[quote='octop' pid='1322083' dateline='1529953475']
A tego Serafina zakontraktowaliśmy czy nie, bo zdążył już gola w sparingu strzelić pojechał na obóz a informacji jak nie było tak nie ma
[/quote]
[color=#14171a][size=small][font="Segoe UI",Arial,sans-serif]Jakub Serafin na obozie w Słowenii zostanie prawdopodobnie graczem Cracovii, cena to około 300k złotych+procent od kolejnej sprzedaży.[/font][/size][/color]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
a w kadrze obozowej na ćwierkaczu nie widać żadnego brazylejro
Jeszcze ma dojechać na obóz pomocnik .
[quote='focus' pid='1322155' dateline='1530005016']
[/quote]
Brazyliano, czy ktoś nowy?
Najlpeije ktoś do gry od razu . Zenjov i Culina zostali w na ten monent w zasiadzie . Ewentualnie Javi nie na 9 tylko na lewe skrzydło pójdzie a na środku budzik
[quote='obiektywny92' pid='1322157' dateline='1530005414']
[quote='focus' pid='1322155' dateline='1530005016']
[/quote]
Brazyliano, czy ktoś nowy?
[/quote]Pojawi się jeszcze w tym tygodniu czy raczej później ?
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Pomocnik ma dojechać na obóz, ale kto wie, może to chodzi o obóz w przyszłym roku? ;;) A tak na serio, to póki co okienko jak można już przywyknąć nie powala. Niby jakieś ruchy są, ale czy wystarczające? Wątpię. Boję się, że zespół będzie wypalony po ubiegłym roku i bez realnych wzmocnień czeka nas walka o 14miejsce, ale właściwie to nic nowego.
Juliusz Gorzeń z drużyny juniorów @MKSCracoviaSSA przebywa na testach w drużynie @Gornik_Leczna.
z tt
footballmanager
@footballm18
[quote='Matthias89' pid='1322260' dateline='1530078110']
Pomocnik ma dojechać na obóz, ale kto wie, może to chodzi o obóz w przyszłym roku? ;;) A tak na serio, to póki co okienko jak można już przywyknąć nie powala. Niby jakieś ruchy są, ale czy wystarczające? Wątpię. Boję się, że zespół będzie wypalony po ubiegłym roku i bez realnych wzmocnień czeka nas walka o 14miejsce, ale właściwie to nic nowego.
[/quote]
Wypluj tą cyfrę 14-e jest spadkowe :s
- Edytowany
[quote='Khalid' pid='1322264' dateline='1530084023']
Wypluj tą cyfrę 14-e jest spadkowe
[/quote]
?????????????????????
To baraże od tego roku, czy od następnego? Bo już się pogubiłem.
[quote='leszeczek' pid='1322272' dateline='1530085645']
[quote='Khalid' pid='1322264' dateline='1530084023']
Wypluj tą cyfrę 14-e jest spadkowe
[/quote]
?????????????????????
[/quote]
Od tego sezonu bodajże spadają 3 zespoły :P
To 3 spadają i 5 awansuje? Chyba nie.
Przechodzimy na te 18 zespołów czy nie? Ja już cały głupi jestem.
Póki co tabelka na 90minut pokolorowana po staremu.
- Edytowany
Zostaje 16 zespołów, 14miejsce barażowe.
Asmir Suljic - brać . Policzek dla sąsiadki i cieakwwa opcja na skrzydło .
- Edytowany
[quote='Seprioth' pid='1322287' dateline='1530091050']
Zostaje 16 zespołów, 14miejsce barażowe.
[/quote]
Dzięki za zwrócenie uwagi, bo już się pogubiłem.
Ale tutaj: ( https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa/ekstraklasa-system-rozgrywek-w-najblizszych-latach-nie-zostanie-zmieniony/0kchr1l ) jest napisane, że 14 miejsce to bezpośredni spadek. Baraże tylko w I lidze. Czy ostatecznie przyjęli coś innego?
[quote='leszeczek' pid='1322291' dateline='1530092599']
Dzięki za zwrócenie uwagi, bo już się pogubiłem.
Ale tutaj: ( https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa/ekstraklasa-system-rozgrywek-w-najblizszych-latach-nie-zostanie-zmieniony/0kchr1l ) jest napisane, że 14 miejsce to bezpośredni spadek. Baraże tylko w I lidze. Czy ostatecznie przyjęli coś innego?
[/quote]
Teraz to i ja się pogubiłem :D :D
Na szczęście nas to nie dotyczy, bo my przecież będziemy w górnej ósemce ;)
Może to na takiej zasadzie jak w Anglii, z PL lecą 3 zespoły, z Championship 2 awansują bezpośrednio, a zespoły z miejsc 3-6 grają play offy o ostatnie dające awans miejsce ;)
- Edytowany
To w tym roku nasze ulubione 14miejsce leci? Uuu, to niedobrze, w takim razie cofam swoje słowa. Obawiam się, że w przyszłym sezonie powalczymy o 13miejsce :)
Z tego co teraz czytam, to wynika tak jak piszecie, że przyjmujemy system z ligi angielskiej. 3zespóły (14-16) lecą bezpośrednio, awansują bezpośrednio 1 i 2, a o trzecie miejsce będzie baraż między 3-6miejscem. W sumie może to i ciekawe, szczególnie rozgrywki 1ligi mogą zyskać, ale czy przy tak małej liczebnie lidze jak nasza - 16drużyn, ma to sens, to nie wiem. Według mnie trzeba było powiększyć ligę do 18, choć z innej strony, powiększając ligę, to poziom pewnie jeszcze bardziej by spadł, choć może się to wydawać niemożliwe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)