Tylko czy Miro Antoniemu, po linii narodowościowej będzie podawał piłkę podczas gry ;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
https://zapodaj.net/a6040c9815090.jpg.html Panowie nie wiem jak u was ale u mnie juz sie odbudował :D
Filmik pokazuje, że gość potrafi strzelić a piłka się go słucha . Reszta komentarza po obejrzeniu na żywo jeśli do nas trafi .
[quote='hank' pid='1299016' dateline='1515753176']
Filmik pokazuje, że gość potrafi strzelić a piłka się go słucha . Reszta komentarza po obejrzeniu na żywo jeśli do nas trafi .
[/quote]
Dokładnie. Poczekajmy na wyniki badań.
Transfer można oceniać dopiero po kilku meczach. A tu na forum odrazu każdego skreślają.
Na razie możemy sobie gdybać , zawodnik jeszcze nie jest w Cracovii . Kiedy będzie nasz to , czy jest od razu do gry, w jakim stopniu przygotowania , czy wkomponuje się w drużynę i chyba najważniejsze - czy umiejętności pokrywają się z reklamą ?
Jako kibic zawsze mam nadzieję, że ten transfer / jeśli dojdzie do skutku / będzie wzmocnieniem drużyny a szanse . Wszyscy mają równe i nikogo nie skreślę po jednym czy dwu meczach .
[quote='kscpeter' pid='1299023' dateline='1515754167']
Transfer można oceniać dopiero po kilku meczach. A tu na forum odrazu każdego skreślają.
[/quote]
Dlaczego od razu skreślają ? Chodzi o to, że dla klubu walczącego w lidze o miejsca 12-14 to zawodnik w sam raz. A i Kubusiowi coś pewnie kolejny raz skapnie.
- Edytowany
Wolskiego brać w ciemno !!!
Zresztą co ja się łudzę......
Deniss już u Doktora tylko żeby jaka grypa nie wyskoczyła :)
No a ten Culina przeszedł te testy w końcu czy nie?
Kanacha raczej out czyt. To samo co z kondziorem w jagielonii.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/nie-przedluzy-kontraktu-nie-bedzie-w-pierwszej-druzynie-czy-cracovia-gra-fair_23770.html
[quote='Sehtan' pid='1299064' dateline='1515766980']
No a ten Culina przeszedł te testy w końcu czy nie?
[/quote]
Najważniejszy test to zawsze ten na końcu ....u Docenta Jakuba ! ::) :) :)
[quote='Vola1906' pid='1299065' dateline='1515767029']
Kanacha raczej out czyt. To samo co z kondziorem w jagielonii.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/nie-przedluzy-kontraktu-nie-bedzie-w-pierwszej-druzynie-czy-cracovia-gra-fair_23770.html
[/quote]
Czyli jak mu się skończy kontrakt, to za darmo weźmie go każdy kto widzi w nim piłkarza, a podobno jest dobrym materiałem. To jest dopiero majstersztyk księgowego.
No i jest oficjalnie Culina! Czekamy na Rakelsa
Witaj - powodzenia . Bądź lepszym niż połamany emeryzt z Ległej bo inaczej forum zje Cię żywcem :D:D:D
A na poważnie. Cieszę się. !!! Wszystkiego dobrego
Witojcie, hej!
Rakels zaklepany ! [WHITE SMILING FACE]
[quote='jurassic' pid='1299089' dateline='1515773295']
Rakels zaklepany ! [WHITE SMILING FACE]
[/quote]
Od miesiąca jest zaklepany :)
Skąd ta informacja? Kto go zaklepał? Żeby się nie okazało, że tylko poklepał...
Siemion wrzucił zdjęcie z Rakelsem, chyba daje nam sygnał hehe :D
podaj linka do jego twittera
Na FB Siemion u siebie wrzucil jako profilowe...
Sorry za ten temat nie doczytałem że to testy i podjarka wzięła górę
- Edytowany
[img=768x576]https://pbs.twimg.com/media/DTXKoULX0AAn6BD.jpg:large[/img]
Tester :)
Skrzydła już obsadzone . Został napastnik , obrońca i środkowy ofensywny .
Typuje Heberta z piasta do obrony , ale nie jest to sprawdzona informacja.
To aktualne zdjęcie? Na zadowolonego to on nie wygląda ;]
Może zmęczony po pierwszej nocy w Krakowie od dłuższego czasu ;)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1531609840228250&id=320197498036163
Jego mina i mowa ciała mówią, że było srodze :)
Sheridan widziany w jednym ze sklepów w Krakowie!!! Pewne info!
Na jakie pozycje Treneiro szuka jeszcze zawodników?
Napastnik, środkowy pomocnik, środkowy obronca.
No do spadnięcia z krzesła to jeszcze muszę wypić 2 x 0,7.
Na ćwierkaczu informują, że Steblecki bliski wypożyczenia do Chojniczanki Chojnice.
[quote='sterby' pid='1299179' dateline='1515826913']
No do spadnięcia z krzesła to jeszcze muszę wypić 2 x 0,7.
[/quote]
Z Denissem?
