmelik zagrał wczoraj bardzo dobre zawody. Kalmar gwiazdorzył, ale co jakby nie popsuł atmosfery w szatni? W ofensywie był najbardziej niebezpieczny. Brać obu :cool:. Wiem, fantastyka.
[quote='Myroo' pid='1388445' dateline='1562945160']
[/quote]
Średni gracze na pozycje, na których mamy lepszych.
Jak tutaj tyle gadania o Kalmarze, to naprawdę, jeżeli przejdziemy DAC, zastanowić się nad Świerczokiem. Jego klub odpada z LM, a w LE dla jednych i drugich jest to samo. Świerczok potrafi strzelić i nia ma o czym dyskutować; staty Kalmara to 9 goli w 37 meczach, 2 razy mniej niż JS w Zagłębiu. Cena za obu pewnie taka sama, przy czym Kalmar w Dunajskiej jest miejscową, węgierską gwiazdą, a JS w Razgradzie tylko jednym z najemników.
[quote='docent' pid='1388450' dateline='1562946231']
[/quote]
Średni gracze na pozycje, na których mamy lepszych.
Jak tutaj tyle gadania o Kalmarze, to naprawdę, jeżeli przejdziemy DAC, zastanowić się nad Świerczokiem. Jego klub odpada z LM, a w LE dla jednych i drugich jest to samo. Świerczok potrafi strzelić i nia ma o czym dyskutować; staty Kalmara to 9 goli w 37 meczach, 2 razy mniej niż JS w Zagłębiu. Cena za obu pewnie taka sama, przy czym Kalmar w Dunajskiej jest miejscową, węgierską gwiazdą, a JS w Razgradzie tylko jednym z najemników.
[/quote]
Świerczok to jest napastnik... Natomiast Kalmar to ofensywny pomocnik bądź skrzydłowy na tych pozycjach gra się zupełnie inaczej i na tej pozycji rozlicza się piłkarza za zupełnie coś innego niż bramki.
Ale my do sukcesu w LE potrzebujemy właśnie napastnika i skrzydłowego (np. Czmelik). W środku jest wciąż Budziński, wczoraj tylko i aż w 18. Zobaczymy jak się zakończy sprawa z Vestenickim i Mihalikiem, gdyby jakimś cudem doszło do wkomponowania ich w drużynę, pewnie nikt już nie dojdzie.
Myślę, że Filipiak chce jakiegoś sukcesu w LE, ale za "rozsądne" pieniądze. To może oznaczać, że się przeliczy, no ale pozostaje walka o MP.
A to nie jest tak, że w jednym sezonie można grać w pucharach tylko w jednym klubie?
Docencie, mam prośbę, daj spokój z tym Budzińskim. Gość nie zagrał dobrego meczu od 2-3 lat, wyróżniał się tylko wtedy, gdy Cracovia grała beznadziejnie. Przy tym zawsze oceniałem go bardziej jako pozycja 8 niż 10, ale to już kwestia mojej oceny.
Budziński mógłby być wzmocnieniem 2-ligowej Cracovii, a nie europejskiej Cracovii.
[quote='jarkos_' pid='1388457' dateline='1562947527']
Docencie, mam prośbę, daj spokój z tym Budzińskim. Gość nie zagrał dobrego meczu od 2-3 lat, wyróżniał się tylko wtedy, gdy Cracovia grała beznadziejnie. Przy tym zawsze oceniałem go bardziej jako pozycja 8 niż 10, ale to już kwestia mojej oceny.
Budziński mógłby być wzmocnieniem 2-ligowej Cracovii, a nie europejskiej Cracovii.
[/quote]
Budziński złapał formę dopiero w okresie przygotowawczym do 2 rundy, grał znakomicie w sparingach i w meczu z Piastem (akurat z MP), później niestety kontuzja:( Ale potencjał do dobrej gry dalej ma, Probierz chce na niego stawiać.
Z tym Kalmarem śmieszna sprawa: sprawdziłem statystyki Mihalika i Vestenickiego... w tej samej lidze... wszyscy mają podobne, z tym że Mihalik więcej asyst. ZA żadnego nie trzeba płacić, bo obaj po prawdzie przepłaceni. Ale są nasi i Filipiak pewnie będzie chciał sprawdzić, czy da się ich zresetować. Obaj na deficytowe w tej chwili pozycje, Mihalik może nawet zagrać jako rozgrywający.
tutaj jest tylko potrzebny bramkostrzelny napastnik i nic więcej. Lopes idealnie by swoim stylem wpasował na "napatnika dogrywającego". Tylko to musiałby być kocur naprawde.
[/quote]
Szyminski jest ŚO, wiec nam niepotrzebny. No chyba ze odejdzie 2 ŚO (Helik/Datković/Dytjatev)
Murawski - jak najbardziej. Za Dąbrowskiego
na pogłoskach transfmarketu pojawiło się Nasze zainteresowanie Adrianem Cieślewiczem, czy ktoś coś może więcej powiedzieć?
- Edytowany
Pierdem pewnie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)