Raczej to szło z A1.One "pozdrawiały"Arkę.
-
-
(WIKTORIA)Cracovia - gts Rzeka Myślenice 2 : 1
Co do oceny meczu to już napisałem parę słów, ale dodam, że zgadzam się z tym co tutaj padło - mecz w zasadzie od początku pod kontrolą. Nie zagraliśmy wybitnie, ale nasi zrobili to co mieli zrobić i tyle. I faktycznie też nie pamiętam bym Derby oglądał na takim w sumie luzie, nie ma porównania np. do meczu z jesieni na Reymonta, gdzie oglądając w tv były ogromne nerwy.
Nawet nie czułem tych emocji. W sumie wychodziłem ze stadionu z niedosytem, że nie wygraliśmy 3:0, a doping wydawał mi się najslabszy ze wszystkich derbów, na których byłem.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nawet nie czułem tych emocji. W sumie
> wychodziłem ze stadionu z niedosytem, że nie
> wygraliśmy 3:0, a doping wydawał mi się
> najslabszy ze wszystkich derbów, na których
> byłem.
Jeśli wydawał ci się najsłabszy to zapraszam na D. Napewno będzie głośniejszy.
Piłkarsko kontrolowaliśmy mecz.
My wiemy że CRACOVIA PANY świetnie że w świat poszedł tak czytelny przekaz :)
A co do zbezczeszczenia minuty ciszy poświęconej pamięci kardynała Macharskiego
to wyrządzili sobie szkodę z której rozmiaru nie zdają sobie nawet sprawy...
"I piąty anioł zatrąbił:
i ujrzałem gwiazdę, która z nieba spadła na ziemię,
i dano jej klucz od studni Czeluści." [Ap 9,1]
konserwa Napisał(a):
> Kilka refleksji poderbowych
>
> Doping - tak jak napisało weszło -nasycenie
> nienawiści na metr kwadratowy - niespotykane w
> świecie. Nie wiem czy to dobrze czy źle ale
> PR-owo zyskaliśmy przez debilne zachowanie psów
> podczas minuty ciszy. W zasadzie tylko wtedy byli
> słyszalni, potem nie przebili się z niczym. Nie
> wiem czy pozdrawiali swe nowe zgody, jak ktoś
> słyszał niech napisze.
Pozdrawiali kilka razy rucha i widzew a w zasadzie to oni się sami pozdrawiali.
Po lechii nic nie cisnęli. Pociski szły z A1. Chyba pojechali po śląsku ale pewien nie jestem.
Patrząc z bliska na ich sektor to nie było tam normalnie wyglądajacego kibica. Towarzystwo mocno wyselekcjonowane.
Wydaje mi się że jeśli taki ichniejszy Sejno , regularnie od 34 lat chodzący na mecze , zapragnął obejrzeć mecz w sektorze gości na naszym stadionie to nie miał na to żadnych szans.
Swoją drogą ciekawe ilu było partyzantów.......
Po meczu znalazłem kartę kibica na nazwisko: Starzec.
Do odbioru przed PP we wtorek. priv
[url=https://youtu.be/KBeOefu48kQ]małecki 1904[/url]
[url=https://www.wikipasy.pl/Galeria:2016-08-05_Cracovia_-_Wis%C5%82a_Krak%C3%B3w_2:1][b][u][color=#0000CC][size=large]WikiPasy.pl zdjęcia z meczu[/size][/color][/u][/b][/url]
Ja w przerwie znalazlem karte kibica w toalecie pod D, inicjały PH, poszla do depozytu
coraz bardziej podobaja mi sie derby. 2 bramki to malo. a co wy na to?
Dzięki Budzik jesteś NAJLEPSZY.
Stracone bramki w 2-giej i 45 minucie to coś, co moze podłamać nawet naprawdę dobra drużynę, (a gts taka przecież nie jest), wiec nie dziwota, ze przez następne 44 minuty nie udawało się im nic z tego, co by chcieli uzyskać.
Wreszcie oglądaliśmy mądrze grająca Cracovię, która doprowadzała przeciwnika do załamania z bezsilności. Stracily nasze chłopaki trochę koncentracje po lekkim zamieszaniu z Patrycja i niestety straciliśmy bramkę, która nie powinna wpaść. 2-0 byłoby o wiele lepszym wykładnikiem naszej przewagi (w sensie taktyki) i kontroli gry.
Okazało się, ze bez Rakelsa, Kapustki i Dąbrowskiego wciąż jesteśmy dużo, dużo lepsi! Ogromne dzięki i gratulacje!!!
I bez Jaroszyńskiego.
dddarek Napisał(a):
> I bez Jaroszyńskiego.
Za to z Deleu na LO :P
Musiałem :)
I z Vesternicky-m do 30 minuty
Fajna liga od kuchni z Derbów w Liga + Extra
link ?
dla spóźnialskich na c+1 zaczyna się o 21:00
kludi Napisał(a):
> WikiPasy.pl zdjęcia z meczu
mina Wójcikciego na ujęciu gdzie piłka już jest w siatce na 2-0, he he, demon, zrobiłby kariere w filmie, jakieś Bravehearty, może uczeń Hannibala Lectera :D
dobry jest :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)