reasumujac.
Trener jak nie z korporacji
natomiast transfery i sklad typowy dla korporacji.
ze tez Probierz na taki sklad sie godzi ? dziwi mnie to , moze nie zla sumke musieli mu dac poprostu za bycie i granie tym co dostanie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Vola1906' pid='1259785' dateline='1499760528']
[quote='KruszynaKSC' pid='1259783' dateline='1499760297']
Nesta z dwoma lewym. .. Sowah i Pestka a od biedy i Diego.
[/quote]
A Mraz w Sandecji takie u nas politico transferowe
[/quote]
Ale co, ten Mraz taki rewelacyjny? Przyszedł do Polski u malinowych się nie łapał do granie, potem sezon w łęcznej gdzie tez było bez rewelacji. piast? OK, ale tam bardziej grał na lewym wahadle niż LO, bo Latal ustawiał tam 3 z tyłu, dla mnie przereklamowany piłkarz,tak naprawdę 1 sezon dobry, sezon w którym cały piast grał bardzo dobrze. Sandecji życzę żeby miała z niego pożytek ale czy tam odapli? czas pokaże
Ciekawe kto pisał ten tekst dla TrybunaVip.., kim oni bedą grać ?
Ktoś się znajdzie.. Na lewej grywał nawet Deleu. Bardziej martwi brak stopera i rozgrywajacego - na zdjęciach z wczorajszego treningu nie znalazłem naszego Donuta :-)
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=9006]@Focus[/url], a Ty nie masz żadnego newsa, co z Forsselem będzie?
ciekawy zawodnik za Jaroszyńskiego
Lucas Bijker - Heerenveen
24lata, 120 meczy w Eredivisie
a kasa za Jaro na Jarosława Jacha :-)
Powinien być ban za informacje w konkretnych odnośnie naszych zawodników aktualnych. Gówno mnie obchodzi Jaroszyński i każdy zawodnik który odchodzi. Tam powinny być informacje o przyjściu nowych graczy.... Ktoś już kiedyś pisał o tym.
Trener na MP. Transfery na 14 miejsce. Średnio wyjdzie jakieś 12-te, 13-te.
Według tt dostaniemy za Jaroszyńskiego 500ojro - to tyle ile pisałem że minimum powinniśmy dostać. Dodatkowo zagwarantować sobie procent od następnego transferu plus jakieś bonusy i niech idzie do makaronów. Ostatnimi czasy więcej się leczy niż gra, więc pozostaje życzyć zdrowia. Uważam, że dobry biznes robimy sprzedając Pawła, szkoda tylko, że nie powalczyliśmy o Mraza. Jego dośrodkowania plus główka Miro, mogłyby zapewnić nam wiele punktów.
Super transfer z tym Jaroszyńskim! Kolejne 500 tys. [s]na wzmocnienia[/s] realizację społecznej misji! Teraz to już na pewno będziemy jak zawsze mocni w corocznych zestawieniach i kolega Nowak przedstawi nam za rok kolejne wyliczenia o Naszej potędze!
Rywalizacja na lewej stronie obrony że aż nogi zawodnikom trzeszczom na treningach: Diego, Pestka, Sowah i Cunta gwarantują [s]drugoligowy[/s] poziom. Nie mogę się wręcz doczekać nowego sezonu, tylko jak Probierz pomieści takich orłów, żeby żaden nie był niezadowolony?! :huh:
500 tyś to bzdura.Na stole jest 350 tyś więc gdzie reszta?
Czy ktos wie co sie dzieje z Diego ? Bo w zadnym sparingu nie gral i na treningach tez go jakos nie widzialem...
[quote='Leesior' pid='1259826' dateline='1499766647']
Trener na MP. Transfery na 14 miejsce. Średnio wyjdzie jakieś 12-te, 13-te.
[/quote]
Jeszcze piłki nie kopneli, a już wiesz które miejsce zajmą. W tamtym sezonie wszyscy mówili że piłkarzy mamy na pierwszą trójkę a skończyło się jak skończyło. To nie pojedynczy piłkarze czy transfery robia wynik tylko cała drużyna. Dajmy czas trenerowi.
[quote='naki' pid='1259836' dateline='1499768028']
Czy ktos wie co sie dzieje z Diego ? Bo w zadnym sparingu nie gral i na treningach tez go jakos nie widzialem...
[/quote]
Kontuzja.
E tam nie kopnęli, a sparingi to gips ?
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=9006]@focus[/url] a czy wiesz może, co to za szopkę przygotowywali wczoraj wieczorem na stadionie?
[quote='j-no' pid='1259842' dateline='1499768466']
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=9006]@focus[/url] a czy wiesz może, co to za szopkę przygotowywali wczoraj wieczorem na stadionie?
[/quote]
Dowiesz się w swoim czasie :)
[quote='focus' pid='1259835' dateline='1499767883']
500 tyś to bzdura.Na stole jest 350 tyś więc gdzie reszta?
[/quote]
tyle jest podane w artykule w dziale z konkretnymi informacjami, ale pewnie wiesz lepiej. Być może 500 będzie razem z bonusami? a jakiś pismak podał łączną kwotę. nie wiem. mam nadzieję tylko że nasi szanowni włodarze zapenili sobie procent od następnej sprzedaży bo jeśli Jaro wypali, to potem może gdzieś się transferować za jakieś konkretniejsze pieniądze.
[quote='PrzemoWZG' pid='1259821' dateline='1499766080']
Powinien być ban za informacje w konkretnych odnośnie naszych zawodników aktualnych. Gówno mnie obchodzi Jaroszyński i każdy zawodnik który odchodzi. Tam powinny być informacje o przyjściu nowych graczy.... Ktoś już kiedyś pisał o tym.
[/quote]
Transfery zawsze są Z i DO klubu. Post był jak najbardziej na miejscu.
[/quote]
Weźcie się z tymi banami uspokójcie. Co ktoś lekko naruszy zasady forum - BAN, BAN, BAN. Rozumiem, że jest to irytujące, bo każdy czeka na info o ruchach DO klubu, ale pisanie za każdym razem o banie za lekkie naruszenie zasad wpienia mnie jeszcze bardziej.
[quote='Matri' pid='1259847' dateline='1499770610']
[/quote]
Weźcie się z tymi banami uspokójcie. Co ktoś lekko naruszy zasady forum - BAN, BAN, BAN. Rozumiem, że jest to irytujące, bo każdy czeka na info o ruchach DO klubu, ale pisanie za każdym razem o banie za lekkie naruszenie zasad wpienia mnie jeszcze bardziej.
[/quote]
Tutaj nawet nie ma żadnych zasad naruszanych. Każdy, kto się interesuje jakimkolwiek sportem zespołowym (nie wiem może byc też i siatkówka i koszykówka) wiedzą, że transfery są w obie strony.
Mnie również irytuje brak transferów DO klubu, ale moze trener po prostu NIE CHCE mieć innych zawodników?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)