Karaczan za Wołąkiewicza.
-
-
Škendija-Cracovia 30.06.2016 g:21:00
KURWA ten szmaciarz wchodzi co go Piast Żmigród robił hahaha
Bejan z Dąbrowskim do pary na boisku ;-/ Do tego anemiczny Wdowiak, może warto było oddać mecz walkowerem gdy wiesz że brakuje ambicji.
Sdz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> @#$%& ten [u][b]szmaciarz[/b][/u] wchodzi co go Piast Żmigród
> robił hahaha
To jest zawodnik Cracovii wiec jakim prawem tak go nazywasz!!!!
Ban za takie wyzywanie jak nic powinien byc!!
To co oni tam na wycieczkę pojechali ?
Sandomierski broni nam mecz, znowu wyciąga bramkę....
Kapustka wchodzi :)
Tam najbardziej zalezy zielinskiemu
Wiem, że emocje się grzeją, ale tak obrażać naszych zawodników? Panowie, trzymajmy poziom!
2:0 to już niedobrze. Szkoda, że chociaż bramki nie udało się strzelić. Niestety cudów nie będzie i po rewanżu nie spodziewam się wiele. :(
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kapustka wchodzi :)
I dostaje zolta kartke 8-)
i kubełek zimnej wody na głowy tych, którzy widzieli nas przynajmniej w 4 rundzie...
koniec, 2-0
Wątpię abyśmy w rewanżu wygrali trzema bramkami.
Ta przegrana to mimo wszystko kompromitacja.
To jest kompromitacja, powiedzmy sobie szczerze. Niewiele oczekiwałem, ale jeden cely strzał na cały mecz to kpina
I nikt mi nie wmówi że luz i że ważne jest rozsądne budowanie drużyny i inne tam mądrości
Spokojnie Panowie, budujemy klub powolutku ;) W 2057 kupimy lewego obrońce i dojdziemy do 4 rundy kwalifikacyjnej LE. MP zdobywamy na 400-lecie sponsorowania przez Comarch (ciekawe czym się wtedy będą zajmować).
No i po ptokach?
Myślę, że dzisiejszy wynik, a zwłaszcza gra wstrząśnie niepoprawnych optymistów w temacie kolejnego zarąbistego okienka transferowego. I dalej panowie sądzicie, że się wzmocniliśmy. Tak, tak okienko się dopiero zaczyna, a my jak sprzedamy Kapustkę za 5 baniek ojro to zaszalejemy!.I kupimy np 4 bramkarza Pelikana Łowicz. Jak to było Panie Prezesie, wylosowaliśmy najsłabszą drużynę z potencjalnej czwórki kandydatów? To ciekawe kogo wylosowała Skedija?!
Kompromitacja czy nie, w rewanżu wszyscy na stadion. Karaczanakow od pierwszej minuty w rewanżu. Jako jedyny trzymał poziom
Jestem lekko zawiedziony, głównie że wyglądało jakby brakło zaangażowania. Oczywiście ten wynik i gra to kompromitacja, ale pisałem już jakiś czas temu, że bez transferów, to ciężko będzie przejść nawet 1rundę, więc wynik dzisiejszy mnie jakoś nie szokuje i nie dziwi. Wydaje mi się, że wielu zbyt optymistycznie podchodziło do LE i do pierwszej rundy, a fakty są jakie są, czyli brak wzmocnień się odbija, ale możliwe, że niektórzy dalej będą twierdzić, że z tym składem co mamy, to jesteśmy w stanie dojść do 3rundy el.LE, walczyć spokojnie o podium w lidze, a może nawet ugrać coś w PP ;) Tak więc wzmocnień nie potrzeba, spokojnie budujemy dalej zespół, może zimą ktoś sensowny przyjdzie, o ile oczywiście będzie za darmo :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)