Osobiście wolałbym X razy bardziej Szukałę czy Wasyla od Senderosa - oczywiście zakładając, że w którejkolwiek z tych plotek jest jakiekolwiek ziarno prawdy.
Ten gość od kilku sezonów to ciągła linia pochyła.
Ostatnio odpalony w Rangersach, którzy wcale nie są potęgą i te kontuzje, na które już zwrócono uwagę.
Zresztą, wejdźcie na ten link to wszystko będzie jeszcze bardziej czytelne (Scottish Premiership) :
https://www.transfermarkt.pl/philippe-senderos/leistungsdaten/spieler/4277
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1255191' dateline='1498392212']
tzn. kto łączy takie nazwisko z naszym klubem ? Bo ja nigdzie takiego łączenia nie znalazłem Matri. Na chwilę obecną, jest to info od tajemniczego forowicza z 8 wpisami w tym jeden z 2015 r o drugiej stronie Błoń. Jak tam mnutrurtawloriodrtor z tym długiem, bo w 2015 r odpisałeś na tekst Margota
25-06-2015, 15:16
morgot2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ok ale ich kasa świeci pustkami i bedzie coraz
> gożej długi rosna i rosna....cirpliwosci
dlug wiosna zmalal do niecalych 10mln złotówek, reszta to jest dług wewnetrzny, który jest zupelnie lzejszym tematem
to jak z tym długiem ?
[/quote]
trochę racji, trochę nie - nie wiem jak teraz dług zewnętrzny (raczej ciężko), ale wewnętrzny faktycznie był lżejszym tematem, skoro zniknął. Ale to chyba nie ten wątek.
hehehe, a czy Pasiak z krwi i kości by napisał takie słowa w 2015r ?
10-08-2015, 10:05
5 punktów w trójmeczu derby-Lech-Legia... nieźle, trzeba przyznać
napisz mnutrurtawloriodrtor CRACOVIA PANY, GTS WISŁA KRAKÓW .... DZIADY, by było delikatnie a może uwierzę w Twoje info ;)
ciekawe kiedy sie zaczną tweety na te temat :)
[quote='Rock' pid='1255202' dateline='1498392950']
ciekawe kiedy sie zaczną tweety na te temat :)
[/quote]
pierwszy pewnie Matysiak, bo nie ma żadnych konkretnych źródeł więc posiłkuje się informacjami z forum :)
Pierdolenie ze ktoś wylądował.. Gościa wogóle nie kojarzę na forum i nagle taki post.. Trzeba czekać dalej... Na tych Twitterach tez gówno się znają. Niech o pogodzie lub polityce sobie piszą..
Sezon ogórkowy :D, apetyty rozbudzone to każdy pierd emocje podnosi ;)
Dowiadywać się o pogodzie i polityce na twiterze, to jak wysyłać Małeckiego do "Jeden z dziesięciu". Twitter to badziew. eot
Szczerze mówiąc niedobrze mi się robi jak czytam na forum dwa nazwiska: Małe... i Zień... (o tym na szczęście cisza), sorry tak już mam :D
Pasjonaci Cracovii na Facebooku - Jan Mucha nie trafi do Cracovii
Jedyne drewno jakie wyszlo Szwajcarom
Zamiast Senderosa wolałbym Wasilewskiego. Nie dość, że z Krakowa, to jeszcze nie byłoby "bariery językowej"
Nie wiem jak oni to zrobią ale mam nadzieje ze na obóz juz pojedzie z nami 4-5 nowych, KONKRETNYCH oraz zakontraktowanych zawodników. Do 29 mało czasu.
Obawy są słuszne bo na ten moment jesteśmy osłabieni ilościowo . Wiadomo, odejście niektórych to wzmocnienie .
lepsze potwierdzone kiedy, niż niepotwierdzone kto...
Zemsta Jendriska :D
[IMG]http://i64.tinypic.com/hsq911.png[/IMG]
[quote='PrzemoWZG' pid='1255218' dateline='1498396796']
Nie wiem jak oni to zrobią ale mam nadzieje ze na obóz juz pojedzie z nami 4-5 nowych, KONKRETNYCH oraz zakontraktowanych zawodników. Do 29 mało czasu.
[/quote]
Nie zrobią i z tym należy się liczyć.
Jeśli wróci Mihalik, Vestenicki, Piątek i Jaroszyński, to pierwszą jedenastkę mamy. Może bez rozgrywającego, ale ponoć tu jest temat K.V.
Oczywiście nie ma co czekać... ale jepiej zawodników dokładnie przebadać i sprawdzić, niż kupić byle kogo, byleby było (to już było i bez wymiernych efektów).
[quote='PrzemoWZG' pid='1255228' dateline='1498399867']
Skurwesyn nagadał mu co nieco na temat klubu :D
[/quote]
Łaski nie robi....
K.V? Vasiljev czy Vacek? Według mnie żaden nie przyjdzie.
Za 4 miliony to my wiele nie zwojujemy . Zapewne są to miliony brutto z których trzeba opłacić pensje , hokej , murawę, lekarzy , sztab, trenera, ciepłą wodę , premię dla Tabisza itp.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (25 użytkowników)
rozrabiaka, ARTU, gbialas, DawidSiemaszki, marKSC, pablo74, jklak, przegorzalik, V.Z.1903, Niewidoczni (4), Goście (12)