na Marsa lecisz?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Do Genewy na zaproszenie generała. Musi sie pilnować by go nieobczail z forum. ;)
[quote='KamilloLce' pid='1274468' dateline='1503926097']
focus coś nic nie pisze w tym temacie od dłuższego czasu. To zły zwiastun.
[/quote]
albo dobry , transfery lubią ciszę . Żeby była realna szansa na pierwszą 8 to potrzebne 3 konkretne nazwiska, w co wątpię po kursie jaki obrał klub i trener . Uważam że czeka nas walka o spadek zakonczona porażką .
będzie bomba transferowa 31sierpnia? :D
[quote='darkos7' pid='1274585' dateline='1503990762']
[/quote]
Pewnie bedzie:-)
Ale nie u nas.
[quote='darkos7' pid='1274585' dateline='1503990762']
[/quote]
Patrząc na to co się dzieje to najszybciej chyba w wątku "[url=http://cracovia.krakow.pl/temat-transfery-odchodza-z-klubu-konkretne-informacje-doniesienia-prasy]TRANSFERY (odchodzą z klubu)" :P [/url]
Jeśli nie będzie żadnych transferów, to ciekawe, jak to wytłumaczy trener, domagający się wzmocnień już jakiś czas temu.
Kruszyna wklejal szablon, tak to wytlumaczy
[quote='morata' pid='1274559' dateline='1503957060']
Uważam że czeka nas walka o spadek zakonczona porażką .
[/quote]
Też mam nadzieję że ją przegramy.
Cracovia ćwiczy na własnych obiektach? Probierz jest czy poleciał gdzieś samolotem?
Już się niemogę doczekać kolejnego transferu :D
[quote='focus' pid='1274650' dateline='1504007650']
[/quote]
Nareszcie :)
Tylko jednego?
Do środka pola, czy skrzydłowy? :D
Bramkarz
ja się w ogóle nie elektryzuje. mamy super skład więc każdy kolejny ewentualny to tylko moje rosnące oczekiwania. z tym składem już powinna być conajmniej walka o puchary do ostatniej kolejki a przy okazji ewentualnego wzmocnienia jeszcze kimś klasowym no to wiadomo
Olkowski jest do wzięcia chyba? Mam nadzieję, że to nie on bo PO akurat mamy eleganckie
[quote='rozrabiaka' pid='1274656' dateline='1504009337']
Bramkarz
[/quote]
4? A 10 ani jednej :(
Malarczyk?
Sandomierski?
Michalik?
jest co zgadywać
[quote='focus' pid='1274650' dateline='1504007650']
[/quote]
Ptaki ćwierkają że ktoś się oBudził.....
Oby :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)