Jaka pozycja?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Cracovia RCJ' pid='1363933' dateline='1550487239']
Jaka pozycja?
[/quote]
Powoli.I tak już za dużo napisałem :)
Trochę się dziwię, że po wczorajszym meczu nie pojawił się post typu:
"Obawiam się, że dzisiejszy wynik zamyka nam drogę do konkretnych wzmocnień zespołu"
Jeśli faktycznie zagra to go zobaczymy i ocenimy co to a ptica . ;)
Rocznik 2000 albo 2001 (skrzydło prawdopodobnie)
Co z tym testowanym holendrem?
Jaki znowu testowany Holender ? [emoji16]
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Focus pisal ze w sparingu z gwarkiem mial wystapic taki ktos :)
To ma być młodszy brat Van der Biezena ;)
Zagrał?
W sparingu zagrał zawodnik testowany, więc prawdopodobnie był to ten sam, o którym mówił focus.
A rozpoznał ktoś na transmisji tego testowanego i jest w stanie ocenić jak grał ? :)
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Oglądałem dzisiaj transmisję spotkania z Probierzem przed meczem z Jagiellonią. Podobno są chętni na kupno paru naszych piłkarzy. Forma jest, więc pewno po rundzie zacznie się jakieś szaleństwo transferowe.
Jak położą taką kase jak za Piątka to niech biorą .Nie musimy sprzedawać i jak mamy być mocni sportowo to nie powinniśmy (poza ofertami z gatunku nie do odrzucenia )
W każdej plotce jest cos z prawdy - jeśli jest zainteresowanie naszymi grajkami to już trzeba się rozglądać za ewentualnymi zastępcami , już aby później nie obudzić się z ręką w nocniku tak jak w lecie ubiegłego roku .
Ale to nie jest plotka, tylko tak powiedział Probierz na konferencji. I dodał, że gdyby trafiła się okazja, to się jeszcze wzmocnimy; ale że generalnie chce ustabilizować skład na dłuższy czas.
[emoji776]Korona Kielce i Cracovia mają zabiegać o Serba - Aleksandara Bjelicę z belgijskiego KV Oostende. Uniwersalny lewonożny 25-latek posiada również paszport holenderski.
Janekx89
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Edytowany
Na 7 sezonow grania ma 137 meczow ligowych...nie za duzo... 14 goli i 7 asyst...
dwa lata wstecz i zeszly sezon... 24 i 25 meczow rozegranych... w tym 8 ...takze poprawnie :) wczesniej jakies slabsze...
Lewa noga...goracy towar :) czyzby juz sie szykowali na odejscie Siplaka po sezonie??
Mam czute ze pojdzie do Bundesligi :) oczywiscie Siplak :)
Informacje potwierdza www.90minut.pl a tu o zawodniku wg. transfermarktu :
https://www.transfermarkt.pl/aleksandar-bjelica/profil/spieler/273004
Wincyj zagranicznych, wincyj.. Bądźmy juropejscy.
Tylko Polacy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
kpriv, Goście (2)