Panowie, Deleu odszedł już raz z Cracovii i póki co drugi raz nie odejdzie więc doniesienia o jego rozmowach z nowym klubem wklejajcie w dalszych losach naszych byłych.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Wie ktos cos na temat rozmow z Palanca? W kontekscie odejscia mihalika
To miała być tajemnica z tym Palancą , faktycznie jest coś na rzeczy . JT75 potwierdzi ?
D. Kurowski : Grzegorz Sandomierski przeniesie się do CSKA Sofia. Aktualnie przechodzi badania, jeśli wszystko bedzie dobrze podpisze kontrakt 1+1.
[quote='Vola1906' pid='1304068' dateline='1518471038']
[quote='squier strat' pid='1304034' dateline='1518458588']
No od Vola1906, czasami ciekawie pisze, ale wszystkie informacje transferowe to zwykle pierdy.
Mam wrażenie, ze za cel obrał sobie wprowadzanie w błąd pismaków
[/quote]
No to prawda, taki mam przewaznie cel, aczkolwiek po meczu na instagramie denissa , ktory dodal zdjecie z javim pojawil sie komentarz w j.ang dodany przez niego najpierw ze 2 jego przyjaciol na jednym zdjeciu, a pozniej 2 o tym ze niebawem razem w jednej druzynie i ten drugi szybko zniknal - chcialem zrobic screena po chwili jak sie skapnalem ze moze chodzic o transfer, ale niestety nie zdazylem. Wiec mysle ze 50/50
[/quote]
Ale o kim mowa?
Dziwi mnie ze takie nazwiska jak Palanca padaja w kontekscie slow MP o tym ze zegna sie z tymi ktorzy nie rokuja zadnego postepu a zostawia tych ktorzy moga I chca zrobic przy nim skok jakosciowy. 30 letni Palanca do takich nalezy?
[quote='MakuKSC' pid='1304480' dateline='1518792033']
Dziwi mnie ze takie nazwiska jak Palanca padaja w kontekscie slow MP o tym ze zegna sie z tymi ktorzy nie rokuja zadnego postepu a zostawia tych ktorzy moga I chca zrobic przy nim skok jakosciowy. 30 letni Palanca do takich nalezy?
[/quote]
Przy takim zawodniku wielu naszych młodych może się rozwinąć...
Bez przesady, nie robmy z niego Eduardo. Solidny zawodnik ale u zmierzchu kariery.
- Edytowany
[quote='morata' pid='1304465' dateline='1518775195']
To miała być tajemnica z tym Palancą , faktycznie jest coś na rzeczy . JT75 potwierdzi ?
[/quote]
Potwierdzam kierunek hiszpański ze względu na naszego Hernandeza ale to nie Palanca. Dzięki że mnie zapytałeś. Teraz czekam na kontre s start ?
Ps. Caly czas licze na Wolskiego.
Palanca to żadne wzmocnienie szkoda aby zajmował miejsce młodym wilczkom
[quote='jt75' pid='1304491' dateline='1518798622']
[/quote]
Potwierdzam kierunek hiszpański ze względu na naszego Hernandeza ale to nie Palanca. Dzięki że mnie zapytałeś. Teraz czekam na kontre s start ?
[/quote]
No to Alex Fernandez :) hehheszki jednak to prawda! Ou ye :)
Vola przestań puszczać te pierdy, bo niektórzy dają się nabierać.
Trolla nie liczę, ale jemu tez dajesz pożywkę
[quote='squier strat' pid='1304503' dateline='1518806455']
Vola przestań puszczać te pierdy, bo niektórzy dają się nabierać.
Trolla nie liczę, ale jemu tez dajesz pożywkę
[/quote]
Ok to biore espumisan :)
Może Milik? Na razie ława we Włoszech a na mistrzostwa chyba chce jechać.
Btw. Co z Kapustką? Grywa coś w tych Niemczech?
Kapi wróć
Niestety, ale to nie nasza półka. Możemy liczyć co najwyżej na jakąś 2-3 ligę hiszpańską.
[quote='kaleb' pid='1304537' dateline='1518862921']
Niestety, ale to nie nasza półka. Możemy liczyć co najwyżej na jakąś 2-3 ligę hiszpańską.
[/quote]
Tam też można znaleźć przekota , czego przykłady aktualnie grają w EK .
[quote='jt75' pid='1304491' dateline='1518798622']
[/quote]
[/quote]
[color=#ffffff][size=large][font=Roboto, arial, sans-serif]Dani Quintana has a contract with the club until June, it is possible that he will change the club now. the player's agent does not hide that he has 2 offers from Poland.[/font][/size][/color]
Jakub wez no przetlumacz forumowiczom :)
Oczywiście, że można znaleźć przekota, ale trzeba się przyłożyć do poszukiwań ;)
Ja uwazam ze kadra domknieta na ten sezon... nie ma potrzeby szukania na sile...chyba ze sie trafi ktos kto wskauje do skladu z prosto z lotniska i robi roznice sam...a tacy kosztuja sporo....a kuba nie lubi przeplacac...tym bardziej po Mihaliku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Polan77, Goście (2)