Radek strzela bramke dla Sandecji w zremisowanym meczu 4-4 z Chojniczanka
-
-
Radosław Kanach - Podkarpackie odkrycie :)
Od początku sezonu ma miejsce w podstawowej jedenastce Sączersów, gra praktycznie całe mecze .Wróży to dobrze na przyszłość .
Ten chłopak przydałby się w następnej rundzie. Do walki o puchary.
298 dni później
Odkopie Radka....
Mam nadzieje ze w Sandecji dojrzales pilkarsko i bedziesz solidnym mlodziezowcem w tej dziadowskiej lidze!
Udowodnij swoja gra trenerowi ze nie mial racji rezygnujac przez dwa sezony z Ciebie!!
Trzymam kciuki i zycze powodzenia!
9 dni później
- Edytowany
Szkoda, że uraz ale już widać że jeśli będzie zdrowy to Lusiuszowi nie da powąchać murawy. Kawał chłopa, lepszy przegląd pola i ogólnie wydaje się lepszy.
Przy nim Lusiusz wygląda jak gimnazjalista
Lucek jest dramatycznie słaby, nie widza tego tylko niektórzy kibice i żona Gola
Do czasu zejścia z boiska można ocenić jego grę pozytywnie. Miejmy nadzieję że to nic groźnego i w kolejnych meczach pokaże na co go stać
Kanach w debiucie na plus. Mam nadzieje, że uraz niegroźny.
Dla Kanacha to nie był debiut, przecież on zgrał parę meczów w lidze już za Zielińskiego. Dzisiaj asekuracyjnie do przodu,a le nie mam z tym problemu; natomiast walczył ostro w odbiorze. Moim zdaniem ma podobne walory jak Lusiusz i nie raz będą się wymieniać, to pozytywne.
Widzę że ten watek też jakiś filuterny epitet w tytule, przestańcie już gościom kariery hamować ;)
Wstępne diagnozy w sprawie Kanacha niestety nie najlepsze. Kontuzja kolana.
Żeby to się nie skończyło na "podkarpackie pokrycie" dachu czyli papa.
[quote='KamilloLce' pid='1445377' dateline='1597605341']
Wstępne diagnozy w sprawie Kanacha niestety nie najlepsze. Kontuzja kolana.
[/quote]
Kolejny popis naszych medyków gość kontuzję złapał kilka minut wcześniej, to zamiast go ściągnąć: "biegać, obserwować"
Dokładnie. Dobra pograj nie będziemy Michałowi psuć koncepcji, potem w badaniu wyjdzie, że nic nie było to na nas nakrzyczy. Przy kolanach nie ma co ryzykować cholera jasna
Najgorsze, że to nie pierwszy raz Oliva, Datković teraz Kanach.
Oby to tylko nie było więzadło - bo tego się obawiam . :(
A mam pytanie czy powrót Radka jest związany z 2 mlodziezowcami w ekstraklasie czy tylko puchar w tym roku zmienili
puchar
Tylko puchar. W ekstraklasie tak samo jak w zeszłym sezonie.
ok dzięki za info
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)