Janekx89 napisał na twitterze w odpowiedzi na zapytanie czy będzie coś w Cracovii w najbliższym czasie? " Będzie obrońca Ukrainiec raczej, za Golle trzeba zapłacić 250tys€ i chętnych na taką kwotę brak."
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ukrainiec oczywiście za darmo :-)
Może znajdą jakiegoś w urzędzie pracy :v
Sam już nie wiem jak oceniać transfery Probierza, albo jest wielkim magiem z szatańską wizją zespołu chcących dla niego "umierać" piłkarzy, albo zwykłym hochsztaplerem...
Za Deje dali 200tys euro ale za Golle za 250ty euro nie chcą dać.
200 tyś.ale złotych
[quote='potter' pid='1260291' dateline='1499863317']
O jest nadworny obrońca nieudolnego zarządu Eredin .Jeszcze na słupkowego Nowaka czekam .
.Klask ,Klask ,klask na nowy ,,transfer:''Wolisz miernoty co gwiazdami nigdy nie będą bo nie mieli nigdy umiejętności i nie mieć nie będą .
.Mogą być gwiazdami najwyżej kiepskiego korpo kabaretu .Mam nawet reżysera i scenarzystę .To złotousty Profesor i jego giermek .
Na wyniki drużyny ma wpływ kadra .Jakość ostatnich ,,transferów ''woła o pomstę do nieba .Podcieranie dupy szkłem .Co jeden to k...gorszy .
Wzięli do nas klasowego kierowce (trenera)i karzą mu się furmanką ścigać z samochodami .Ba jeszcze krzyczą głośno zobaczycie jak furmanka ich dopadnie ..
[/quote]
Niestety, będę musiał Cię rozczarować i raczej się zgadzam w tej kwestii z Tobą :) Jestem sceptycznie nastawiony do transferu Deji, wolałbym żeby do powrotu Dąbrowskiego grał Kanach.
Oczywiście mam nadzieję, że będzie to transfer w stylu Góralskiego, i Deja pod wodzą Probierza stanie się dobrym defensywnym pomocnikiem, ale przekonany, że tak będzie nie jestem.
Ale w klubie będzie nadal ciepła woda?Błagam,potwierdź.
Powrot do przeszlosci.Tym transferem mnie zabili.Spadlem z parapetu...
Golla raczej na pewno w WKS Wrocław... :(
Do nas ci co zostaną z reka w nocniku.
Mamy MP i wystarczy tych transferow.Trzeba jeszcze zgłosić J.Tabisza i będzie dodatkowy ,za free,napastnik!
Marność nad marnościami...
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1260337' dateline='1499869355']
[quote='potter' pid='1260326' dateline='1499868113']
Gargamelu ja się z tobą zgadzam w większości też .Tu w przypadku Kosanovica akurat trafiłeś kulą w plot .Jarabica ?to modelowy przykład niedowładu ,,dyrektora ''sportowego
Nadzieje jak zwykle rozbudzone a kadra -mizeria .Niech mi ktoś powie jaki sens jest brać Deje i blokować możliwości rozwoju Kanacha .
Mamy na ten czas jeden dobry transfer reprezentanta Estonii ,drugi obiecujący Helik i to by było na tyle ,Mihalik to tylko patrzą jak opędzlować wcale się nie zdziwię jak pogra z miesiąc i tyle co go widzieli .Maks pół roku u nas pogra.
Reszta ?w dawnym stylu korpo krakowji .Ledwo wrócił z urlopu to już zdążył zaszkodzić z Gollą .Zrobił tańszy odpowiednik Deja.
[/quote]
Deja umie grac na 2 pozycjach DP i ŚO. W zeszłym sezonie w meczu z Płockiem był problem na niemla każdej pozycji. Taki "zapchajdziura" jest potrzebny każdej drużynie. Nawet w Realu, Juve czy Bayernie.
[/quote]
gargamelu, jak Cię lubię, oświeć mnie co Deja na 2 pozycjach? . Bo jak "umie" "grać" to już pokazał w PBB i MKS Kluczbork. Kibice z Bielska cieszą się tak samo jak my po odejściu Polczaka (choć jak mam być szczery - Polczak wywarł na mnie lepsze wrażenie. Fakt, że AD widziałem ze 3 razy, jak z nudów włączyłem I ligę. Ale "poziom" trzymał stały. Jestem w stanie uwierzyć, że MP potrafi wycisnąć 200 % z młodego 18-20 latka. Ale 24-latek jest już niestety [size=small]ukształtowany[/size][size=small]. No dobra, jest wyjątek - Tomasik - nowohuciok zresztą. Miejmy tylko nadzieję, że historia lubi się powtarzać.[/size]
[size=small]Bo inaczej to będzie DEJA[/size]
[size=small]DEJA vu[/size]
[size=small]z 6 maja 2012[/size]
Dramat. Komedia . Burdel .
http://krknews.pl/ktos-robi-niezle-jaja-kibicow-cracovii/
Inni tez to widza??:-)
No to spadłem z krzesła a krzesło się przewróciło. W tym klubie to jakieś półmuzgi pracują. Jaki jest sens kupowania tego całego Deji, ?? kim on kurna jest ?? 50 zawodnik w kadrze i jeszcze na 3 lata. Hmmm młody perspektywistyczny talent ??
Jak już się kogoś takiego bierze to wg mnie na wypożyczenie z opcją pierwokupu. Wniosek jest taki, że na kupujemy jakiś piłakrskich durni o sumie transferu jednego Golli np i jeszcze będzięmy musieli ich utrzymywac a na końcu rozwiążemy sobie z nimi kontrakty za tzw porozumieniem.
Dno totalne
Sasinka z Czech U19,Banik Ostrava,brac mimo ze mamy napastnikow.Angoli nie polecam bo nas nie stac?
nadal brakuje około 6 piłkarzy do podstawowego składu, czasu coraz mniej. Myślę że z tą kadrą mamy szanse na miejsce 11-16 obiektywnie. Lepsze składy na dzień dzisiejszy mają: Legia, Lech, GTS, Lechia, WKS, Pogoń, Zagłębie, Piast, Jaga. Lata lecą, a tu dalej bez zmian. Zamiast wyłożyć pieniądze na piłkarzy to kupujemy jakichś kopaczy. Z całym szacunkiem, jak Filipiak może mówić że gramy o puchary? Przecież każdy by buchnął śmiechem gdyby usłyszał że gramy o puchary Adamem Deją. Chyba o puchar sołtysa :)
Jaro najprawdopodobniej zostaje, jak sam stwierdził "po okazji". Temat Golli niby nie zamknięty, ale bardzo ciężki.
Panie Jakubie kocham Pana ! P.S. Cicho, wiem!
Gdybym mial z Profesorem robic jakies interesy w srodowisku biznesowym, za takie gadanie stalby sie najmniej wiarygodnym partnerem. Odpadlby na dzien dobry, bo niewiedzialbym czy traktuje mnie powaznie czy robi sobie jaja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)