Deniss ruska krew wykończył by go wcześniej :)
Pozwole sobie wyglosic niepopularna opinie, moje postrzeganie Rakelsa zmienila kiedys dyskusja ze znajomym, ktory smial uzyc slow "Rakels jest slaby, mial runde zycia, potem juz nic z niego nie bedzie". Bylo to w czasach swietnosci Denissa i poczulem sie osobiscie urazony, wiec wdalem sie w utarczki slowne, jednak pozniej na chlodno zaczalem analizowac jego gre, a szczegolnie jego bramki i o dziwo powoli ta opinia w moich oczach stala sie bardzo sluszna. Jakby nie patrzec, czas troche to potwierdzil, wiem,ze argumentem obrony moze byc kontuzja(to nigdy nie pomaga), ale jednak bramki Rakelsa oprocz pieknych jak ta w Gliwicach, waznych jak ta w derbach, byly tez czesto zwyklym dobijaniem do pustaka(od razu mowie,ze to tez jest umiejetnosc napastnika,zeby znalezc sie w odpowiednim miejscu) lub strzalami, przy ktorych bramkarz zachowywal sie jak junior(np bramka z Lechem). Na jego obrone pozostaje fakt,ze bardzo inteligentnie potrafil utrzymac sie przy pilce tylem do bramki(syndrom Abbota), zdecydowanie lepiej przyjmowal pilke(inaczej niz Piatek), pracowal ostro na boisku, byl wszedobylski. Nie chce powiedziec,ze jest zawodnikiem slabym, ale mam obawy,ze mial swoje piec minut, trafilo sie to u nas, dlatego jest przez Pasiakow bardzo dobrze wspominany i witany jak zbawca. Ja podchodze do tego ewentualnego transferu z dystansem, jesli wzniesie sie na wyzyny, to bedzie z niego pozytek, ale bynajmniej nie spadam z krzesla. Gdyby rzeczywiscie byl zawodnikiem nietuzinkowym, poradzilby sobie w Lechu.
- Edytowany
[quote='MakuKSC' pid='1299192' dateline='1515835647']
Pozwole sobie wyglosic niepopularna opinie, moje postrzeganie Rakelsa zmienila kiedys dyskusja ze znajomym, ktory smial uzyc slow "Rakels jest slaby, mial runde zycia, potem juz nic z niego nie bedzie". Bylo to w czasach swietnosci Denissa i poczulem sie osobiscie urazony, wiec wdalem sie w utarczki slowne, jednak pozniej na chlodno zaczalem analizowac jego gre, a szczegolnie jego bramki i o dziwo powoli ta opinia w moich oczach stala sie bardzo sluszna. Jakby nie patrzec, czas troche to potwierdzil, wiem,ze argumentem obrony moze byc kontuzja(to nigdy nie pomaga), ale jednak bramki Rakelsa oprocz pieknych jak ta w Gliwicach, waznych jak ta w derbach, byly tez czesto zwyklym dobijaniem do pustaka(od razu mowie,ze to tez jest umiejetnosc napastnika,zeby znalezc sie w odpowiednim miejscu) lub strzalami, przy ktorych bramkarz zachowywal sie jak junior(np bramka z Lechem). [b]Na jego obrone pozostaje fakt,ze bardzo inteligentnie potrafil utrzymac sie przy pilce tylem do bramki(syndrom Abbota), zdecydowanie lepiej przyjmowal pilke(inaczej niz Piatek), pracowal ostro na boisku, byl wszedobylski.[/b] Nie chce powiedziec,ze jest zawodnikiem slabym, ale mam obawy,ze mial swoje piec minut, trafilo sie to u nas, dlatego jest przez Pasiakow bardzo dobrze wspominany i witany jak zbawca. Ja podchodze do tego ewentualnego transferu z dystansem, jesli wzniesie sie na wyzyny, to bedzie z niego pozytek, ale bynajmniej nie spadam z krzesla. Gdyby rzeczywiscie byl zawodnikiem nietuzinkowym, poradzilby sobie w Lechu.
[/quote]
I to jest argument (oraz moja osobista opinia), ze taki zawodnik powinien grać w napadzie, a nie na boku/skrzydle. W ustawieniu 4-4-2
Deniss właśnie u nas za Podolińskiego stał się "ŚN typu Abbott", (przez co wiele razy byłem wyszydzany), a teraz jest naszym ulubieńcem.
Według mnie nie musi strzelać bramek, wystarczy jak będzie ciężko harował, a laury zbierał Piątek
PS. Skoro szukamy jeszcze skrzydłowego i OP, to może warto zastanowić się nad Haraslinem z lechii?. Pamiętam, co gość robił z Malarczykiem. Jest po kontuzji, a wcześniej znalazł sie na celowniku m.in. Romy. Z Vestenicky'm mogliby stworzyć drugi ofensywny duet. ( :P )
Haraslina domagam się od dwóch lat. Czekam
[quote='SaNtO' pid='1299202' dateline='1515841618']
Haraslina domagam się od dwóch lat. Czekam
[/quote]
Finansowo nierealne w naszych warunkach, na bank pralnia liczy na duzy zarobek na nim, polecial na oboz i beda go chcieli przywrocic do grania.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
cypiol, Goście (1)