Gdyby rzeczywiscie ktos dal za Sandomierskiego 400 000 euro, to trzeba go ladnie w raczke pocalowac i serdecznie podziekowac.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
I jeszcze trzeba by tak z 200- 300 tys poświecić na lepszego lub przynajmniej równego mu zmiennika :)
[quote='Dorwas' pid='1248883' dateline='1496761794']
Gdyby rzeczywiscie ktos dal za Sandomierskiego 400 000 euro, to trzeba go ladnie w raczke pocalowac i serdecznie podziekowac.
[/quote]
Nie ma pewności , że znajdziemy kogoś lepszego za tą kwotę .
Z tego co wiem to Grzesiek nalega na transfer , został rok kontraktu .
Lepsze 400 euro , niż nic .
Jeśli ktoś za Sandomierskiego to Milan Borjan wydaje się sympatyczną opcją .
Borjan+Hrdlicka i branka jest obsadzona (wiem, marzenie)
Pachnie mi to okienko utratą ważnych zawodników i pozostawieniem tych co zaniżali poziom . Być może panikuje , ale działania klubu , a w zasdzie brak działań trochę mnie niepokoi .
Trzon drużyny dla mnie to :
Sandomierski , Wójcicki ,Malarczyk, Covilo , Szczepaniak , Piątek .
O kurde a taka miałem nadzieję ! :) :) :)
Bartłomiej Dudzic zostaje w Sandecji!
Mateusz Żytko zostaje w Pogonii Siedlce !!!
[quote='morata' pid='1248893' dateline='1496764597']
Pachnie mi to okienko utratą ważnych zawodników i pozostawieniem tych co zaniżali poziom . Być może panikuje , ale działania klubu , a w zasdzie brak działań trochę mnie niepokoi .
Trzon drużyny dla mnie to :
Sandomierski , Wójcicki ,Malarczyk, Covilo , Szczepaniak , Piątek .
[/quote]
Szczepaniak trzon? Raczej taki trochę drewniany...
Chłop ma dopiero 28 lat, a wydawało mi się że grał w Cracovii wiele lat temu w dodatku spędził w niej całą wieczność. :D
Ja po Sandomierskim bym nie płakał. W całym sezonie wybronił tylko mecz w Białymstoku...to za mało.
Ja po żadnym nie będę płakał ,może z obecnych zawodników tylko po Miro, jeżeli tylko przyjdą odpowiedni następcy ale niestety jest to mało prawdopodobne!
A ja będę płakał tylko za Wójcickim.
Konczkowski u nas pewne info także Hubert już bankowo out
[quote='Vola1906' pid='1248908' dateline='1496767461']
Konczkowski u nas pewne info także Hubert już bankowo out
[/quote]
źródło?
Ktoś na twitterze rzucił że Konczkowski ma oferty z 2 krakowskich klubów. Tylko po co on nam, skoro na jego pozycję mamy 3 zawodników z kontraktami (Diego, Wójcicki i Deleu)
Powiem szczerze dziwię się pewnym komentarzom, jesteśmy po beznadziejnym sezonie, zespół grał źle bez sił,pomysłu i umiejętności ,bardzo słabą formacją była obrona i teraz kiedy jest czas na zmiany i gdzie należało by pożegnać bez żalu słabo grających graczy podają głosy że Wołąkiewicz mógłby zostać, Przecież każdy kto oglądał mecze Cracovii w sezonie 2016/17 widział że ten gość był dramatycznie słaby, wolny miał kłopoty z kryciem nie włączał się do akcji ofensywnych, często spóźniony, nie specjalnie myślący a tymczasem... może by został? Pytam po co ? Właśnie dlatego że mamy tego pokroju piłkarzy od kilku sezonów jesteśmy pośmiewiskiem ligi.
http://katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35026,21919560,ruch-chorzow-w-transferowym-klinczu-zostana-bez-zawodnikow.html
Konczkowski u nas na 100% , wolni są jeszcze Hrdlicka i Grodzicki. Christo Stoiczkov po wywalczeniu vice mistrz w Bułgarii postawił kilka warunków transferowych m. In Grzegorz Sandomierski na stole ponoć 400k oiro
[quote='Vola1906' pid='1248916' dateline='1496768747']
http://katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35026,21919560,ruch-chorzow-w-transferowym-klinczu-zostana-bez-zawodnikow.html
Konczkowski u nas na 100% , wolni są jeszcze Hrdlicka i Grodzicki. Christo Stoiczkov po wywalczeniu vice mistrz w Bułgarii postawił kilka warunków transferowych m. In Grzegorz Sandomierski na stole ponoć 400k oiro
[/quote]
Szkoda że Christo Stoiczkov tu stawia warunki, bo może gdyby miał mniej do gadania dałoby się załatwić transfer Grześka w formie barteru za wyżej wymienionego? ;)
[quote='Vola1906' pid='1248916' dateline='1496768747']
Konczkowski u nas na 100%
[/quote]
no nie
przecież to większe drzewo niż Polczak. Ktoś tu chyba zwariował. I to nieuleczalnie
U nas w tym okienku panuje trend "młody , zdolny, tani"
Zamiast Konczkowskiego to wolałbym Helika, bo potrzeba stoperów, boki mamy w miarę dobrze obsadzone. Super jakby udało się jakoś dogadać z Danchem, kawał stopera jak na naszą ligę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)