Ciekawe kiedy gumowe ucho zacznie pisać sensownie bo nie pamiętam takich postów.
Z listy powyżej brać w końcu tego Dancha. Piątkowski to emeryt a napastników mamy więc nie trzeba. Bramkarz to ciekawa propozycja a reszta raczej nie.. ze tak napiszę delikatnie.
Z Ruchu tylko Lipski
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Myślę że wpasowali by się do pierwszej 11-ki
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7552
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=17419
Z górnika to tylko cerimagić się do czegoś nadaje i jest przynajmniej młody i perspektywiczny a nie stary na dorobku.
[quote='octop' pid='1209105' dateline='1483463956']
PS: Gargamelu czy widziałeś tego Łasickiego chociaż w jednym meczu, albo wiesz ile by chciał kasy?
[/quote]
Bardziej spodziewałem się transferu, ala "Glik z Realu do Piasta ::)
Mój post z Łasickim oczywiście był napisany dla beki (odpowiedź na komentarz Leszeczka) ale jeżeli możemy spróbować powalczyć to czemu nie? :)
...jedni wątek transferowy traktują poważnie, a drudzy jako bekę............komu to potrzebne?
Czekam jeszcze na wypowiedż na temat.....jeden środkowy obrońca powinien być wysoki, a drugi niski
[quote='szuwarek' pid='1209116' dateline='1483466315']
...jedni wątek transferowy traktują poważnie, a drudzy jako bekę............komu to potrzebne?
Czekam jeszcze na wypowiedż na temat.....jeden środkowy obrońca powinien być wysoki, a drugi niski
[/quote]
Myślałem że musi być młodzieżowiec, z naszych juniorów a najlepiej wychowanek ;)
bardzo bym mnie ucieszyla wiadomosc ze bejan odejdzie. on mi sie jedynie z tym kojarzy[url=https://www.youtube.com/watch?v=XmhoCaldjfU]>> samoboj <<[/url]
[quote='szuwarek' pid='1209116' dateline='1483466315']
[/quote]
A nie można połączyć jednego z drugim?
...jak to dobrze, że mnie nie ignorujesz............rozumiem, że od dziś, każdy Twój wpis to beka. To co z tymi środkowymi obrońcami (wysoki i niski - może być w konwencji beki)?
[quote='szuwarek' pid='1209125' dateline='1483467598']
...jak to dobrze, że mnie nie ignorujesz............rozumiem, że od dziś, każdy Twój wpis to beka. To co z tymi środkowymi obrońcami (wysoki i niski - może być w konwencji beki)?
[/quote]
Nie. Kwestie Łasickiego podałem bo zaproponował Leszeczek (2-3 strony temu) więc tam można to odkopać. I nie podałem tego "na poważnie".
Na serio już podawałem transfery:
- Dawidowicz (Bochum) Hołota (Arminia) Babiarz (Nieciecza) Pawłowski (Lechia)
I teraz juz lecisz na ignora.
Przyznaję się to ja podałem Łasickiego, częściowo dla beki, częściowo dlatego, że profesor lubił skupować młodych, którzy wyjechali jako nastolatkowie na zachód (Adamczyk, Vestenicky). Absolutnie nie jako propozycję, bo człowieka nie znam, ale fakt, że młody, że stoper, krótko mówiąc linia myślenia obecnego zarządu.
szuwarek musiał nie mieć akurat pod ręką szklanki to i przegapił
[quote='gargamel9998' pid='1208972' dateline='1483429675']
[quote='leszeczek' pid='1208909' dateline='1483388280']
Jeszcze niedawno byłby to prawdopodobny transfer do nas (przynajmniej na forum):
Igor Łasicki
http://sport.interia.pl/serie-a/news-igor-lasicki-ma-przeniesc-sie-do-carpi-fc,nId,2331212
[/quote]
Zawodnik na lata, przy Malarczyku mógłby się sporo nauczyć
[/quote]
Leszeczku!
Ja nie odniosłem się do wrzutu nazwiska Łasicki, tylko do projektu pt. nauka przy Malarczyku.
Gargamel często chce piłkarzy, którzy w Cracovii będą się uczyć...........tylko na dziś mamy kadrę ponad 30 piłkarzy, z których 50%, to jak widać uczniowie. .....efekt - miejsce w tabeli.
[quote='szuwarek' pid='1209195' dateline='1483517211']
Ja nie odniosłem się do wrzutu nazwiska Łasicki, tylko do projektu pt. nauka przy Malarczyku.
Gargamel często chce piłkarzy, którzy w Cracovii będą się uczyć...........tylko na dziś mamy kadrę ponad 30 piłkarzy, z których 50%, to jak widać uczniowie. .....efekt - miejsce w tabeli.
[/quote]
No, to raczej w mniejszym stopniu wina tego, że byli "uczniowie", a bardziej tego, że ci od których mieli się uczyć grali poza nielicznymi wyjątkami mizerię.Myślę, że niektórzy "uczniowie" powinni niedługo zaskoczyć, trochę świeżej krwi do obrony i na skrzydło, zwłaszcza lewe i nie będzie chyba tak źle, jak tu większość forumowych znawców wieszczy.
,
Konkurenci do pierwszej "8" zbroją się a u NAS ? Cisza .... oby przed burzą.... ;) Co do młodych i uczących się od starszych.....pamiętam jak po zdobyciu MP Juniorów chcielismy zawojować świat !!! Wierzyliśmy chyba wszyscy ..... jak się to przełożyło na realia? Pamiętamy! :( Przydałby się jakiś "wariot" który poszalałby na boisku....i pociągnął grę ! Grzeczne owieczki to idą na rzeż.....
Kupowanie a'la Rząsa ( czyli jak szło...) jakoś przeżyliśmy , chyba minął okres kupowania samych młodzienców do nauki pora pozyskać KONKRETNYCH zawodników i to z doświadczeniem ! Zostało z Kapustki jeszcze z 1,5 mln ojro pora by MĄDRZE je wydano !!!
Przecież trener powiedział że nie będzie rewolucji.Jak przyjdzie dwóch nowych to będzie dobrze.
Każdy klub ma kilku takich kibiców wychowanych na FM, którzy bardziej interesują się drużyną w okresie transferowym niż kiedy gra.
Latem zrobiliśmy z góry transfery na następny rok chyba .
Teraz tylko skrzydłowy i ewentualnie rezerwowy bramkarz .
Już kiedyś przerabialiśmy sytuację że co okienko było 10 nowych zawodników i wiemy jak to się skończyło .
Według 90minut.pl chłopak ma oferty z Southampton, Interu czy Udinese
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=31552
to nie ten co grał z nami? jeśli tak to ciekawy chłopak. zwłaszcza jak na 16latka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
barney, Goście (4)