Panowie, Deleu odszedł już raz z Cracovii i póki co drugi raz nie odejdzie więc doniesienia o jego rozmowach z nowym klubem wklejajcie w dalszych losach naszych byłych.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Wie ktos cos na temat rozmow z Palanca? W kontekscie odejscia mihalika
To miała być tajemnica z tym Palancą , faktycznie jest coś na rzeczy . JT75 potwierdzi ?
D. Kurowski : Grzegorz Sandomierski przeniesie się do CSKA Sofia. Aktualnie przechodzi badania, jeśli wszystko bedzie dobrze podpisze kontrakt 1+1.
[quote='Vola1906' pid='1304068' dateline='1518471038']
[quote='squier strat' pid='1304034' dateline='1518458588']
No od Vola1906, czasami ciekawie pisze, ale wszystkie informacje transferowe to zwykle pierdy.
Mam wrażenie, ze za cel obrał sobie wprowadzanie w błąd pismaków
[/quote]
No to prawda, taki mam przewaznie cel, aczkolwiek po meczu na instagramie denissa , ktory dodal zdjecie z javim pojawil sie komentarz w j.ang dodany przez niego najpierw ze 2 jego przyjaciol na jednym zdjeciu, a pozniej 2 o tym ze niebawem razem w jednej druzynie i ten drugi szybko zniknal - chcialem zrobic screena po chwili jak sie skapnalem ze moze chodzic o transfer, ale niestety nie zdazylem. Wiec mysle ze 50/50
[/quote]
Ale o kim mowa?
Dziwi mnie ze takie nazwiska jak Palanca padaja w kontekscie slow MP o tym ze zegna sie z tymi ktorzy nie rokuja zadnego postepu a zostawia tych ktorzy moga I chca zrobic przy nim skok jakosciowy. 30 letni Palanca do takich nalezy?
[quote='MakuKSC' pid='1304480' dateline='1518792033']
Dziwi mnie ze takie nazwiska jak Palanca padaja w kontekscie slow MP o tym ze zegna sie z tymi ktorzy nie rokuja zadnego postepu a zostawia tych ktorzy moga I chca zrobic przy nim skok jakosciowy. 30 letni Palanca do takich nalezy?
[/quote]
Przy takim zawodniku wielu naszych młodych może się rozwinąć...
Bez przesady, nie robmy z niego Eduardo. Solidny zawodnik ale u zmierzchu kariery.
- Edytowany
[quote='morata' pid='1304465' dateline='1518775195']
To miała być tajemnica z tym Palancą , faktycznie jest coś na rzeczy . JT75 potwierdzi ?
[/quote]
Potwierdzam kierunek hiszpański ze względu na naszego Hernandeza ale to nie Palanca. Dzięki że mnie zapytałeś. Teraz czekam na kontre s start ?
Ps. Caly czas licze na Wolskiego.
Palanca to żadne wzmocnienie szkoda aby zajmował miejsce młodym wilczkom
[quote='jt75' pid='1304491' dateline='1518798622']
[/quote]
Potwierdzam kierunek hiszpański ze względu na naszego Hernandeza ale to nie Palanca. Dzięki że mnie zapytałeś. Teraz czekam na kontre s start ?
[/quote]
No to Alex Fernandez :) hehheszki jednak to prawda! Ou ye :)
Vola przestań puszczać te pierdy, bo niektórzy dają się nabierać.
Trolla nie liczę, ale jemu tez dajesz pożywkę
[quote='squier strat' pid='1304503' dateline='1518806455']
Vola przestań puszczać te pierdy, bo niektórzy dają się nabierać.
Trolla nie liczę, ale jemu tez dajesz pożywkę
[/quote]
Ok to biore espumisan :)
Może Milik? Na razie ława we Włoszech a na mistrzostwa chyba chce jechać.
Btw. Co z Kapustką? Grywa coś w tych Niemczech?
Kapi wróć
Niestety, ale to nie nasza półka. Możemy liczyć co najwyżej na jakąś 2-3 ligę hiszpańską.
[quote='kaleb' pid='1304537' dateline='1518862921']
Niestety, ale to nie nasza półka. Możemy liczyć co najwyżej na jakąś 2-3 ligę hiszpańską.
[/quote]
Tam też można znaleźć przekota , czego przykłady aktualnie grają w EK .
[quote='jt75' pid='1304491' dateline='1518798622']
[/quote]
[/quote]
[color=#ffffff][size=large][font=Roboto, arial, sans-serif]Dani Quintana has a contract with the club until June, it is possible that he will change the club now. the player's agent does not hide that he has 2 offers from Poland.[/font][/size][/color]
Jakub wez no przetlumacz forumowiczom :)
Oczywiście, że można znaleźć przekota, ale trzeba się przyłożyć do poszukiwań ;)
Ja uwazam ze kadra domknieta na ten sezon... nie ma potrzeby szukania na sile...chyba ze sie trafi ktos kto wskauje do skladu z prosto z lotniska i robi roznice sam...a tacy kosztuja sporo....a kuba nie lubi przeplacac...tym bardziej po Mihaliku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)