Z TT PASJONACI CRACOVII
Ptaszki ćwierkają, że były zawodnik Lecha - Siergy Krivets jest obiektem zainteresowania Cracovii, Termaliki i Piasta...
fot. wisla.plock.pl
Taka informacja z rana ???
Pojawił się temat Patryka Lipskiego w Cracovii. 22-letni pomocnik od maja jest wolnym zawodnikiem.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
brać Lipskiego za każdą kasę. chce 50 koła? to dać. zwróci się w ciągu dwóch lat z nawiązką. dajcie nam w końcu transfery a nie podcieranie dupy szkłem. Krivca też bym brał. wracał do dobrej dyspozycji. za darmo to brać. 20 koła i dziękuję dobranoc i tak nie mamy skrzydłowych
Robert Litauszki's back at Ujpest after one awful season in Poland
z tt
Good luck!
Korekta:
Robert Litauszki's back at Ujpest after holiday in Poland.
Według mnie z tym Forselem to farmazon... A tak wszyscy się zachwycają. To że jak nawet byłby blisko to nie znaczy ze dogada się z tym Cieciem Kubusiem..
- Edytowany
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/872761654869708800/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazetakrakowska.pl%2Fsport%2Fa%2Fpetteri-forsell-przychodzi-do-cracovii%2C12161034%2F
Tez mysle ze temat powinno sie zakladac po oficjalnym klepnieciu. Transfer niby pewny, ale zawsze moze sie cos stac nawe w kilka minut, i wtedy co...? Lipa.
[quote='PrzemoWZG' pid='1249497' dateline='1496941189']
Według mnie z tym Forselem to farmazon... A tak wszyscy się zachwycają. To że jak nawet byłby blisko to nie znaczy ze dogada się z tym Cieciem Kubusiem..
[/quote]
Moim zdaniem nie farmazon,ale dopóki nie zostanie OFICJALNIE naszym zawodnikiem -nie można mówić,że jest już nasz.A co jeśli(odpukać w niemalowane)jadąc do klubu podpisać kontrakt będzie miał wypadek?Będzie szedł na pięterko i spanie ze schodów łamiąc obie nogi?Podpisze wtedy kontrakt?Śmiem wątpić.
Info na oficjalnej to też jeszcze nie w 100% potwierdzone info ;) Kiedyś za ery dr Laptopa było nawet zdjęcie na oficjalnej niejakiego Dorge Rostand Koumeah-a z Kamerunu w koszulce Cracovii, a chłop nawet minuty nie zagrał ;)
Że nie wspomnę casusu Korzyma , który już był w drodze do nas za pasjonata Ulata, ale w ostatniej chwili nawigacja skierowała go do Kielc :)
pewnie się naraże szuwarkowi ;), ale ten grubasek z tych 15 goli w 1, lidze to prawie połowę strzelił z karnych
[quote='tomecki' pid='1249504' dateline='1496944310']
Info na oficjalnej to też jeszcze nie w 100% potwierdzone info ;) Kiedyś za ery dr Laptopa było nawet zdjęcie na oficjalnej niejakiego Dorge Rostand Koumeah-a z Kamerunu w koszulce Cracovii, a chłop nawet minuty nie zagrał ;)
Że nie wspomnę casusu Korzyma , który już był w drodze do nas za pasjonata Ulata, ale w ostatniej chwili nawigacja skierowała go do Kielc :)
[/quote]
Był jeszcze jakiś Marokańczyk chyba za Rząsy, co przyjechał na Wielicką dostał telefon z innego klubu i pojechał.
[quote='octop' pid='1249515' dateline='1496947867']
[quote='tomecki' pid='1249504' dateline='1496944310']
[/quote]
Był jeszcze jakiś Marokańczyk chyba za Rząsy, co przyjechał na Wielicką dostał telefon z innego klubu i pojechał.
[/quote]
Nie dziwie mu się , bo obiekt na Wielickiej wygląda dramatycznie , popękane płytki , porozrywane każde możliwe siatki w bramkach za bramkami , szatnie jak z prl to nie jest zbyt dobra wizytówka klubu
Adrian Mierzejewski na swoim Tt dodał fotkę naszego stadionu.
Znam kolejny transfer.Ale niestety nie mogę napisać bo kolega santo i inni niedowiarkowie będą się domagać bana dla mnie jak za wątek z finem.Więc czekamy haha
Powiedz tylko czy Polak
- Edytowany
[quote='focus' pid='1249526' dateline='1496949548']
Znam kolejny transfer.Ale niestety nie mogę napisać bo kolega santo i inni niedowiarkowie będą się domagać bana dla mnie jak za wątek z finem.Więc czekamy haha
[/quote]
Kolego sam jestem na tym forum niedługo, ale czytam je od dłuższe czasu (można powiedziec kilka lat) i tutejsi stali forumowicze wypracowali pewien styl i pewne zasady, co powoduje ze to forum się jeszcze ciekawiej czyta. Np. specyficzne zasady zakładania wątków meczowych (których sam do konca nie rozumiem :)) czy dot. tego kto i kiedy zakłada watek o przyjęciu piłkarza (bo każdy chciałby dobre nowiny obwieścić, a po za tym wprowadza to porządek)
Nie widzę powodu żeby się wkurzać. Moze się to podobać/ nie podobać ale starzy forumowicze wypracowali taki styl i trzeba to akceptować.
A moje osobiste zdanie jest takie, ze podoba mi sie to - daje to klimat temu forum
W tym wątku możemy pisać co chcemy focusie, więc raczej bana domagać się nie będą. Zresztą, Twój casus przy zakładaniu wątku był trochę inny niż zazwyczaj - bo akurat Twoje informacje do tej pory zawsze się sprawdzały, masz dobre źródła, a inni użytkownicy wątki zakładają "jak im się podoba", po jednej głupiej plotce. Ale cóż, zasada to zasada, i dlatego ten wątek zapewne poleciał.
Focus, bana nie dostałeś bo nie było za co, ale są pewne zwyczaje na forum, których przestrzegamy dlatego wątek poleciał ( to nie ja go zdjąłem).
Ja pieprze, jaja sobie robimy z tym banem a Ty się focus obrażasz.
Jak coś wiesz to pisz w tym wątku (po to on jest).
Ludzie powyciągajcie kije z tyłków bo pomrzemy przy tym smutnym klubie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)