Mecz w Skopje odbedzie sie 30.06.2016 o 21.00
http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/szkendija-cracovia-znamy-godzine-meczu,10135274/
-
-
CRACOVIA w rozgrywkach UEFA
orientuje się ktoś czy będzie gdzieś w tv?
Żadnych transmisji .
Wszyscy na mecz !
Jak czytam, że największym problemem jest czy Kosowo to Serbia cz Albania, to mi się odechciało nawet oglądać ten mecz nie mówiąc o wyjeździe, bo coś czuję, że będzie wstyd jak z legią w Wilnie.
Problemu ne ma, Kosowo jest Serbskie, a nie wiem o jakim wstydzie mówisz ?
O tym jak legiunia pojechała parę lat temu na Litwę manifestować polityczne poglądy. W wyniku tego zadyma na 100 fajerek. Wpisuje się w to także: "Na kolana litewski chamie" Lecha.
Generalnie dziwnie zbieżne jest, że politycznym manifestacjom polskich "kibiców" towarzyszy boiskowy wpierdol.
W d...e mam czyje jest Kosovo. Nie moja sprawa.
Chodzi ci o mecz z Vetrą Wilno ?
Tam nie było żadnego podtekstu politycznego, po prostu cwelka pojechała na stadion, który miał płotek po pas w czasie przerwy chłopaki z podwarszawskich wsi byli już dobrze pijani i zaczęli wbiegać na boisko, i robić totalną demolkę.
Żadnych podtekstów politycznych tam nie było.
A co do naszego wyjazdy, to wstydu spodziewałbym się raczej po tych pastuchach albańskich, takiego w stylu rzucania kamieniami bo na nic innego ich nie stać.
KSC-D Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeszcze jedną ciekawą sprawą jest mecz FK
> Rabotnički (Skopje) -FK Budućnost (Podgorica)
> również rozgrywany na stadionie Filipa II
> Macedońskiego w Skopje.
> Mecz po meczu na jednym stadionie?
> Będzie się działo
Faktycznie ten mecz zostanie rozegrany w ten sam dzien
Sebastian1906KSC Napisał(a):
> orientuje się ktoś czy będzie gdzieś w tv?
Podbijam (GLOS)
ALRS Napisał(a):
> Problemu ne ma, Kosowo jest Serbskie, a nie wiem o
> jakim wstydzie mówisz ?
Ta kwestia absolutnie nie ma żadnego związku z tematem, czy też z naszym wyjazdem do Macedonii.
Prosiłbym modów o pilnowanie wątku i niedopuszczanie do politycznych przepychanek i dyskusji.
Manifestowanie jakiegokolwiek stanowiska w tej sprawie z trybun uważam za idiotyzm i niepotrzebną napinkę. Tym bardziej, że to nasz pierwszy mecz w pucharach w 110-letniej historii. Nie naróbmy od razu gnoju.
Kibicowanie Cracovii nie upoważnia do przemycania własnych sympatii geo-politycznych, czy to w kraju, czy też "zagranico".
Jak Macedonce nie beda chcieli od TVP duzo za sygnal to pewnie puszcza na TVP2, w poprzednich latach przynajmniej tak podobnie bywalo
Rafi Napisał(a):
> Kibicowanie Cracovii nie upoważnia do przemycania
> własnych sympatii geo-politycznych, czy to w
> kraju, czy też "zagranico".
Kwestia dyskusyjna.
Jak pokazują toczące się obecnie ME we Francji, kibicowanie nie jest już kwestią czysto sportową, stało się czymś więcej. Możemy to ignorować, ale nie zmienimy rzeczywistości, musimy także jako kibice być gotowi do odnalezienia się w tej nowej formule. czy to dobrze, czy źle to kwestia akademickich dyskusji. Fakt jest faktem i nie należy go ignorować.
Rewanż w 1 rundzie 7 lipca o 20... Ktoś nie pomyślał, ze wtedy jest o 21 półfinał euro i frekwencja może być marna?
pawlus17 Napisał(a):
> Rewanż w 1 rundzie 7 lipca o 20... Ktoś nie
> pomyślał, ze wtedy jest o 21 półfinał euro i
> frekwencja może być marna?
A co kibica Cracovii obchodzi jakis mecz polfinalowy skoro gra Cracovia i to historyczny mecz bo w pucharach europejskich??? Będzie kto ma być a Ci co wybiorą jakiś zjebany półfinał będą zwykłymi fajami a nie fanami Cracovii...
KruszynaKSC Napisał(a):
> pawlus17 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Rewanż w 1 rundzie 7 lipca o 20... Ktoś nie
> > pomyślał, ze wtedy jest o 21 półfinał euro
> i
> > frekwencja może być marna?
>
> A co kibica Cracovii obchodzi jakis mecz
> polfinalowy skoro gra Cracovia i to historyczny
> mecz bo w pucharach europejskich??? Będzie kto ma
> być a Ci co wybiorą jakiś zjebany półfinał
> będą zwykłymi fajami a nie fanami Cracovii...
Ty to masz w dupie czy będzie 5,6 czy 10k ja nie i wolę by było 10k! A nie wiem czy to jest nakaz Uefa gry o tej godzinie? Nie można było zrobić o 19 i byłby git!
Kruszyna - czasem żałuję, że się nie da kliknąć "Lubię to" - ten post do takich należy :)
Polacy z Hiszpania zagraja 6.07 ..wiec nie ma stresu :)
Slapi1988 Napisał(a):
> Polacy z Hiszpania zagraja 6.07 ..wiec nie ma
> stresu :)
Z Hiszpanią to my możemy grać ale w ćwiercfinale 30.06 o 21 :P
pawlus17 Napisał(a):
> Ty to masz w @#$%& czy będzie 5,6 czy 10k ja nie
> i wolę by było 10k! A nie wiem czy to jest nakaz
> Uefa gry o tej godzinie? Nie można było zrobić
> o 19 i byłby git!
Pawlus, gdyby mecz było o 19 to i tak na półfinał o 21 prawie nikt by nie zdążył. Tylko ludzie z Salwatora i Zwierzyńca.
Co nie zmienia faktu, że mogli ten mecz wyznaczyć na 18.
pawlus17 Napisał(a):
> Slapi1988 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Polacy z Hiszpania zagraja 6.07 ..wiec nie ma
> > stresu :)
>
>
> Z Hiszpanią to my możemy grać ale w
> ćwiercfinale 30.06 o 21 :P
masz racje ... to juz bedzie jak przejdziemy Hiszpanow :D Belgia/Wlochy/Walia ?? W kazdym razie jak przejdziemy Hiszpanie to mamy FINAL !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)