Kurs na Lecha spada... z drugiej strony nie chce mi się wierzyć w drugi piątek z rzędu w ekstraklasie, gdzie gospodarze wygrywają swoje mecze.
-
-
Lech Poznań - Cracovia 12.08.2016
kibic33 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> JEDZIEMY Z NIMI!!!
>
>
> http://4ksport.pl/stream/lech-cracovia-live
Uwaga na link.
Tu jest dobry http://www.drhtv.com.pl/drhtv3.html
Co mają w głowie ci piłkarze (i nasi i Lecha), którzy pomijali tego generała przy powitaniu? [*]
Sędzia zaczyna show..
Mash Napisał(a):
> Co mają w głowie ci piłkarze (i nasi i Lecha),
> którzy pomijali tego generała przy powitaniu?
> [*]
W glowie pustke a na glowie żel.
pasyrcj. Napisał(a):
> Sędzia zaczyna show..
Zgadzam sie, niby nic, niby tylko lekkie faule,ale wylacznie w jedna strone.
O co chodzi z tym generałem, bo nie oglądam... ?
Nie wiem czy im po prostu nie było głupio przybijać osobie w tym wieku piątki... powinni mu normalnie podać dłoń jak facet facetowi.
Zaciął nam się słowacki zaciąg na amen :X
Nie rozkminiam czemu działają na szkodę klubu dając Stebleckiego na ławkę a karaczana do klubu kokosa :)
Vola żart????
Włączyłem transmisję.... Czemu nie dają powtórek różnorakich sytuacji ?! Np. teraz chyba nie powinno być rogu dla Lecha...
Ja pierdole co za aptekarz. Ciężko się to ogląda i jeszcze przerwa co 30 sekund.
W sumie to niemal żenujące jest to widowisko....
No slabo to wyglada...zero gry. Dobrze ze Lech jest "bezzebny" bo druzyna w formie juz ze 2 by wbila :)
Najgorsze ze gramy pyte i trzeba sie do tego powoli przyzwyczajac, te zagrania przez srodek i w konsekwencji straty przypominaja mi Stawowego.
Czyżby Pan Generał rozbroił obydwie drużyny :S
Idąc z duchem rywalizacji sportowej sędzia nie pozwolił wybić rogu.
Bierzmy to 0:0 i wracajmy do domu.
Przyjezdza 4. zespół ligi do outsidera i sie broni cala polowe nie wymieniając 3 celnych podań pod rząd o.O Co się z nimi dzieje?
A sędzia coraz bardziej mnie wqrvia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)