Osobiście wolałbym X razy bardziej Szukałę czy Wasyla od Senderosa - oczywiście zakładając, że w którejkolwiek z tych plotek jest jakiekolwiek ziarno prawdy.
Ten gość od kilku sezonów to ciągła linia pochyła.
Ostatnio odpalony w Rangersach, którzy wcale nie są potęgą i te kontuzje, na które już zwrócono uwagę.
Zresztą, wejdźcie na ten link to wszystko będzie jeszcze bardziej czytelne (Scottish Premiership) :
https://www.transfermarkt.pl/philippe-senderos/leistungsdaten/spieler/4277
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1255191' dateline='1498392212']
tzn. kto łączy takie nazwisko z naszym klubem ? Bo ja nigdzie takiego łączenia nie znalazłem Matri. Na chwilę obecną, jest to info od tajemniczego forowicza z 8 wpisami w tym jeden z 2015 r o drugiej stronie Błoń. Jak tam mnutrurtawloriodrtor z tym długiem, bo w 2015 r odpisałeś na tekst Margota
25-06-2015, 15:16
morgot2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ok ale ich kasa świeci pustkami i bedzie coraz
> gożej długi rosna i rosna....cirpliwosci
dlug wiosna zmalal do niecalych 10mln złotówek, reszta to jest dług wewnetrzny, który jest zupelnie lzejszym tematem
to jak z tym długiem ?
[/quote]
trochę racji, trochę nie - nie wiem jak teraz dług zewnętrzny (raczej ciężko), ale wewnętrzny faktycznie był lżejszym tematem, skoro zniknął. Ale to chyba nie ten wątek.
hehehe, a czy Pasiak z krwi i kości by napisał takie słowa w 2015r ?
10-08-2015, 10:05
5 punktów w trójmeczu derby-Lech-Legia... nieźle, trzeba przyznać
napisz mnutrurtawloriodrtor CRACOVIA PANY, GTS WISŁA KRAKÓW .... DZIADY, by było delikatnie a może uwierzę w Twoje info ;)
ciekawe kiedy sie zaczną tweety na te temat :)
[quote='Rock' pid='1255202' dateline='1498392950']
ciekawe kiedy sie zaczną tweety na te temat :)
[/quote]
pierwszy pewnie Matysiak, bo nie ma żadnych konkretnych źródeł więc posiłkuje się informacjami z forum :)
Pierdolenie ze ktoś wylądował.. Gościa wogóle nie kojarzę na forum i nagle taki post.. Trzeba czekać dalej... Na tych Twitterach tez gówno się znają. Niech o pogodzie lub polityce sobie piszą..
Sezon ogórkowy :D, apetyty rozbudzone to każdy pierd emocje podnosi ;)
Dowiadywać się o pogodzie i polityce na twiterze, to jak wysyłać Małeckiego do "Jeden z dziesięciu". Twitter to badziew. eot
Szczerze mówiąc niedobrze mi się robi jak czytam na forum dwa nazwiska: Małe... i Zień... (o tym na szczęście cisza), sorry tak już mam :D
Pasjonaci Cracovii na Facebooku - Jan Mucha nie trafi do Cracovii
Jedyne drewno jakie wyszlo Szwajcarom
Zamiast Senderosa wolałbym Wasilewskiego. Nie dość, że z Krakowa, to jeszcze nie byłoby "bariery językowej"
Nie wiem jak oni to zrobią ale mam nadzieje ze na obóz juz pojedzie z nami 4-5 nowych, KONKRETNYCH oraz zakontraktowanych zawodników. Do 29 mało czasu.
Obawy są słuszne bo na ten moment jesteśmy osłabieni ilościowo . Wiadomo, odejście niektórych to wzmocnienie .
lepsze potwierdzone kiedy, niż niepotwierdzone kto...
Zemsta Jendriska :D
[IMG]http://i64.tinypic.com/hsq911.png[/IMG]
[quote='PrzemoWZG' pid='1255218' dateline='1498396796']
Nie wiem jak oni to zrobią ale mam nadzieje ze na obóz juz pojedzie z nami 4-5 nowych, KONKRETNYCH oraz zakontraktowanych zawodników. Do 29 mało czasu.
[/quote]
Nie zrobią i z tym należy się liczyć.
Jeśli wróci Mihalik, Vestenicki, Piątek i Jaroszyński, to pierwszą jedenastkę mamy. Może bez rozgrywającego, ale ponoć tu jest temat K.V.
Oczywiście nie ma co czekać... ale jepiej zawodników dokładnie przebadać i sprawdzić, niż kupić byle kogo, byleby było (to już było i bez wymiernych efektów).
[quote='PrzemoWZG' pid='1255228' dateline='1498399867']
Skurwesyn nagadał mu co nieco na temat klubu :D
[/quote]
Łaski nie robi....
K.V? Vasiljev czy Vacek? Według mnie żaden nie przyjdzie.
Za 4 miliony to my wiele nie zwojujemy . Zapewne są to miliony brutto z których trzeba opłacić pensje , hokej , murawę, lekarzy , sztab, trenera, ciepłą wodę , premię dla Tabisza itp.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!